Dečiji biseri

није бисер, али морам записати:
двојици дечака умрла мајка (млада жена, '69. годиште), онису отприлике 3 и 4 разред. После сахране отишли су код тетке у америку, мало да их удаље од те мучне атмосфере. Кад су се враћали, у авиону, каже овај млађи:
- бако, оћемо ми сад да погинемо?
- шта ти пада на памет, нећемо
- па онда бисмо отишли код маме...
А кад су се играли у парку са другарима, један дечак почео да плаче, а овај старији ће: "а што он плаче, он има маму"

тужно јесте, али морала сам вам испричати...

:sad2: :sad2:

Moja cerka( 4g) stalno glumi decaka i zeli da bude decak,ja joj kazem pa ti si devojcica kad porastes imaces momka kao tetka,a ona memi pa ja cu naci sebi devojku a ja cu biti decak!

Poslednja izmena:
kazem ja bratu e moj bato tako ti je to kad odrastes svi zivi te zezaju,kad bih mogla da opet budem mala, a kaze on meni pa kad porastes ne mozes vise da se budes mala,nema,gotovo je onda,takav ti je zivot(to je bilo prosle godine kada je imao 4 godine)

није бисер, али морам записати:
двојици дечака умрла мајка (млада жена, '69. годиште), онису отприлике 3 и 4 разред. После сахране отишли су код тетке у америку, мало да их удаље од те мучне атмосфере. Кад су се враћали, у авиону, каже овај млађи:
- бако, оћемо ми сад да погинемо?
- шта ти пада на памет, нећемо
- па онда бисмо отишли код маме...
А кад су се играли у парку са другарима, један дечак почео да плаче, а овај старији ће: "а што он плаче, он има маму"

тужно јесте, али морала сам вам испричати...

:sad2::sad2::sad2:
Joj :sad2:

A ovako nadjoh sinoc prvacica da spava...kada se nisam slogirala,zamalo dete nisam zgazila:eek:

2gv9569.jpg

Dusa mala...pa umorio se mama :lol:
:cmok2: za pravog dasu.

Jutros, Stefan se malo kasnije probudio, a ja ga nisam ni špožurivala pošto ne žurim na posao... pa se teglio, teeegliiio...
Na kraju kažem - ajde Stefo da ne zakasnimo u vrtić, a on se još malo tegli, kaže -
sačekaj još malo da se RAZRADIM :lol:

Pre par godina nasa Sara,je bila na rekreativnoj sa vrticem. Po povratku prica utiske, kako su setali po sumi. Pitamo je sta je sve videla a izmedju ostalog kaze da je videla krdo puzeva i roj lasta.:D

Back