phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Ja Chicco stavim na sunce da se ugreje i onda se sasvim fino razmazuje. I meni je neprevazidjen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeš da držiš kremu za sunčanje na suncu, gubi svojstva.
sustina kod after sun losiona je u : E vitaminu koji je dobar antioskidans i hrani kozu, u regenerativnim sastojcima, hidratantnim i umirujucim sastojcima kao sto su: aloja, shea butter, pantenol, kakao buter....najcesce su to lagane kreme ali vrlo koncetrovanog sastava jer treba da se uhvate u kostac sa ostecenom i dehidriranom kozom koja je upaljena.......
Постоји ли уопште копертон код нас?
Нешто се не сећам кад сам га последњи пут видела...
Постоји ли уопште копертон код нас?
A jel to negde pise? Nisam videla u natpisima na pakovanju a i u praksi nisam imala problema.
Čini mi se da bi na samom pakovanju trebalo to da piše nešto tipa ne držati na suncu ili već nešto slično mada nisam sigurna. Kao, propadaju aktivni sastojci i smanjuje se zaštitni faktor.
Видела сам данас у ДМ-у.Постоји ли уопште копертон код нас?
Kupila sam Top Ten after sun ali hipo allergenic zato što mi je koža sklona alergiji od sunca. Jel neko to koristio i kakva su vam iskustva?
Клинац ми је алергичан на сунце.bolje se drzi medicniske kozmetike....Eucerin ima kolekciju za kozu sklonu alergiji...i kreme za suncanje i posle suncanja.....
Клинац ми је алергичан на сунце.
Имаш ли искуство са том Еуцерин колекцију за кожу склону алергији?