Dečiji biseri

Počelo je, sad će biti bisera :lol:

Juče smo pričali sa Stefanom kako (konačno) mama ima bebu u stomaku, što smo dugo jel' čekali... a on - zadiže mi majicu, i stavlja oko na pupak, kaže da 'virne kroz rupicu, da vidi bebu' :eek:
I ja ga pustim.
kad on kaže, sav oduševljen - eno je, vidim bebu!
Pitam ja - kakva je beba, šta radi?
Kaže on - pa mala je. I plače :( Ajde izvadi je da siki mleko, siguLno je gladna :aha:

Juče smo pričali sa Stefanom kako (konačno) mama ima bebu u stomaku, što smo dugo jel' čekali... a on - zadiže mi majicu, i stavlja oko na pupak, kaže da 'virne kroz rupicu, da vidi bebu' :eek:
I ja ga pustim.
Kaže on - pa mala je. I plače :( Ajde izvadi je da siki mleko, siguLno je gladna :aha:
Ovo je lepa vest! :vatromet:
baš se radujem! :super:

I ja ga pustim.

Cestitam mackice!!!!!!!:zurka::vatromet:

biseri mog malog komsije koji ima 3godine
-pita mamu-mama ti imas libicu i duzu (ribicu i guzu) a de ti pikis skini pokazi mi :)
-jedno vreme kad je bio mali imao dve godine,drugarica ga nagovarala da mene zove Pica,i sad oni jednom vecerali picu i on kaze-nije to pica to je jocica (zove me tako,jer ne ume da kaze jocika)
-juce se sisao i sad kako ga je dada nosila,sve dlacice su bile po njoj i ona kaze ko ce sad da mi duwa u sise,i posle 2min mi na sred ulicu i on me zove i kaze Jocica mama duvala Dadi sise a svi u nas :D

Back