rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Baš tako.Da interesantno, koliko znam pečurka i nije biljka.
Pre svega pečurka i nije biljka.
A drugo, samo par vrsta pečuraka mogu da se konzumiraju bez prethodne termičke obrade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš tako.Da interesantno, koliko znam pečurka i nije biljka.
Da ne ponavljam klip, Ministarstvo zdravlja Srbije nezdrava hrana jedan od glavni uzroka dijabetisa. Da ne ispadnem da te vredjam, imamo zvanicnu informaciju od ministarastva u drazvi u kojoj zivis, sta ne kontas idi u neki centar za savetovaliste i objasnice ti, jer ovde na fk svako je doktor.
Lepo rečeno...ne postoji veganska hrana..
..postoji samo hrana koju vegani ne jedu..
..tachno..nezdrava hrana, a ne meso..
Napisi zvanicne informacije ministarstva zdravlja, koje su se tebi dopale. Inace postavljeno je preko deste klipova sa doktorima iz Srbije, svi pricaju isto. U svakom domu zdravlja ces dobiti isti odgovor. To je zvanicni stav, a ne jedan klip. Jer kazem ljudi koji ne znaju za ovaj forum, mogu da dodju do istih informacija koje ja ''propagiram'' ako gledaju drzavne vesti.Je l mogu ja tebi da preporučim isto, da ne ispadne da te vređam? Umesto što prihvataš informacije sa jednog klipa samo zato što su ti se dopale, probaj da se malo bolje informišeš o stvarima koje sam propagiraš.
U koliko si domova zdravlja u Srbiji bio gde su ti rekli da ne treba jesti meso?Napisi zvanicne informacije ministarstva zdravlja, koje su se tebi dopale. Inace postavljeno je preko deste klipova sa doktorima iz Srbije, svi pricaju isto. U svakom domu zdravlja ces dobiti isti odgovor. To je zvanicni stav, a ne jedan klip. Jer kazem ljudi koji ne znaju za ovaj forum, mogu da dodju do istih informacija koje ja ''propagiram'' ako gledaju drzavne vesti.
Zvanicni stav ministarstva zdravlja Srbije ! Ti sada idi od jednog do drugog i proveravaj. Posto je svaki dom zdravlja se razlikuje po radu, ovo je sarkazam da se ne primi neko.U koliko si domova zdravlja u Srbiji bio gde su ti rekli da ne treba jesti meso?
Zapravo, izjavu za banana-radnike sam ti onomad citirala 40 puta i rekla da ću još toliko jer je bila grozna. Seti se...Nisam postavio zeku nego oko od jede zivotinje, taj izjava sa banana si izmislila.
Pa je l nije dokaz? Najpribližniji koji može postojati. I vi se hvalite da dugo živite a cifre nigde ne iznosite.Pojedinci koji su opsednuti mesom , jednostavno ne mogu to da pojme, pricaju kako je meso zdravo a dokaz babe i dede jeli meso svaki dan, a ziveli sto godina i kada ja pitam da li je to dokaz ? Onda ja vredjam.
Otpad je ambalaža, plastika, prašina, ostaci hrane bez nutritivne, odnosno kalorijske vrednosti. Nekome je crevo otpad, nekome hrana, bitno je ko kakav standard ima. Ako je tvoj takav da možeš sebi da priuštiš suši svaki dan, blago tebi. Samo nemoj to mnogo glasno pričati jer bi te sirotinja mogla odžepariti sutra.Kada sam pitao da li su mesne preradjevine virsle,pastete koje se prave ot otpada
Prvo, nisam izbrisao ništa od onoga što sam napisao.Napiose glupost, posle izbrise , a ostaolo je citiranje. Sada kaze odgovorio sa. Odgovori sesti put da svi procitaju, da li je veganska hrana ( voce,povrce,mahunarke,zitarice,gljive) prskano i puno uranijuma ? Ti inace jeds tu hranu. Smejeti se ceo forum.
UN objavio izvestaj da je industrija mesa najveci zgadjivac planete i da svi ljud treba da budu Vegani, i ja to napisem, a nadrilekar clan Marskovkse Akademije Nauke kaze meni je tebe zao...LOL
A zvaničan stav ministarstva zdravlja je????Tvoje ''strucnoi'' misljenje je vaznije nego zvanicni stav monistarstva zdravlja, ljudi ne treba da gledaju vesti nego treba da dodju kod tebe u dvoriste da ih ti informises.
