D
divlja
Gost
Ovo citirano, odakle je, ko je pisao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja:Ovo citirano, odakle je, ko je pisao?
Kurt2:Hajde malo da budemo konkretni:
"Nacionalnim investicionim planom za kulturu predviđena su sredstva u ukupnom iznosu od 50 miliona evra (50.000.000). Od toga 40.444.500 dinara biće utrošeno za investicije u Beogradu, odnosno 80.88% od ukupnog iznosa na nivou republike. Za područje Niša sa južnom Srbijom obezbeđena su sredstva u ukupnom iznosu od 1.184.840 evra, odnosno 2.36% od ukupnog fonda za Srbiju. "
Da li se radi o evrima ili dinarima, mislim meni ove cifre ne znace ama bas nista u smislu da ne znam koliko je to novca. Ne razumem se ni u objektivne potrebe gradova po Srbiji itd..Koliko novca treba za izgradnju te jedne crkve npr? Jel' znas gde i kako odlazi ovaj milion i kusur za Nis, na sta se rasporedjuje?
Drugo koncentracija industrije i biznisa jeste BG, u kome ce se najvise para i uzeti.
Te pare sto se rasporedjuju, prvo se uzmu od gradjana. Verovatno da nije proporcionalno i da sve to stoji.
ALI HRAM NIJE SIMBOL BEOGRADA, NEGO SRBIJE I PREVOSLAVLJA!!!!
divlja:ALI HRAM NIJE SIMBOL BEOGRADA, NEGO SRBIJE I PREVOSLAVLJA!!!!
okata:E sada tu postoji i malo kompleksa niže vrednosti, pogotovo između gradova koji su nekada bili glavni.Ja imam drugaricu oja je iz Niša i koja o svom gradu priča kao da je Rim.Ako!Ali ona koja kaže da joj ništa viče ne treba od onoga što ima u Nišu i koja ide recimo u Italiju samo da se sunča.Kaže da u Nišu nikada nije videla traktor i tako neke opaske.
Sve u svemu ovo je vrzino kolo i mi ništa ne možemo da uradimo.Možemo samo da naklapamo i trošimo živce, čak i da se pobunimo ali ništa.
Hajde malo da budemo konkretni:
medved_bg:... kako nekome može za to da bude kriv Beograd i beogradska vlast?
Kurt2:... Inače jaaako bitna stvar - ko je kriv - nisu krivi Beograđani, daleko bilo. Kriva je vlast koja je gradila ovu zemlju. Komunizam se kao društveni sistem bazira na centralizmu, odnosno kontroli moći iz jednog centra. U našem slučaju to je bio Beograd, i odatle silna centralizacija zemlje.
Skapirala sam ja tebe, nisam to ni napisala kao isključivo tebi upućeno.Kurt2:Namerno sam boldirao tekst kada sam pisao, da bi videli ljudi, da se ovakva pitanja više ne bi postavljala. Evo, ponavljam svoj komentar: