DEČAK ILI DEVOJČICA

Moja zelja je da imam sina i da se zove Marko...
Ja nekako vise zelim sina nego kcer,... kad vidim ove klinkesto krecu da puse po kolima i da se tucaju na svakom cosku,..

Zato je bolje musko... mamin sin :heart:

Немам речи којима бих описала згражавање!
Просто ми дође да ти пожелим да тај неки Марко буде једног дана у колима са неким типовима и да ради све то што си ти написала да раде клинке!

wanda, don't worry, be happy.
svako ima svoje predrasude....i nemoj nikome da želiš nešto loše, nema smisla.

Нисам никад ником пожелела ништа лоше, па ни сад, прочитај пажљивије. z:)

Немам ћерке, али не могу да прихватим такав став!
Нису то предрасуде, то је врло ружна генерализација. Увек је било свакаквих и мушкараца и жена, и дечака и девојчица...

Не могу да разумем такве ставове, и никад не могу да разумем острашћености било какве врсте.

Да ли би било прихватљивије да сам дотичну особу питала да ли је она то радила док је била клинка? z:mrgreen:

Не полемишем са тобом, Причалице, него само хоћу да кажем да је врло ружно тако говорити, а баш зато што имам синове нисам погођена лично њеним ставом.

Али верујем да је многима који имају ћерке овај став најблаже речено увредљив.

Нисам никад ником пожелела ништа лоше, па ни сад, прочитај пажљивије. z:)

Немам ћерке, али не могу да прихватим такав став!
Нису то предрасуде, то је врло ружна генерализација. Увек је било свакаквих и мушкараца и жена, и дечака и девојчица...

Не могу да разумем такве ставове, и никад не могу да разумем острашћености било какве врсте.

Да ли би било прихватљивије да сам дотичну особу питала да ли је она то радила док је била клинка? z:mrgreen:

Не полемишем са тобом, Причалице, него само хоћу да кажем да је врло ружно тако говорити, а баш зато што имам синове нисам погођена лично њеним ставом.

Али верујем да је многима који имају ћерке овај став најблаже речено увредљив.
1. imam 2 ćerke u groznim godinama
2. uopšte ne polemšemo
3. pod ''predrasude'' sam uvrstila njeno, a ne tvoje mišljenje
4. kiss.

1. imam 2 ćerke u groznim godinama
2. uopšte ne polemšemo
3. pod ''predrasude'' sam uvrstila njeno, a ne tvoje mišljenje
4. kiss.

Хеј, жао ми је што се нисмо разумеле!

Схватила сам да мислиш на њене предрасуде, можда сам неспретно одговорила.
Знам да не полемишемо, том реченицом хтедох да кажем да мој пост није полемика са тобом, него да и даље причам под утиском њеног поста!

Цмок! Писана реч врло често изазове недоумице, а да сам рекла све то, било би јасније. z:)

mene izgleda zesce "drma" materinski instinkt...
umal' se ne zaplakah... z:(
oduvek mislim da ce biti decak... bez nekog posebnog razloga... cak je jedina beba koju obozavam devojcica...
valjda volimo da mastamo, pa smislimo kako će biti...

moj muž je tooooliko bio ubeđen da će imati sinove da, kada je čuo da se rodila prva ćerka, babicu pitao - imate li cigaretu? inače tada (a ni sada) nije pušio. jadničak.
meni je zbilja sve jedno....volim što imamo njih dve, ali...volela bih da je mešano.

moja mama je pre mene imala 2 spontana..i onda,kad je nosila mene,bilo je ono "samo da bude zivo i zdravo",i znali su da sam devojcica...

posle su dobili jos jednu devojcicu,a trece je bio sin...:) jedino stalno govore da nije bitan pol,nikako nisu hteli samo 1,da ne bude samo...:) ovako je super,bolje nego da su 3 devojcice,npr...

