Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.714
To u reali izgleda k'o da se kućiš po ko zna koji put u životu, samo što ništa sam ne biraš. Pomažeš finansijski da se stan opremi, šalješ novac kad ostanu bez para i sl. Sad,...razumem da je ova tema zamišljena više kao "kako to utiče na samog roditelja". Zapravo o sindromu praznog gnezda i ne misliš, sve dok ne srede svoj život i kažu:" Dragi matorci,...sad izvol'te dođite u posetu tad i tad (prethodno se obavezno najavite), pa ukoliko niste u mogućnosti da dođete, jer ste na nekom višenedeljnom putovanju, mi to savršeno razumemo i podržavamo vas u tome da konačno i vi imate malo više vremena za sebe. Mi smo dobro, a vi sada,...uživajte!kako je to bilo za vas kad su vam deca napustili gnezdo i krenuli svojim putem ?
u meni sve vrištijednom sam ga odvratila od planova i sad je opet ista priča i podržavam ga ali u meni sve vrišti
Pametan je , lepo vaspitan, vredan ne brinem se da neće uspjeti ali me muci daljina
reč je o empty nest sindromom
Pogledajte prilog 1509158

Lično ne patim od tog sindroma, rano sam napustila roditeljski dom i savršeno razumem i podržavam potrebu dece da postanu svoji ljudi. Za mene veće nagrade u životu nema!