Dečiji biseri

Da mala deca vrlo brzo nauce sleng govori to sto moja mala devojcica kaze "Vidi tata,blate".

:lol: :lol: :lol: :cmok2:

Devojka iz komsiluka ima decka, ali i jako strogog oca koji joj ne dopusta da se vidja sa tim deckom, pa ona obicno uzme Loru i tako se izvlaci iz kuce... :)
Danas njen otac pita Loru:
"Gde ste bile ti i Sanja?"
"Ja sam je cuvala dok se voli!" :rumenka: :lol: :lol:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: e Lora genijalka!!! :heart:

danas sam bila u skolani (park u kragujevcu) sa malim komsijom Ivanom i tamo bili njegov drug Janko i drugarica Andjela(svo troje imaju 3god),i kad je dosao Ivan kod njih Janko je reko Andjeli (njegovoj devojci).
-Evo ga moj decko,pokazujuci na Ivana :D
kaze mu majka:to ti je drug,ti imas devojku a ne mozes da imas decka,Andjela ima decka.
a on: necu,on je moj decko -i to ponovio par puta :cepanje::cepanje:

igraju se njih dvoje i pitamo Janka sta si ti Prle ili Tihi a on ce -ja sam Nemac :hahaha:

Moj sina kada je imao ne znam bas tacno (zaboravila sam) oko 1.5 - 2 je kao mutav naskakao na soljicu kafe, samo da popije. Naravno rekli smo mu klasicnu pricu za decu, "ne sine od kafe deci raste rep" na sta se on sokiran okrenuo i upitao "Bubi (nas pas) pije kafu!?" :super:

Veceras pokusavam da nahranim svoju devojcicu i posle ubedjivanja i svega kazem:Jedi,nemam vise zivaca,a ona ce :Imas zivaca,eno su na terasi.

A kad smo isli u prodavnicu,pokazuje na nju i kaze:Ovde zive zubi(gumene bombone u obliku zuba).

Kad smo kod kafe i repa:

1. Naš kumić, kad smo mu to rekli prvo se zamislio a onda počeo da se smeje. Pokazao prstom na MM i kaže: "kumu će da narastu dva repa!" (vidi i dete da ovaj non-stop kafeniše....)

2. Deverov klinac, pošto je već par puta čuo napomenu o repu, kad je sledeći put tražio kafu, čim sam htela da otvorim usta kaže: "I neka mi i naraste rep - i tako sam mačak!" Setio se da ga ja zovem MALI MAČAK.

Kad smo kod kafe i repa:

1. Naš kumić, kad smo mu to rekli prvo se zamislio a onda počeo da se smeje. Pokazao prstom na MM i kaže: "kumu će da narastu dva repa!" (vidi i dete da ovaj non-stop kafeniše....)

2. Deverov klinac, pošto je već par puta čuo napomenu o repu, kad je sledeći put tražio kafu, čim sam htela da otvorim usta kaže: "I neka mi i naraste rep - i tako sam mačak!" Setio se da ga ja zovem MALI MAČAK.

:zcepanje: :zcepanje: :heart:

Danas ja i Lora spremile toplu cokoladu, gledamo i TV i ja joj kazem:
"Kako nam je lepo sada, kuliramo..." :cool:

Nakon par sati Lora prica sa tatom na tel. Tata je pita:
"Sta ste danas radile ti i mama?"
Lora se misli:
"Pa radile smo ono... kako se zove... ono bre, tata... Mama, sta smo danas ono radile?!"
Ja nikako da se setim na sta ona misli, kad ce ona odjednom:
"A, znam setila sam se! Mama i ja smo danas kurvirale..." :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol:

Lora se misli:
"Pa radile smo ono... kako se zove... ono bre, tata... Mama, sta smo danas ono radile?!"
"A, znam setila sam se! Mama i ja smo danas kurvirale..." :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol:

Htela sam da ti dam bonu ali kažu moram prvo nekom drugom, pa tek onda opet tebi. A uvek me oduševe Lorine fore.

Lora se misli:

:lol:
..kad je moja cerka imala oko 5 godina,
"dogovorimo" se nas dve da se upishemo zajedno na pilates..
..kad je tata doshao s posla, ona mu s vrata viche:
- tata, mama i ja cemo da idemo na pirsing..!!"
:eek: :lol:

Lora se misli:

Hahahahaha e bas me nasmejaa!!! :D :D :D :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Poljubi nam drugaricu Loru od nasss!!! :zag:

Da mala deca vrlo brzo nauce sleng govori to sto moja mala devojcica kaze "Vidi tata,blate".

:lol: :lol: :lol: :cmok2:

Devojka iz komsiluka ima decka, ali i jako strogog oca koji joj ne dopusta da se vidja sa tim deckom, pa ona obicno uzme Loru i tako se izvlaci iz kuce... :)
Danas njen otac pita Loru:
"Gde ste bile ti i Sanja?"
"Ja sam je cuvala dok se voli!" :rumenka: :lol: :lol:

A juce Ivan u maxiju dok smo stajali na kasi kaze:
-ja sam pdnuo (prdnuo):rumenko::rumenko::eek::hahaha::hahaha::hahaha:

Moj sina kada je imao ne znam bas tacno (zaboravila sam) oko 1.5 - 2 je kao mutav naskakao na soljicu kafe, samo da popije. Naravno rekli smo mu klasicnu pricu za decu, "ne sine od kafe deci raste rep" na sta se on sokiran okrenuo i upitao "Bubi (nas pas) pije kafu!?" :super:

Kad smo kod kafe i repa:

Moja ćera kada je imala dve godine
- Zašto je vuk pojeo Crvenkapu?
- Bio je mnooooogo gladan.
- Pa trebala je Crvenkapina mama da spremi više hrane, a ne samo za baku. :zjede:

Lora se misli:

:lol:
..kad je moja cerka imala oko 5 godina,
"dogovorimo" se nas dve da se upishemo zajedno na pilates..
..kad je tata doshao s posla, ona mu s vrata viche:
- tata, mama i ja cemo da idemo na pirsing..!!"
:eek: :lol:

Hahahahaha e bas me nasmejaa!!! :D :D :D :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Poljubi nam drugaricu Loru od nasss!!! :zag:

Klinci su vam FANTASTIČNI!!!!
Svima bi vam podelila reputacije što imate tako divnu dečicu... ali ne mogu danas...
Baš su me slatko nasmejali...:mrgreen::lol::super:

Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugo :zper:Devojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!:rtfm:

Devojčica i dečak od po 7-8 godina krenuli zajedno u wc. Njena mama kaže - ne možete zajedno, prvo jedno, pa drugo :zper:Devojčica kaže dečaku - čekaj me ispred, nemoj da si negde mrdnuo. Njena mama opet kaže - što si takva, pusti ga da ide, naći ćete se posle (sve se dešava na jednom rođendanu, znači tu su oboje, neće nigde pobeći); a mala mami odgovara:
- jeste, pa da ide negde da UŽIVA!:rtfm:
:bye:

Back