Deca 3-7 godina (preskolarci)

tsuy, gde si nasla secernu tablu malo kraljevstvo?

ma narucena torta
misim bacili smo lovu ove godine
torta je bila moskva al nije mi to prava moskva...cudna je
a stavila je sliku
mi smo mogli to sami i to dve torte da napravimo mnogo ukusnije za duplo manje para

komsinica je nasla neku,drugacija je slika al su isto ben i holi u maksiju
a kladim se da u tempu ima....verovatno je i veci izbor
u maksiju je oko 300 kinti
a mogu da pitam zenu sto je pravila tortu,gde je uzela

ma narucena torta
misim bacili smo lovu ove godine
torta je bila moskva al nije mi to prava moskva...cudna je
a stavila je sliku
mi smo mogli to sami i to dve torte da napravimo mnogo ukusnije za duplo manje para

komsinica je nasla neku,drugacija je slika al su isto ben i holi u maksiju
a kladim se da u tempu ima....verovatno je i veci izbor
u maksiju je oko 300 kinti
a mogu da pitam zenu sto je pravila tortu,gde je uzela

Ja bih da vidim tortu :rumenka: Jel' moze slika? :kez:

ovde samo ja pisem :lol:
poraslo mi dete :aha:
DSC_0108.jpg

ovde samo ja pisem :lol:
poraslo mi dete :aha:
Pogledajte prilog 337484

ooo bas je sladak, pravi momčić! Jeste li to krenuli u vrtić?
Mi krenuli juče i prvi dan je bio super, sve noramlno prihvatio. Danas je bila kriza nije hteo da ide plakao je sve dok nije ušao unutra. Kaže vspitačica da se kasnije smirio i da je bio super, tj.da su sva deca bila dobra i sutra ostaju do 12 sati!

krenuli :D
juce je bilo euforicno, a danas nije bas delio nase odusevljenje :lol:
ima mnogo drugaciji ritam od onog u vrticu, odnosno kasno leze I kasno se budi pa ce biti potrebno malo vremena da se navikne. zapravo, nuzda zakon menja, upravo sad spava, a to inace cini od 3-5 :D

Nama je 16. septembra godinu dana vrtica.:D

O vi ste vec veterani, bravo! A mi dok se adaptiramo trebace vremena,ali neka, vazno je da im je tamo lepo! Mada, i ja sam se konacno malo dokopala slobode i moram da priznam da mi bas prija:lol:

- - - - - - - - - -

krenuli :D
juce je bilo euforicno, a danas nije bas delio nase odusevljenje :lol:
ima mnogo drugaciji ritam od onog u vrticu, odnosno kasno leze I kasno se budi pa ce biti potrebno malo vremena da se navikne. zapravo, nuzda zakon menja, upravo sad spava, a to inace cini od 3-5 :D

I kod nas je bilo tako, jedva je isao na spavanje u 11, a sinoc u pola 10 zaspao!

Mi smo presli iz jaslica u vrtic, promenili vaspitacice
mislila sam da ce biti povuci-potegni, medjutim bilo je ok
osim toga sto je mali naviknut da bude hranjen
znam, znam, shebali smo se
kaze vaspitacica -to u jaslicama moze da prodje, al mi ovde ocekujemo da jedu sami
rekoh ok, ja cu kuci da se trudim da ne radim kontra, ovde neka jede sa decom, pa da vidimo
sutradan sam mu obecala kolace posle vrtica ako bude rucao sam
i rucao je, i sledeci dan isto
i kod kuce
i videcu kako je danas bilo...
...al idemo na bolje...
e sad, to sto sam obecala nagradu, pa sta da radim
jos je mali da kapira kaznu
al ovo sa kolacima je upalilo
i dobio je kolacic, i knjigu i voznju na slonicu, lavicu, koki i Nodiju
juce nije trazio nista a sam se pohvalio da je jeo...

