хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.353
Braco Hrvati,da li ste zadovoljni posle uvodjenje Eura?Nas domaci izdajnici guraju u euro zonu,iako narod ne zeli uvodjenje euro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesmo. Euro nema veze s inflacijom. To su laži da ne bi bilo poskupljenja da je ostala kuna. Bilo bi poskupljenja, vjerojatno čak i većih nego sad. Pa inflacija i je najveća u onim zemljama istočne Europe koje nisu uvele euro.Braco Hrvati,da li ste zadovoljni posle uvodjenje Eura?Nas domaci izdajnici guraju u euro zonu,iako narod ne zeli uvodjenje euro.
Ma pusti inflacijom,to je najmaniji problem.Meni kao suvernista je najveci problem to sto moramo da se odreknemo od jedan od nacionalnih simbola -nacionalna valuta.Za meni to je isto kao da prihvatimo (dragovoljno!) tudji grb,zastava i himna.Jesmo. Euro nema veze s inflacijom. To su laži da ne bi bilo poskupljenja da je ostala kuna. Bilo bi poskupljenja, vjerojatno čak i većih nego sad. Pa inflacija i je najveća u onim zemljama istočne Europe koje nisu uvele euro.
Nisam nikako i osjecam se prodano iako se ne smatram nacionalistom. Mlade generacije koje nemaju pojma zasto smo se borile su ga prigrlile odmah i s odusevljenjem.Braco Hrvati,da li ste zadovoljni posle uvodjenje Eura?Nas domaci izdajnici guraju u euro zonu,iako narod ne zeli uvodjenje euro.
Čemu onda ulazak u EU ako to nećete? Gle kod nas kad se dizao kredit, dizao se u eurima. Kad se kupovao auto, u eurima, kad se kupovao stan, u eurima... Sve je u eurima, pa i kuna je bila vezana za euro..Ma pusti inflacijom,to je najmaniji problem.Meni kao suvernista je najveci problem to sto moramo da se odreknemo od jedan od nacionalnih simbola -nacionalna valuta.Za meni to je isto kao da prihvatimo (dragovoljno!) tudji grb,zastava i himna.
To sve govori kakva smo drzava, jadna.Čemu onda ulazak u EU ako to nećete? Gle kod nas kad se dizao kredit, dizao se u eurima. Kad se kupovao auto, u eurima, kad se kupovao stan, u eurima... Sve je u eurima, pa i kuna je bila vezana za euro..
Aha, a novce od EU kao nećete? Kod nas gotovo sve što se radi, radi se novcem od EU. Pelješki most je napravljen novcem od EU, pruge se rade novcem od EU, obnova nakon potresa novac od EU, dobili smo novce od EU i za koronu... Uplaćujemo i mi u tu blagajnu, ali više dobijamo novaca nego što uplaćujemo. Pola toga, a vjerojatno i više od toga, ne bi bilo bez tog novca od EU.
Znači imaš izbor, glumiti nekakvu suverenost (kao što Srbi glume), pa zaostajati i propadati ili se malo savinuti pa napredovati. Ja sam ipak za ovu drugu opciju.
Narodi pod tudjoj vlasti sa se borili vekovima za svoju drzavu-a to znaci svoja vojska,grba i himna,valuta,svoj jezik.Tuzno i zalostno je na sto lici danasnji Evropljanin.Nisam nikako i osjecam se prodano iako se ne smatram nacionalistom. Mlade generacije koje nemaju pojma zasto smo se borile su ga prigrlile odmah i s odusevljenjem.
Ja necem u EU,pa i u NATO.Ja sam Bugarin,i zelim,volim i mi treba jedino Bugarska.Sav novac na svetu ne kostaju i jedan gram ili milimetar od bugarskog suverniteta.Čemu onda ulazak u EU ako to nećete? Gle kod nas kad se dizao kredit, dizao se u eurima. Kad se kupovao auto, u eurima, kad se kupovao stan, u eurima... Sve je u eurima, pa i kuna je bila vezana za euro..
Aha, a novce od EU kao nećete? Kod nas gotovo sve što se radi, radi se novcem od EU. Pelješki most je napravljen novcem od EU, pruge se rade novcem od EU, obnova nakon potresa novac od EU, dobili smo novce od EU i za koronu... Uplaćujemo i mi u tu blagajnu, ali više dobijamo novaca nego što uplaćujemo. Pola toga, a vjerojatno i više od toga, ne bi bilo bez tog novca od EU.
Znači imaš izbor, glumiti nekakvu suverenost (kao što Srbi glume), pa zaostajati i propadati ili se malo savinuti pa napredovati. Ja sam ipak za ovu drugu opciju.
