Evo i ja da se ukljuchim u Kvinsin monolog ...

... Armin ponekad ujutro malo nevoljno ide, ipak mu je sve manje vishe novo , ali kazhu da je tamo sve u najboljem redu ... proshlog petka sam bash dugo prichala sa vaspitachicom ... kazhe da on nema problema da izrazi zhelje i prohteve, prihvata kritiku, hoce u svemu da uchestvuje i mnooooogo pricha ... pa recimo da ne zaklapa (

majkino ) .... jede uglavnom sve, mada kad je testo, onda izjavi da ruchka NIJE BILO

... pa kuci smazhe porciju necheg kuvanog ... u petak je vec bio pomalo slinav,

evo sve ga gledam kao soko, ali nishta osim toga nema, pa sad samo sutra da se provuchemo kod pulmologa, za petak cu da vidim da li da ga vodim, ili da malo dodje sebi na produzhenom vikendu

.... negde moram da mu ubodem i sistematski (tj merenje) kod dr, bash me interesuje koliki je, kuci sam ga merila, 15 kg i oko 98 cm, mada se dosta vrpolji pa ja mislim da je to i vishe .... za rodjus cu da mu naruchim tortu kod zhene koja je radila i proshle godine, bila je fan-tas-tich-na

... nece biti neka proslava, kumovi i baka, a od sledece godine ce da slavi u vrticu ... i taaaakoooo ... posle 30tog sept i zvanichno se selim na ovu temu

...