Dečak iz Žute kuće: OPERACIONA SALA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj ti si apsolutno uveren da majmunlika kreatura poput Haradinaja nije prstom pipnula Srbe...Baška to što mu nije ''dokazano''...Meni nije teško da poverujem da su recimo arkanovci činili teške zločine, IAKO NIŠTA NIJE DOKAZANO,ali ti braniš tog krvoloka kao da ti je rod rođeni...I posle pričaš o nekom srpskom podržavanju zločina.

Zahebi ti sta ja verujem, tvrdio si nesto, ja sam te zamolio za link. Ako ga nemas, reci da si izmislio, i nikom nista. Toga na krsti ima svakog dana

Што ли је бивши?

Има разних будала које не могу да верују ни у ствари које им се пред носом дешавају...према томе, шта трабуња бивши потпуно је ирелевантно, релевантни су докази који постоје и који кажу да су у злочине умешани сви из самог врха труле ти једнострано проглашене државе и да су злочини и те врсте постојали.

Zasto onda ne das te dokaze sudu,i da zavsimo sa nedoumicom oko toga da li je postojala ili nije ta "zuta kuca"

Znaci ti procitas "albanski svedoci dali dokaze..."i odmah poverujes da je tako. Pa sto ih ne daju na sudu, tamo ce neko postaviti par pitanja koja se ticu provere tvog iskaza. Ne ide to tek tako, makar ne na sudu. A ovde na krsti moze, cak je i pozeljno.
I ponovo da naglasim, ako sud u Hagu [ili bilo koji sud, cak priznajem i srpski] kaze da je toga bilo, ja ni jednog trenutka necu posumnjati u njega.

To je tako, jer i gospodin Kostunica kaze da je to tako, a njemu se veruje:)

ako mi nemamo sve informacije, Kostunica sigurno ima:)

ademe, ne lupaj bzveze ceo svet zna da je trgovine bilo:)
Iskljuci se i ne vracaj se dok ne budes mogao da mi das reputaciju, jer jedino od mene ovde mozes nesto da naucis:)

Znaci ti procitas "albanski svedoci dali dokaze..."i odmah poverujes da je tako. Pa sto ih ne daju na sudu, tamo ce neko postaviti par pitanja koja se ticu provere tvog iskaza. Ne ide to tek tako, makar ne na sudu. A ovde na krsti moze, cak je i pozeljno.
I ponovo da naglasim, ako sud u Hagu [ili bilo koji sud, cak priznajem i srpski] kaze da je toga bilo, ja ni jednog trenutka necu posumnjati u njega.

Ово је само једно од сведочења. Гледао сам и шта кажу италијанске дипломате у Албанији. Још јуче смо закључили да док је бонд стил доле, неће бити ништа од правде.

ШТО ЊЕГОВА!?
ГДЕ ЋЕ ВАША!?
ВИ (МОДЕРАЦИЈА ) МУ ДОЗВОЉАВАТЕ ДА ПИШЕ ШТА И КАКО ХОЋЕ!

Хоћеш да наведем моје пријаве од јуче!?

Koliko imas godina..tlinaest?:lol:
Pravi muskarci se ne bave prijavljivanjem drugih,vec izadju u boj i urade sta treba:)

Prijavljivanje je za kukavice:)

To je tako, jer i gospodin Kostunica kaze da je to tako, a njemu se veruje:)

ako mi nemamo sve informacije, Kostunica sigurno ima:)

ademe, ne lupaj bzveze ceo svet zna da je trgovine bilo:)
Iskljuci se i ne vracaj se dok ne budes mogao da mi das reputaciju, jer jedino od mene ovde mozes nesto da naucis:)

Rekoh vise puta, u ratu se moze svasta desiti, i jedno je sigunrno, ni jedna strana nije potpuno nevina. Ali ne volim kada se spominju necija imena bez ikakvog dokaza. Ja mogu reci da su za neki zlocin krivi srbi, ali sigurno necu spomenuti ni jedno ime ako nemam dokaza, ili ako sud nije doneo takvu presudu. Prosto ko pasulj.
ps. A repku ces dobiti ili kasnije ili sutra. Ja sam Albaanc, i data rec je svetinja

Rekoh vise puta, u ratu se moze svasta desiti, i jedno je sigunrno, ni jedna strana nije potpuno nevina. Ali ne volim kada se spominju necija imena bez ikakvog dokaza. Ja mogu reci da su za neki zlocin krivi srbi, ali sigurno necu spomenuti ni jedno ime ako nemam dokaza, ili ako sud nije doneo takvu presudu. Prosto ko pasulj.
ps. A repku ces dobiti ili kasnije ili sutra. Ja sam Albaanc, i data rec je svetinja
U ovome sto sam podvukla ima neke istine.
Niko nije nevin u ratu, naravno, ali cinjenica je da ste vi jos i dobro prosli, jer bi kradju tudje teritorije u nekoj drugoj drzavi na svetu morali da platite mnogo skuplje.

U bre pa vi ste baš svi ko jedan roboti.

Vidi Goxy, posto ja zivim ovde, cuo sam dosta stvari, za neke skoro pa da ne verujem da ih moze uraditi ljudsko bice. Ali drugo je sta ja verujem, ili sta mislim da su odredjeni ljudi uradili, a drugo je kad bih ja tvrdio da je NN to uradio. Kapiras? U tome je razlika, nije da sam ja takva naivcina da verujem da ni jedan Albaanc tokom tog rata nije pipnuo rukom ni jednog Srbina, "nepodobnog" Albanca, ili cak i nebitno koga, ako ne iz osvete, onda zato sto je mislio da ce nesto "ucariti".
Ja jasniji ne mogu biti, ili si shvatio, ili nikada nesec.

kakve to veze ima sa mojim postom, govorio sam o dokazima, predaj ih srpskom ili bilo kojem sudu
Ја не нудим доказе нити тражим правду.Ако ми правда за нешто и некад буде требала потрудићу се да је ако буде изводљиво сам спроведем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back