MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Evo i nas da se zapljunemo.
Danas nam je divan dan
Danas nam je divan dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i nas da se zapljunemo.
Danas nam je divan dan![]()
Купите у ветеринарској апотеци неки широкообухватни антихелминитик за псе и мачке и редовно их третирајте сваких 6 недеља.Stefan mi ima onaj šugavi virus, pisala sam na temi 1 - 3, a Milica ima gliste...
Joj, znam da je to dečije i da će za par dana izlečiti, ali.... kada sam sinoć videla ono... sanjala sam noćas, majke mi...
Kakila sinoć i mm uzeo da joj obriše guzu ( inače već par dana vrebamo ima li ih ili nema, zagledamo kaku, jer plače koliko je svrbi guza ), i zove me da vidim... a ono, kako joj je blago raširio guzu, sve vire beli tanki končići...
Jadno moje dete, želudac mi se grči kada pomislim....
Odmah je sinoć otišao u dežurnu apoteku i kupio Soltrik, i već joj je bolje. Tri dana treba da pije ujutru i uveče, i valjda će biti ok.
Ali je nevidjeno teško psihički podneti da vidiš guzu svog deteta i gliste koje vire iz nje...male, bele, tanušne, kao končići...
![]()
Stefan mi ima onaj šugavi virus, pisala sam na temi 1 - 3, a Milica ima gliste...
Joj, znam da je to dečije i da će za par dana izlečiti, ali.... kada sam sinoć videla ono... sanjala sam noćas, majke mi...
Kakila sinoć i mm uzeo da joj obriše guzu ( inače već par dana vrebamo ima li ih ili nema, zagledamo kaku, jer plače koliko je svrbi guza ), i zove me da vidim... a ono, kako joj je blago raširio guzu, sve vire beli tanki končići...
Odmah je sinoć otišao u dežurnu apoteku i kupio Soltrik, i već joj je bolje. Tri dana treba da pije ujutru i uveče, i valjda će biti ok.
Ali je nevidjeno teško psihički podneti da vidiš guzu svog deteta i gliste koje vire iz nje...male, bele, tanušne, kao končići...
![]()
drage mame, ovih dana trazimo ranac (torbu) za skolu... i pored velikog sarenila po izlozima sve se manje vise svodi na dva osnovna modela: ranac ili klasicna skolska torba. medju rancevima nema velikih razlika u radu - ili ih ja ne primecujem, ali zato su razlike u cenama prilicno velike. npr - torba sa konjicima 4 hiljade, ranac barbi 6, a lala lupsi 9. da li boja i aplikacija toliko dizu cenu ili postoji nesto sto ja ne vidim. svi imaju nekakav anatomski dodatak za ledja i poklopac za kisu.... i svi su teski i tako prazni. i svuda rade neka deca pa kad ih pitas nesto, samo slezu ramenima.
dakle, mamice skolaraca - ako imate neki savet bicu zahvalna![]()
Купите у ветеринарској апотеци неки широкообухватни антихелминитик за псе и мачке и редовно их третирајте сваких 6 недеља.
Не знам да ли тај лек што си га споменула делује и на аскариде(до око 30цм дуге беле глисте у танком цреву, врло чест паразит паса и мачака, веома преносив, јајашца су инфективна у земљи и песку и преко деценију!), па погледај у упутство, ако не, купите нешто и против њих.
Објасни детету да не ставља руке у уста после играња у песку и контакта са животињама.
Дај, Стафану и мужу за сваки случај, статистички преко 80% популације има неке цревне паразите, ти немој због дојења.
Опуштено.
Има и горих који су као прави црви. Људи их нађу на доњем вешу и улете у психозу, без зезања.
Тако да, без секирације.
За два дана третирања леком, биће све добро.
И одведите је код педијатра.
Није свака терапија за сваког паразита.
Stefan mi ima onaj šugavi virus, pisala sam na temi 1 - 3, a Milica ima gliste...
![]()
Sretan rodjendan,maloj laviciIrina danas puni 4 godine