Zvanični stav ministarstva zdravlja je da ja mogu sama sebi da prepišem antibiotike, bensedine, hormonske pilule i diazepame i da je to savršeno OK.Zvanicni stav ministarstva zdravlja Srbije ! Ti sada idi od jednog do drugog i proveravaj. Posto je svaki dom zdravlja se razlikuje po radu, ovo je sarkazam da se ne primi neko.
[/QUOTE]Zapravo, izjavu za banana-radnike sam ti onomad citirala 40 puta i rekla da ću još toliko jer je bila grozna. Seti se...
Pa je l nije dokaz? Najpribližniji koji može postojati. I vi se hvalite da dugo živite a cifre nigde ne iznosite.
Otpad je ambalaža, plastika, prašina, ostaci hrane bez nutritivne, odnosno kalorijske vrednosti. Nekome je crevo otpad, nekome hrana, bitno je ko kakav standard ima. Ako je tvoj takav da možeš da si priuštiš suši svaki dan, blago tebi. Samo nemoj to mnogo glasno pričati jer bi te sirotinja mogla odžepariti sutra.
]
Zivis u drzavi, drzava ima svoja ministarstva, ona su merodavna. Slusa se sta kazu oni, ne ti.Zvanični stav ministarstva zdravlja je da ja mogu sama sebi da prepišem antibiotike, bensedine, hormonske pilule i diazepame i da je to savršeno OK.
Takođe je zvanični stav da je OK prodavati isti paracetamol kao febricet i panadol, ali da samo panadol valja jer je najskuplji i ima samo jedna tabla unutra. A ova dva će uskoro najverovatnije da povuku iz proizvodnje.
..ne postoji veganska hrana..
..postoji samo hrana koju vegani ne jedu..
I ko nam to garantuje da to voće, povrće, žitarice, mahunarke, klice... nisu plivale u hemikalijama pre nego su došle na pijacu? I ko nam može garantovati da sve te namirnice nisu uzgajane na terenu koji je bombardovan osiromašenim uranijumom i da nije u pitanju genetski inženjering?Svako moze da kupi voce,povre,zitarice,mahunarke,klice...na pijaci ,koje su zdravije i jeftinije nego meso i mesno preradjevine. To ja glasno pricam, i sta je to problem za sirotinju ?]
Da država kaže da pojedeš zeku, je l bi ga pojeo? Zar nisi do maločas pričao o tome da svi imamo svoje stavove... gde sad nestadoše stavovi?Zivis u drzavi, drzava ima svoja ministarstva, ona su merodavna. Slusa se sta kazu oni, ne ti.
I ako mi neko od ministara kaže: "Skači u bunar!", ja ću da skočim, jer je merodavno ono što oni kažu, a ne ono što ja znam i mislim??Zivis u drzavi, drzava ima svoja ministarstva, ona su merodavna. Slusa se sta kazu oni, ne ti.
Nema šta da garantuje, živim u vojvodini i vrlo dobro znam da svi prskaju i voće i povrće i da kljukaju piliće otrovima. Da to ne rade ne bi dobili ni četvrt onoga što jesu i ne bi mogli da se prehrane od bašte već bi morali kod miška po pile od 800 grama.I ko nam to garantuje da to voće, povrće, žitarice, mahunarke, klice... nisu plivale u hemikalijama pre nego su došle na pijacu? I ko nam može garantovati da sve te namirnice nisu uzgajane na terenu koji je bombardovan osiromašenim uranijumom i da nije u pitanju genetski inženjering?
Svako ima svoje misljenje, ali zivimo u drzavi koja ima zakone i mere sankcije. Inace primer sa zekom je neozbiljan.Da država kaže da pojedeš zeku, je l bi ga pojeo? Zar nisi do maločas pričao o tome da svi imamo svoje stavove... gde sad nestadoše stavovi?
Gde? Daj link koji potvrđuje ovo o čemu pričaš.Odogovori na piatnje za Vegansku hranu ! Quel blamage !
Kako doktori iz AMerike tako i Srbije preprucuju zdrave namirnice biljniog porekla, a meso smanjiti i out.
Odogovori na piatnje za Vegansku hranu ! Quel blamage !
Kako doktori iz AMerike tako i Srbije preprucuju zdrave namirnice biljniog porekla, a meso smanjiti i out.
Odlican i realan primer ono bas iz zivota., kao i sve dosada sto si rekao.I ako mi neko od ministara kaže: "Skači u bunar!", ja ću da skočim, jer je merodavno ono što oni kažu, a ne ono što ja znam i mislim??
No, uzgred, još nisi postavio link koji dokazuje da ministarstvo zdravlja preporučuje izbacivanje mesa iz ishrane.