Dečiji biseri

E pa sada dolazi do malko nezgodnijih pitanja. Narocito ako smo mali, a imamo stariju seku koja je vec usla u pubertet.
Tako moja Tanja (9 godina) zeli sto pre da stigne svoju seku (koja ima 13).

Presvlaci ona majci i kaze meni:
- Tata, okreni se.
Dobro, okrenem se ja, a ona nastavi:
- Znas tata, mene vec svrbi kako su pocele da mi rastu. Jel znas?
- Znam.
- A jel znas na sta mislim?
- Ne znam.
- Pa pogledaj me.
- Pa necu da te gledam. Evo, okrenuo sam glavu.
- Pogledaj slobodno, obukla sam majcu.

A juce je usledio mali sok.Na TV-u je isla reklama za durex. Tanja je posto je progutala reklamu upitala:
- Tata, a sta je to?
Seka je pocela da se bezobrazno smejulji, posto je tata bio totalno zbunjen, ali je Tanja nastavila:
- A znam... To je ono sto se stavlja na... hahahahaha...
E tu sam vec ostao totalno u soku.

Moja sestra sestrični (3 god):
- Anči, nemoj da kvariš slagalicu, to nije lepo, to ti je Deda Mraz kupio.

Ana:
- Nije mi to Deda Mraz kupio - kupila je Eja (ja), Eja je Deda Mraz. I debela je i glakava. :lol:

2i23dkx.jpg

Đak prvak, na rekreativnoj, želi da udovolji učiteljici, da se javi roditeljima...učiteljica stoji pored dečaka, dok 'razgovaraju' telefonom....Dečak drži slušalicu i ćuti.....

Učiteljica: Pa, kaži tati - Ćao...
Dečak: Ćao.....(nastavlja da ćuti....)
Uč: Reci tati - Dopro smo doputovali...
Dečak: Dopro smo doputovali....(i ćuti...)
Uč: Reci- Hotel je lep
Dečak: Hotel je lep (i nastavlja da ćuti....)
Uč: Pa, pričaj malo sa tatom....
Dečak i dalje ćuti....
Uč: Reci - Danas smo bili u šetnji
Dečak: Danas smo bili u šetnji
Uč: Reci- Vreme je lepo....Svi smo dobro
Dečak: Vreme je lepo...Svi smo dobro....(nastavlja da ćuti)
Uč: Sad se pozdravi sa tatom, reci mu Ćao tata, pozdravi mamu....
Dečak: Ćao tata, pozdravi mamu
Uč: Sad spusti slušalicu....Šta kaže tata?
Dečak: Ništa ne kaže, samo tu-tuuu, tu-tuuuu!!!

Učiteljica je kasnije saznala da roditelji ni nemaju telefon, dečak nije okrenuo nijedan broj, samo je podigao slušalicu!

Moja cerka ima bisere, nekad hocu da crknem od smeha, sve se grickam za usnu, jer ona ne voli da 'joj se smejem'.
Lela za bubuljicu kaze bubulja, za dlake kaze kosa ('Sto ova maca ima lepu kosu!')...Tupaca zove Pupak. Pindjasa je mindjusa..:)
Ima ona bisera, seticu se. Ipak, oni su rodjeni ove, medju sobom i sa drugom decom komuniciraju na holandskom, sanjaju na holandskom, samo sa mnom, sa tatom i babom pricaju na srpskom, koji pricaju super, ali odvale tu i tamo neki biser. Sin i ne toliko...

e sjetila sam se i jednog svog bisera: imala sam 4-5 godina i stalno sam sa mamom zajedno prala zube a ona je i tad vec imala protezu.jednom nam doso rodak( imo tad oko 20god) u posjetu i ja sa njim usla u kupatilo da perem zube. i stala ja i razrogačenih ociju gledam kako on to zube pere. pita on mene: a sto me tako cudno gledas? a ja njemu: a kako ti tocudno peres zube? ne pers ko svi odrasli.pita on mene:sto, kako to odrasli peru zube? ja cu njemu: pa moja mama ih izvadi iz usta i drzi ih u rukama i pere ih:
on je umro od smjeha.

Joya!:
Moja cerka ima bisere, nekad hocu da crknem od smeha, sve se grickam za usnu, jer ona ne voli da 'joj se smejem'.
Lela za bubuljicu kaze bubulja, za dlake kaze kosa ('Sto ova maca ima lepu kosu!')...Tupaca zove Pupak. Pindjasa je mindjusa..:)
Ima ona bisera, seticu se. Ipak, oni su rodjeni ove, medju sobom i sa drugom decom komuniciraju na holandskom, sanjaju na holandskom, samo sa mnom, sa tatom i babom pricaju na srpskom, koji pricaju super, ali odvale tu i tamo neki biser. Sin i ne toliko...

Joya pa ti imas decu??? :shock:

Nikad ne bi rekla , ja mislila ti neka klinka... :lol:

Zapertlavam ja petogodisnjeg sestrica, a on cupka i pozuruje me i kresti kako sam spora i on brze zapertlava. Iznarvirana, ustanem i kazem mu da onda uradi to sam. Posle minut dva pridje mi i zagrli me pa kaze: "Tetka, ajde zapertlaj me ti. Ja znam brze, ali ti umes bolje."

Dakle vec je kultna tema o biserima nase dece. Od skora imamo i njihove crteze, a bilo bi slatko da vidimo i ono sto nasa deca rade ....Ajde da ovde kacimo smesne slike nase dece..onako musave , prljave , uplakane , kad naprave neki geg , dok prave stetu ili kad su stetu vec pocinili...Ma sve sto je simpa u globalu.

Back