Misssim , zna da spamujem na temi, Armin ce tek da napuni 3 god 30tog sept, ali da se ubacim .... promenio vrtic, vaspitachice, drugove ... sve sve ... ostao mu jedan drug iz jaslene grupe .... mislila sam da cemo gore proci , ali je plakao samo dva dana .... u sredu vec je uletao sam, vec mi spominje kod kuce vaspitachicu Estiku :lol: ... neshto mi se chini da je nova ljubaF na pomolu .... :zcepanje::zper: ... samo da nas virusi zaobidju u shirokom luku, i da vidimo shta ce biti na kontroli kod pulmologa sledeceg chetvrtka .... drzite na fige :bye:

moj jede sam, osim supe, ali tamo im daju supu u šolji :D
on neće sam da se oblačii obuva, ni da pokuša. nijedno jutro nije plakao, voli vaspitačice koje su prezadovoljne kako je počeo i kako funkcioniše. i niko ne može da se načudi kako i koliko priča :lol:

da nastavm ja svoj monolog :lol:
druga nedelja vrtića, sve nevoljnije ide i svako jutro je pred plačem ispred vrata. onda ga ja zbrzam i pričam mu nešto uzbudljivo kao šta ćemo sve da radimo poslepodne i ćao vidimo se i on uđe u sobu ne znajući šta ga je snašlo :lol:
uglavnom ne plače kad uđe, kažu vaspitačice, juče nešto malo.
a što se mene tiče, ja podnosim mnogo bolje nego sa prvim sinom :lol:

Evo i ja da se ukljuchim u Kvinsin monolog ... :D ... Armin ponekad ujutro malo nevoljno ide, ipak mu je sve manje vishe novo , ali kazhu da je tamo sve u najboljem redu ... proshlog petka sam bash dugo prichala sa vaspitachicom ... kazhe da on nema problema da izrazi zhelje i prohteve, prihvata kritiku, hoce u svemu da uchestvuje i mnooooogo pricha ... pa recimo da ne zaklapa ( :heart: majkino ) .... jede uglavnom sve, mada kad je testo, onda izjavi da ruchka NIJE BILO :zcepanje:... pa kuci smazhe porciju necheg kuvanog ... u petak je vec bio pomalo slinav,:dash: evo sve ga gledam kao soko, ali nishta osim toga nema, pa sad samo sutra da se provuchemo kod pulmologa, za petak cu da vidim da li da ga vodim, ili da malo dodje sebi na produzhenom vikendu :think:.... negde moram da mu ubodem i sistematski (tj merenje) kod dr, bash me interesuje koliki je, kuci sam ga merila, 15 kg i oko 98 cm, mada se dosta vrpolji pa ja mislim da je to i vishe .... za rodjus cu da mu naruchim tortu kod zhene koja je radila i proshle godine, bila je fan-tas-tich-na :worth: ... nece biti neka proslava, kumovi i baka, a od sledece godine ce da slavi u vrticu ... i taaaakoooo ... posle 30tog sept i zvanichno se selim na ovu temu :super: ...

Evo i ja da se ukljuchim u Kvinsin monolog ... :D ... Armin ponekad ujutro malo nevoljno ide, ipak mu je sve manje vishe novo , ali kazhu da je tamo sve u najboljem redu ... proshlog petka sam bash dugo prichala sa vaspitachicom ... kazhe da on nema problema da izrazi zhelje i prohteve, prihvata kritiku, hoce u svemu da uchestvuje i mnooooogo pricha ... pa recimo da ne zaklapa ( :heart: majkino ) .... jede uglavnom sve, mada kad je testo, onda izjavi da ruchka NIJE BILO :zcepanje:... pa kuci smazhe porciju necheg kuvanog ... u petak je vec bio pomalo slinav,:dash: evo sve ga gledam kao soko, ali nishta osim toga nema, pa sad samo sutra da se provuchemo kod pulmologa, za petak cu da vidim da li da ga vodim, ili da malo dodje sebi na produzhenom vikendu :think:.... negde moram da mu ubodem i sistematski (tj merenje) kod dr, bash me interesuje koliki je, kuci sam ga merila, 15 kg i oko 98 cm, mada se dosta vrpolji pa ja mislim da je to i vishe .... za rodjus cu da mu naruchim tortu kod zhene koja je radila i proshle godine, bila je fan-tas-tich-na :worth: ... nece biti neka proslava, kumovi i baka, a od sledece godine ce da slavi u vrticu ... i taaaakoooo ... posle 30tog sept i zvanichno se selim na ovu temu :super: ...

:super:

Bas mi je zao sto cemo propustiti rodjendan :sad2: Ali mozda nas dogodine "donese zeka" ;)

Junior krece prvog oktobra u skolu, pa idem u petak da mu kupim uniformu. Suprug je kupio vec tri majice, ali nije bilo ni sorceva, ni kape, pa moram otici u prodavnicu da vidim imaju li oni. Sve u svemu rastu deca :zaljubljena:

Back