Nakon rata mi se promijenilo razmisljanje, ali ovo sta se desava sada je sramota. Dosli smo do toga da smo poceli sami sebi placati cuge, a kada sam bio mali nam je to bilo cudno kada bi stranci dosli kod nas. Imamo jednu banku i to bas i nije neka. Telekomunikacije smo odavno prodali, a svako tko ima imalo mozga zna sta se moze sve napraviti s telekomunikacijama. Jbg. nema nas previse koji se zale.Narodi pod tudjoj vlasti sa se borili vekovima za svoju drzavu-a to znaci svoja vojska,grba i himna,valuta,svoj jezik.Tuzno i zalostno je na sto lici danasnji Evropljanin.
Јеси ти чуо за ону: Пази шта желиш, могло би ти се и остварити!Nakon rata mi se promijenilo razmisljanje, ali ovo sta se desava sada je sramota. Dosli smo do toga da smo poceli sami sebi placati cuge, a kada sam bio mali nam je to bilo cudno kada bi stranci dosli kod nas. Imamo jednu banku i to bas i nije neka. Telekomunikacije smo odavno prodali, a svako tko ima imalo mozga zna sta se moze sve napraviti s telekomunikacijama. Jbg. nema nas previse koji se zale.
Ima jos jedna stvar. Jasno mi je kada su u drugom svjetskom ratu izgubili cetnici i ustase. Imali su pravo na zaljenje jer su izgubili. Pitam se samo koliko je Hrvatskih dobrovoljaca (ne sugavih mobiliziranih branitelja) zadovoljno s ovim stanjem, a kao pobijedili smo i zeljeli smo samostalnost.
Od početka je sve krenulo krivo. Privatizacija je bila katastrofa, to nije moglo dobro završiti nikako. Čim sve rasprodaješ. Iako, do novaca za obranu se moralo nekako doći. Lako je biti general poslije bitke, ali ipak je moglo i moralo malo drukčije.To sve govori kakva smo drzava, jadna.
Isto je i kod nas.Sve koje vredi je dato i prodato strancima.Nakon rata mi se promijenilo razmisljanje, ali ovo sta se desava sada je sramota. Dosli smo do toga da smo poceli sami sebi placati cuge, a kada sam bio mali nam je to bilo cudno kada bi stranci dosli kod nas. Imamo jednu banku i to bas i nije neka. Telekomunikacije smo odavno prodali, a svako tko ima imalo mozga zna sta se moze sve napraviti s telekomunikacijama. Jbg. nema nas previse koji se zale.
Ima jos jedna stvar. Jasno mi je kada su u drugom svjetskom ratu izgubili cetnici i ustase. Imali su pravo na zaljenje jer su izgubili. Pitam se samo koliko je Hrvatskih dobrovoljaca (ne sugavih mobiliziranih branitelja) zadovoljno s ovim stanjem, a kao pobijedili smo i zeljeli smo samostalnost.
Nisam ni ja htio ni kao masu dosta ljudi oko nas, ali ne pita nas se. Kod nas u 21 stoljecu jos uvijek glasaju ljudi koji su umrli.Ja necem u EU,pa i u NATO.Ja sam Bugarin,i zelim,volim i mi treba jedino Bugarska.Sav novac na svetu ne kostaju i jedan gram ili milimetar od bugarskog suverniteta.
Što ti vrijedi zaostala Bugarska kad svi drugi napreduju? Ja bih radije da moja Hrvatska bude moderna i napredna, nego zaostala. I ti vjerojatno želiš Bugarsku u kojoj se dobro živi, a ne loše.Ja necem u EU,pa i u NATO.Ja sam Bugarin,i zelim,volim i mi treba jedino Bugarska.Sav novac na svetu ne kostaju i jedan gram ili milimetar od bugarskog suverniteta.
Znam iz prve ruke samo sam onda bio takorec golobradi mladic s puskom u ruci i nisam razmisljao o tome. Dok se privatizacija odvijala ljudi su ginuli na ratistu. Dosta njih koji su izvukli glavu i prezivjeli docekala ih je radna knjizica tj. otkaz. Da hrvatskom Hrvatski politicari upravljaju kao kucnim budzetom bilo bi svima bolje.Od početka je sve krenulo krivo. Privatizacija je bila katastrofa, to nije moglo dobro završiti nikako. Čim sve rasprodaješ. Iako, do novaca za obranu se moralo nekako doći. Lako je biti general poslije bitke, ali ipak je moglo i moralo malo drukčije.
Bit je raspodjelaNije Hrvatska danas ništa manje suverena nego s kunom. To su zastarjela razmišljanja o novčanom suveritetu kad si jednom ušao u tijesni ekonomski savez sa najnaprednijim državama kontinenta koje većina koristi zajedničku valutu, a ostatak koji ne koristi je toliko povezan sa njima da im monetarnu politiku praktično kroji ECB.Ma pusti inflacijom,to je najmaniji problem.Meni kao suvernista je najveci problem to sto moramo da se odreknemo od jedan od nacionalnih simbola -nacionalna valuta.Za meni to je isto kao da prihvatimo (dragovoljno!) tudji grb,zastava i himna.
