Dečiji biseri

Otishla ja letos kod rodjaka na ruchak. Bila vrucina i ja obukla majicu- Iron Maiden sa The Trooper-om. Tamo se zadesila i moja bratanica Milica (7 godina) i bratanac Petar (5 godina). Chim su videli majicu, odmah su pocheli da vicu: "Iju, teta, kako si smela da obuchesh tu majicu! Pa vidish li ti da ovaj chika ni zube nije oprao!"

Исправљам вечерас писмене задатке шестака ''Особа којој се дивим''.
Један је изабрао да пише о Џонију Депу, па је написао да је он глумио у филму ''Пират и Сакариба''!!! :eek::dash::hahaha:

izvinjavam se sto se ubacujem al morala sam da se nadovezem na ovo...
setih se slicne situacije, bili smo tako neki 7 razred valjda, ne secam se...elem iz srpskog radimo analizu pesme Na Gazimestanu...i tek drug ni manje ni vise mrtav ladan u svesku zapisuje Nagazi me Stanu :eek: :rotf::rotf::rotf:

izvinjavam se sto se ubacujem al morala sam da se nadovezem na ovo...
setih se slicne situacije, bili smo tako neki 7 razred valjda, ne secam se...elem iz srpskog radimo analizu pesme Na Gazimestanu...i tek drug ni manje ni vise mrtav ladan u svesku zapisuje Nagazi me Stanu :eek: :rotf::rotf::rotf:

A kod mene u osnovnoj je postojao jedan lik što mu slabo išao engleski, pa mu rekla nastavnica da za dvojku prevede lekciju o Džordžu Vašingtonu. I on je to preveo kako je prveo, ali je ime preveo u - Georgije Vašingtonov! :hahaha:

"Mama, ja sam nesto razmisljala..."
"Sta?"
"Pa najbolje da ja sutra ne idem u vrtic..."
"Zasto?"
"Ma eto, hocu da se naspavam jednom ko covek..." (a danas prvi dan u vrticu) :lol:

"Mama, ja necu da imam muza. Posle ce da mi bude tesno u krevetu, a muskarci ionako sluze samo da prave bebe, jel tako? A bebu mozes i ti da mi rodis..."
:eek: :lol: :lol:

Hoće srce da se naspava... razumem je skroz...:D:heart:

Jedan dan, setamo moja Nadja ( 6 godina ) i ja. Inace obozava da seta!!!!!! Kaze ona meni: ` Znas, ja cu moje dete uvek voditi u setnju kad god hoce.` Ja joj odgovaram: `Pa tako i treba, a i ja cu voditi tvoje dete u setnju.` Nasta ona kaze ` Onda ces imati puno posla, posto cu ih ja imati jedno troje, cetvoro.` :):)

Blago majci, tj. buducoj baki :heart:

Recituje mi Mimi 5g, recitaciju za osmi mart koju su naucili u obdanistu i posto se zavrsava sa "volim svoju mamu zato sto je vredna" ona podigne okice i kaze "volim ja tebe mama i ako nisi vredna" :dash::dash::dash:

sve bi bilo lakse da nije bila cela rodbina prisutna :rotf::rotf:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Mimi zasluzuje veliku cokoladu koliko me je nasmijala sa svojim biserom:klap::klap:

Back