Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Имам сестру, са њом се дивно слажем, и хвала јој што је родила две девојчице да ја могу да им купујем женске глупости, шминкам их и мењам са њима бижутерију.
Драго ми је што моји синови имају сестре, тако да је моја жеља за ћерком некако компензована.
Мој их муж јако воли, а старија је дуго говорила да ју је теча родио.
За себе мислим да јесам права ,,мушка мама'', целог живота сам се боље слагала са дечацима, још увек имам више другова него другарица и мислим да је то ,,неко одозго'' тако и уредио, па су мени ,,припали'' синови.
Желела сам бар једну ћерку, није ми се дало...
Но, ниједног момента нисам зажалила што сам родила ову двојицу.
Како су рођени у најкризнијим годинама, боље је што су дечаци, не бих имала тада за све ситнице којима се девојчице радују. Дечаци су у неком узасту ,,лакши за одржавање''...
( Тако смо се тешили тад, али заиста, заиста не жалим)
Драго ми је што моји синови имају сестре, тако да је моја жеља за ћерком некако компензована.
Мој их муж јако воли, а старија је дуго говорила да ју је теча родио.
За себе мислим да јесам права ,,мушка мама'', целог живота сам се боље слагала са дечацима, још увек имам више другова него другарица и мислим да је то ,,неко одозго'' тако и уредио, па су мени ,,припали'' синови.
Желела сам бар једну ћерку, није ми се дало...
Но, ниједног момента нисам зажалила што сам родила ову двојицу.
Како су рођени у најкризнијим годинама, боље је што су дечаци, не бих имала тада за све ситнице којима се девојчице радују. Дечаци су у неком узасту ,,лакши за одржавање''...
( Тако смо се тешили тад, али заиста, заиста не жалим)