Dečiji biseri

опет са фејсбука:
- Baka nam je otišla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu! :)
- U televizoru rade mali ljudi, a u radiju njihova deca! :)
- Seljaci svaki dan moraju dojiti krave. :))
- Kad bi mogli promijeniti jednu stvar na svojoj mami, šta bi to bilo? Voljela bih da se riješi onih nevidljivih očiju za koje kaže da ih ima na leđima. :))
- Sta znaci doletjeti? Doletjeti znaci kada se penjes na drvo,pa padnes odozgo,pa doleti tvoj tata pa te prebije sto si se penjao :)))

Poslednja izmena:
Grdim Saru pre nekog vremena sto je u nasoj zgradi prosla pored dede sa sprata i nije mu se javila. Kad sam zavrsila kaze ona- aaaa, sad shvatam, nije fora da se ja javim, nego da on misli kako ste me vi lepo vaspitali:dash:

evo sad...cerka skace s kreveta...lomata se po sobi, imitira spajsice....strah me udarice se o ivicu kreveta :confused:...kazem da ne skace jer opasno je....tek ce ona "ne skacem"...kazem joj da znam da skace....citava kuca odzvanja....
tek ce ona "ne skacem majke mi" :eek:...prvi put je to rekla :lol:

i ja sam, sjecam se, znala tako....pa me grizla savjest...i zamisljala svasta ce se kao desiti mami....jer sam slagala....:cool:

Znam da i nije neki biser, ali opet... Ena je moja mala sestricina i obozava moju cerku! Inace ima 7god. ove godine krenula u skolu i cim je videla Makicu prvi put kad je ova vec malo bila veca i krenula da joj se smeje i tako to ona je moje dete nazvala "Maki Kawasaki" i cak je napisala pesmu za nju... e deca kako razmisljaju, fenomalna su...

Back