mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Šta ti je žensko, 'a Mile, šta kažeš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta ti je žensko, 'a Mile, šta kažeš![]()
Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugoDevojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!![]()

Lora me malopre zove da se igramo, ja joj kazem da sam jako umorna i da sada ne mogu, a ona ce:
"Pa sedi malo, odmori guzicu i krecemo!"
A dok sam pokusavala da nadjem nesto na netu i pitala samu sebe kako da se snadjem, Lora mi kaze:
"Mama, ako ti nesto nije jasno, pitaj mene!"
Srce moje![]()

Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugoDevojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!![]()

шта очекивати од детета два просветна радника: држим предавање!
![]()
da nisi mama malo poranila
шта очекивати од детета два просветна радника: држим предавање!
![]()
za Anu 
za Anu, maminu pametnicu...

S: Zašto ovaj kombi stalno stoji tu parkiran? Sigurno je bolestan
J: Auti nisu bolesni, za auto se kaže da je pokvaren. Za ljude se kaže da su bolesni.
S: Niiijeeee... Auti su bolesni, a LJUDI SU POKVARENI!
![]()

J: Auti nisu bolesni, za auto se kaže da je pokvaren. Za ljude se kaže da su bolesni.
![]()

![]()

Ima jedna teta sto radi u prodavnici u nasem komsiluku, inace ima onako malo veci nos, a radi na delu gde je suhomesnato, pa nosi i kapicu. I danas, izasla ta teta danas da baci neko djubre, a mi prolazimo pored nje, kad ce meni Hrisi (sa ispruzenim prsticem), sva nasmejana: Mamaaa, jao, vidi teta Pinokiooo![]()

Lora mi sada kaze:
"Mama, da ti kazem jednu zanimljivu desilicu iz vrtica..."
*Desilica-nesto sto se desilo...
![]()

Lora mi sada kaze:
"Mama, da ti kazem jednu zanimljivu desilicu iz vrtica..."
*Desilica-nesto sto se desilo...
![]()