Julian
Poznat
- Poruka
- 8.031
Za takve ljude se kaze da su čakarasti.to za različite boje očiju...zaboravih kako zovu takve ljude :rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za takve ljude se kaze da su čakarasti.to za različite boje očiju...zaboravih kako zovu takve ljude :rolleyes:
Za takve ljude se kaze da su čakarasti.
al tako se u sd kaze za razrokePa dobro, evo nisam bio lenj da ubacim u trazilicu, pa se uveri sama:zar nisu čakarasti razroki...?
ma,sjetiću se ja naziva....![]()

Da ne misliš na šućmuraste oči? Ja sam to redovno mešala sa čakarastim, a u stvari, šućmurasto se odnosi na nedefinisanu boju očiju.ali opet to nije naziv kojeg ja ne mogu da se sjetim...![]()
Moja rodica (nemoj samo da neko pita šta je rodica) ima plave oči kao more...a roditelji joj imaju oboje crne oči...Ali zato joj baba ima iste takve...Inače,kod mene u porodici su svi uglavnom tamne kose,ali ima jedna "linija" sa plavim očima,a jedna sa tamnim...

evo ga...uz konsultovanje sa "politikinim zabavnikom " nađoh riječ...![]()
ljudi himere...to sam mislila...evo cijelog teksta...
http://www.politikin-zabavnik.co.yu/tekst.php?broj=2876&tekst=02
, nisam znala da se ti ljudi zovu himera...Вероватно сте приметили да скоро сва наша деца док су мала имају плаву или светлу косу. Касније како растемо коса нам је све тамнија, да би са неких 15-16 година коса постала смеђа или потпуно црна. Зашто се то дешава? Као клинац сам имао плаву косу, сада ми је коса смеђа, скоро црна.
Kad sam se rodila, imala sam crnu kosu, a sad imam smedju.Zavisi kako kome, nekome posvetli, a nekome potamni kosa.Genetika je chudo, zato nemoj se brinuti zbog boje tvoje kosekakva nadadnoota tema..........a zamisli tamnokosoj deci ne posvetli kosa....tajeto...kojeto....misterija..
mogooće je.....pogotovu ako se poštar često moova u komšilooku...
e..a dejvid bovi ima različite boje očiju.......i to ne nijanse.....nego jedno brao...grao...a droogo..plavo il zeleno......e.....a aljaski malmooti i sibirski haskiji isto tako.........e ...a kako je to nastalo.....e....?

MM ima svetlo smedje oci, pomalo zuckaste cak (sto bi rekao nas narod ima vucije oci), ali ako se zbog neceg naljuti oci mu pozelene!a da li neki od vas imaju problematiku da vam oči menjaju boju?...moj primer...kada sam bolesna postanu izrazito svetlo plave, a inače su tamno plave..kada obučem nešto zeleno, one postanu zelenkaste...kada sam tužna nekako su sivkasto plave...a kada sam jako dobre volje ljubičaste...stvarno se ne zezam...da li još neko ima takve oči???

mi sa smedjim ocima nemamo nikakvih problema... uvek ista boja...
meni je najjaca boja ona cudna zelena, a oko zenice prelazi u braon i na kraju cak u zuto ili obrnuto zuto pa braon, zaboravila sam, a sa daljine uopste nije upadljiva boja...

Nepravedno