Dečiji biseri

Šta ti je žensko, 'a Mile, šta kažeš :lol:

Ма обучава те их д малих ногу те се играју маме и тате ,венчања ,момка и девојке
а ми будале партизана и немаца ,лопова и џандара
па кад дође 15-16 година ви бре спремне обучене ами ко шарани
незнаш ди да гледаш ,ОПАСНЕ СТЕ НИЈЕ СЕ СА ВАМА ШАЛИТИ

Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugo :zper:Devojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!:rtfm:

:super: :zcepanje:

Lora me malopre zove da se igramo, ja joj kazem da sam jako umorna i da sada ne mogu, a ona ce:
"Pa sedi malo, odmori guzicu i krecemo!" :lol:

A dok sam pokusavala da nadjem nesto na netu i pitala samu sebe kako da se snadjem, Lora mi kaze:
"Mama, ako ti nesto nije jasno, pitaj mene!" :lol:
Srce moje :heart:

Lora me malopre zove da se igramo, ja joj kazem da sam jako umorna i da sada ne mogu, a ona ce:
"Pa sedi malo, odmori guzicu i krecemo!" :lol:

A dok sam pokusavala da nadjem nesto na netu i pitala samu sebe kako da se snadjem, Lora mi kaze:
"Mama, ako ti nesto nije jasno, pitaj mene!" :lol:
Srce moje :heart:

pre neki dan nisam imala vremena da pisem,videla sam album i kao sto sam ocekivala lora je preslatka,prelepa,ljubi one prelepe okice od mene:cmok2:

Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugo :zper:Devojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!:rtfm:

Vrh...:klap::super::zcepanje:

шта очекивати од детета два просветна радника: држим предавање!
7925_135625672127_673622127_2469856_3080379_n.jpg

Ima jedna teta sto radi u prodavnici u nasem komsiluku, inace ima onako malo veci nos, a radi na delu gde je suhomesnato, pa nosi i kapicu. I danas, izasla ta teta danas da baci neko djubre, a mi prolazimo pored nje, kad ce meni Hrisi (sa ispruzenim prsticem), sva nasmejana: Mamaaa, jao, vidi teta Pinokiooo :rumenko:

није бисер, али морам записати:
двојици дечака умрла мајка (млада жена, '69. годиште), онису отприлике 3 и 4 разред. После сахране отишли су код тетке у америку, мало да их удаље од те мучне атмосфере. Кад су се враћали, у авиону, каже овај млађи:
- бако, оћемо ми сад да погинемо?
- шта ти пада на памет, нећемо
- па онда бисмо отишли код маме...
А кад су се играли у парку са другарима, један дечак почео да плаче, а овај старији ће: "а што он плаче, он има маму"

тужно јесте, али морала сам вам испричати...

Back