sta je to mamin a sta tatin sin :rotf:
da li neko zasluzuje da ima decu ako se ne sredi sa mozgom,ama koga to briga ni drzavu ;):roll:
sem za tkz.rat ili mozda ispunjavanje becega !?? heee neko je lepo vaspitao djecu da budu normalna za drustvo dovoljno ih otpustivshi ali ima raznig boodala i alapcha :)

ja sam znala od momenta kada sam ostala trudna da će biti dečko,ne mogu da objasnim ali sam jednostavno znala,a jako sam htela devojčicu...a kada sam išla na UZ,kada se rodio i sve ovo vreme ne bih ga menjala ni za milion devojčica...a opet,sada bih stvarno htela devojčicu,ali ako bude opet dečak,neka ga,dobrodošao biće...inače sa mužem želimo 4 dece,bilo bi super mešano,ali ako budu samo dečaci,ja ću opet biti srećna...iskreno lično mislim da meni više pašu dečaci,opet ne znam objasniti zbog čega,a možda zbog toga toliko željno želim devojčicu...ali biće kako se xx i xy u datom momentu pomeša...

Немам речи којима бих описала згражавање!
Просто ми дође да ти пожелим да тај неки Марко буде једног дана у колима са неким типовима и да ради све то што си ти написала да раде клинке!
Naš jedan drug kad je dobio treću ćerku; na prozivke drugara je odgovarao - bolje ćerka qrva, nego sin ***** :lol:

Ja nekako vise zelim sina nego kcer,... kad vidim ove klinkesto krecu da puse po kolima i da se tucaju na svakom cosku,..

a odakle tebi taj sablon ponasanja,m? z:shock:

@tema:kad je trebalo da se rodim,moji nisu znali koji sam pol,al mama je htela decaka pa je bila poptuno ubedjena da sam musko,a tata je navijao za devojcicu.mislim da je mama bila blago receno iznenadjena kad sam se ja rodila :lol: cak je i bila spremila neke stvari za decake :)

ako budem imala decu,vise bih volela da budu devojcice jer mislim da su lakse za odrzavanje od decaka i manje divljaju,a meni je mnogo stresna ta decija histerija :( medjutim nadam se da mi se nece desiti ko mojoj mami - ona je mene oduvek htela u masnice,haljinice,loknice i ostalo a ja sam sve te zenske gluposti oduvek mrzela i jako sam se nervirala sto me oblaci u tu glupu odecu kad sam bila mala i osecala sam se ko klovn :lol: a ona je sirota patila za tim da ima zenstvenu cerku.e sad ako bi mi se desilo da imam devojcicu i da ona oce sve suprotno od onoga sto ja ocu i sto sam htela i radila kad sam bila mala,to bi bilo strasno :lol:

al kakve sam srece,uvek dobijem suprotno od onoga sto se nadam,pa ako kojim slucajem budem imala decu,garant ce me zajahati neki djavoli koji vuku neke prgave gene sa muske strane moje familije :sad2:

ja mislim da je upravo ovo u pitanju
nikad nisam osudjivala samantu za sve sto je pisala na ljis-u (sta radi i sa cijim muzem) ali kad posle svega napise onako nesto,e to ne mogu da cujem

u jeeee...i tamo postuje..moraću da odem da čitam....z:shock:
ponekad mislim da ne bih dala ove moje 2 šmizle ni za šta na svetu, ali ponekad, majq mu - jedva čekam da se osamostale.....

rofl.jpg

E sad mene zanima .... Kad ste vi trebale da rodite, da li je negde duboko u vama postojala želja da to bude dečak ili devojčica ..... Ako više volite jedan pol - zašto je to tako? Ili, ako nemate dece, još uvek, da li kod vas postoji neka naklonost ka odredjenom polu deteta.

Немам деце, а волео бих и сина и ћерку... а мало сам наклоњенији тој замишљеној ћерци. Зашто - не знам.

znam da je moje razmisljanje grozno i mrzim kad neko prica suprotno ali ne volim decake pa to ti je :(
da sam ga rodila naravno da ga ne bih menjala u porodilistu :lol:

Јесте грозно, али си макар искрена.

Ja sam rano ostala trudna sa 20 god i uopste nezalim jer sad uzivam. Imam 24 god i dvoje dece, pol mi nije bitan, ali sam jako zelela da mi prvo bude musko a za ostalo mi nije bitno. Sad imam sina Mihajla i cerku Milicu, razlika je 20 meseci. I nerazmisljam o jos dece ali ako se desi necu odustati!z:lol:

Back