mario80
Legenda
- Poruka
- 72.058
Patike koje sam kupio u grčkoj za 20 evra su u srbiji za 30% skuplje! Zašto su u srbiji sve cene 30% više u odnosu na EU a naročito je hrana skuplja?!??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je ovde kartelizacija, pa zbog toga.Zašto su u srbiji sve cene 30% više u odnosu na EU a naročito je hrana skuplja?!??
Zenina koleginica kupila patike u Sloveniji za 100 evra koje ovde kostaju 33000 din.I bez toga mentalitet je 100% , iznenadjen sam da je samo 30%...
Napokon da i od tebe procitam nesto zadovoljavajuce
Jel profesionalni sportista ili?Zenina koleginica kupila patike u Sloveniji za 100 evra koje ovde kostaju 33000 din.
Ma jok. Dobre gilje su oduvek kostale oko 100 evra, samo ovde kostaju skoro 300.Jel profesionalni sportista ili?
jes pa da komsije misle da sam grcki gardist.
Patike koje sam kupio u grčkoj za 20 evra su u srbiji za 30% skuplje! Zašto su u srbiji sve cene 30% više u odnosu na EU a naročito je hrana skuplja?!??
Pogledajte prilog 1386969
Pogledajte prilog 1386968
И мене ово опасно нервира. Но, ипак смо економски тигар.Patike koje sam kupio u grčkoj za 20 evra su u srbiji za 30% skuplje! Zašto su u srbiji sve cene 30% više u odnosu na EU a naročito je hrana skuplja?!??
U Hrvatskoj su te tenisice 26€. U Sloveniji 25€.Patike koje sam kupio u grčkoj za 20 evra su u srbiji za 30% skuplje! Zašto su u srbiji sve cene 30% više u odnosu na EU a naročito je hrana skuplja?!??
Док те патике/храна/алат дођу у Србију, имају још пар посредника-препродаваца/увозника и сваки од њих мора да заради.То је последица деиндустријализације Србије, скоро ништа не производимо и све увозимо, и онда имаш веће цене него у ЕУ.Sve je 30% skuplje a naročito hrana koja je i 100% skuplja u srbiji nego u zemljama EU. prosto mi je nadrealno neka hrana je skuplja i 300% u odnosu na EU. Alat je isto 30% skuplji kod nas nego u zemljama EU. Ovlašćeni servis za hyundai je 30% jeftiniji u EU nego ovlašćeni u srbiji?!?? Wtf?!??
Zenina koleginica kupila patike u Sloveniji za 100 evra koje ovde kostaju 33000 din.
Док те патике/храна/алат дођу у Србију, имају још пар посредника-препродаваца/увозника и сваки од њих мора да заради.То је последица деиндустријализације Србије, скоро ништа не производимо и све увозимо, и онда имаш веће цене него у ЕУ.
Sve to dolazi i u grčku tako da ne razumem zašto je hrana u srbiji skuplja 30% nego u eu. Grci ne prave ništa samo uvoze i opet je paprika tri puta jeftinija kao i sve ostalo. A kod nas se i proizvodi dakle trgovci su rak rana u srbiji.Док те патике/храна/алат дођу у Србију, имају још пар посредника-препродаваца/увозника и сваки од њих мора да заради.То је последица деиндустријализације Србије, скоро ништа не производимо и све увозимо, и онда имаш веће цене него у ЕУ.