Bolje zaostala i jadna,ali moja voljena otadjbina koja sama odlucuje svoju sudbinu.Niko ne mozda voli tvoju otadjbinu kao tebi,i nikoja drzava ne mozda se brinuti za tebi bolje od tvoju otadjbinu.Što ti vrijedi zaostala Bugarska kad svi drugi napreduju? Ja bih radije da moja Hrvatska bude moderna i napredna, nego zaostala. I ti vjerojatno želiš Bugarsku u kojoj se dobro živi, a ne loše.
Lijepo od tebe sta si se potrudio to napisati jer ti nije materinji jezik i slazem se u potpunosti.Bolje zaostala i jadna,ali moja voljena otadjbina koja sama odlucuje svoju sudbinu.Niko ne mozda voli tvoju otadjbinu kao tebi,i nikoja drzava ne mozda se brinuti za tebi bolje od tvoju otadjbinu.
Ja znam da danas vise ljudi misle kao tebi,ali ipak jos ima ljudi kao meni.Mi smo razliciti svetovi....
Imas pravo na svoje mislenje,ja mislim drukcije.Nije Hrvatska danas ništa manje suverena nego s kunom. To su zastarjela razmišljanja o novčanom suveritetu kad si jednom ušao u tijesni ekonomski savez sa najnaprednijim državama kontinenta koje većina koristi zajedničku valutu, a ostatak koji ne koristi je toliko povezan sa njima da im monetarnu politiku praktično kroji ECB.
Tko si od njih može priuštiti slabljenje ili jačanje valute preko mjere ili igranje sa tiskarom novca da bi ispeglao neke ekonomske nedostatke?
HvalaLijepo od tebe sta si se potrudio to napisati jer ti nije materinji jezik i slazem se u potpunosti.

Pa to kažem, privatizacija i pretvorba na hrvatski način. Firme su davane besplatno u ruke pojedinaca. Kasnije su uništavane da bi to zemljište moglo biti prodano za stanove. Pa i stanovi su prodavani prilikom privatizacije za 3-4 puta manju cijenu. A nema ni te love... Nama je jednostavno bolje u EU. Bolje funkcioniramo kad s nama upravlja netko drugi. Ne znamo sami upravljati sobom. Žalosno, ali istinito.Znam iz prve ruke samo sam onda bio takorec golobradi mladic s puskom u ruci i nisam razmisljao o tome. Dok se privatizacija odvijala ljudi su ginuli na ratistu. Dosta njih koji su izvukli glavu i prezivjeli docekala ih je radna knjizica tj. otkaz. Da hrvatskom Hrvatski politicari upravljaju kao kucnim budzetom bilo bi svima bolje.
Trebalo se doci i do Marlboro i Americkih uniformi koje su imali u Gospicu, a mi par kilometara dalje smo imali juznonjemacke uniforme i neke sugave i pusili Drinu bez filtera '88 godisteBit je raspodjela
Pa dobro, imaš pravo na svoje mišljenje. Demokracija je. Ja sam suprotnog mišljenja od tebe.Bolje zaostala i jadna,ali moja voljena otadjbina koja sama odlucuje svoju sudbinu.Niko ne mozda voli tvoju otadjbinu kao tebi,i nikoja drzava ne mozda se brinuti za tebi bolje od tvoju otadjbinu.
Ja znam da danas vise ljudi misle kao tebi,ali ipak jos ima ljudi kao meni.Mi smo razliciti svetovi....
Nikako to Srbi da priznaju.Pa to kažem, privatizacija i pretvorba na hrvatski način. Firme su davane besplatno u ruke pojedinaca. Kasnije su uništavane da bi to zemljište moglo biti prodano za stanove. Pa i stanovi su prodavani prilikom privatizacije za 3-4 puta manju cijenu. A nema ni te love... Nama je jednostavno bolje u EU. Bolje funkcioniramo kad s nama upravlja netko drugi. Ne znamo sami upravljati sobom. Žalosno, ali istinito.
Nije Hrvatska danas ništa manje suverena nego s kunom. To su zastarjela razmišljanja o novčanom suveritetu kad si jednom ušao u tijesni ekonomski savez sa najnaprednijim državama kontinenta koje većina koristi zajedničku valutu, a ostatak koji ne koristi je toliko povezan sa njima da im monetarnu politiku praktično kroji ECB.
Tko si od njih može priuštiti slabljenje ili jačanje valute preko mjere ili igranje sa tiskarom novca da bi ispeglao neke ekonomske nedostatke?
To su nebuloze.Od početka je sve krenulo krivo. Privatizacija je bila katastrofa, to nije moglo dobro završiti nikako. Čim sve rasprodaješ. Iako, do novaca za obranu se moralo nekako doći. Lako je biti general poslije bitke, ali ipak je moglo i moralo malo drukčije.