Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Spremamo se za more.
Bila sam danas u velikom shopingu i dok sam pred rafom sa kremicam za suncanje pokusavala da shvatim sta kupiti , pridje mi zena i objasni mi kako imaju super rezultate sa TOP TEN preparatima a jeftiniji su od Nivee i ostalih.
Pomislim nema tu mnogo filozofije , koliko para toliko muzike , al kupim.
Uzela sam decije i za nas .
Odatle odem kod kumova i cim sam rekla sta sam kupila oni me napadose kako je to najgora stvar na svetu , kako to ne radi , kako su prosle godine izgoreli sa tim dibidus....
I sad sam u nedoumici...dal da se upustim u to pa sta nam bog da il da kupim još neki preparat od onih koje sam vec isprobala, pa da ponesem .
Sta vi koristte za decu ?
Jeste li probali taj famozni Top Ten ?
Kakva su vam iskustva?
Ja sam do sad koristila Seba Med i Chicco kreme , Niveu ...cak i Avonove .
Nisam imala losa iskustva .
Al sad sam bas nesto u nedoumici
Bila sam danas u velikom shopingu i dok sam pred rafom sa kremicam za suncanje pokusavala da shvatim sta kupiti , pridje mi zena i objasni mi kako imaju super rezultate sa TOP TEN preparatima a jeftiniji su od Nivee i ostalih.
Pomislim nema tu mnogo filozofije , koliko para toliko muzike , al kupim.
Uzela sam decije i za nas .
Odatle odem kod kumova i cim sam rekla sta sam kupila oni me napadose kako je to najgora stvar na svetu , kako to ne radi , kako su prosle godine izgoreli sa tim dibidus....
I sad sam u nedoumici...dal da se upustim u to pa sta nam bog da il da kupim još neki preparat od onih koje sam vec isprobala, pa da ponesem .
Sta vi koristte za decu ?
Jeste li probali taj famozni Top Ten ?
Kakva su vam iskustva?
Ja sam do sad koristila Seba Med i Chicco kreme , Niveu ...cak i Avonove .
Nisam imala losa iskustva .
Al sad sam bas nesto u nedoumici