Deca 1-3 godine (toddlers)

da li poklanjate nesto vaspitacicama za 8.mart?
ja sam kao podvojena licnost, nekako mije bzv da im nista ne odnese, u smislu male paznje, da npr napravi sam neku cestitku ili nesto tako...

Mene ove godine vrbovali u jaslicama... pa ja skupljam pare.
U ponedeljak idem da uzmem vaspitacici i pomocnom osoblju pa neku sitnicu.
Davali smo po 200 din. Ima oko 3.ooodin cini mi se. Nisam brojala.
Vaspitacici cemo neku maramu esarpu, kuvarici i pomocnici bombonjeru.
Jedna mama ima cvecaru, pa ce ona dati 3 ruze, ja cu 3 vina, vaspitacici u korpu: maramu, vino, bombonjeru i ruzu i cestitku.
Kuvarici i pomocnici: bombonjeru, vino, ruzu i cestitku.

Mislim da je to ok. Simbolicno.
Ne volim preterivanja.
Gore kod mede smo davali 300 din. Nas 20. Svima je bilo puno.
Uzeli vaspitacici torbu i ona se zena sokirala.
Mislim da se tako skupi pokloni ne uzimaju vaspitacicama. Zbog njih. Nije lako ni takav poklon primiti.

ma da, lako bih ja da se organizuju i da se skuplja novac
ali posto to ili nije u igri ili sam ja neobvetsena, a on ima 3 vaspitacice mislila sam 3 cestitke lepe i svakoj po buketic zumbula
msm nit ih poznajem dobro niti mi je ok da sama kupujem poklone,sve to sa poklonima mi izaziva neki cudan osecaj jer sve imam utisak da se preteruje umesto da bude u pitanju paznja samo

ma da, lako bih ja da se organizuju i da se skuplja novac
ali posto to ili nije u igri ili sam ja neobvetsena, a on ima 3 vaspitacice mislila sam 3 cestitke lepe i svakoj po buketic zumbula
msm nit ih poznajem dobro niti mi je ok da sama kupujem poklone,sve to sa poklonima mi izaziva neki cudan osecaj jer sve imam utisak da se preteruje umesto da bude u pitanju paznja samo

Pa onda neka cestitkica...
Nesto simbolicno

to mi je isto ok, odnela bih i upravnici jer je stvarno sjajna, svako jutro nas doceka, bas je pazljiva...

hvala vam zenske,sada sam nekako poslaozila to u glavi,bas mi je bila konfuzija ali def je to sa cvecem, cestitikom ev cokoladom sasvim ok i dovoljno

jaoo ja se secam kada smo ucetljici nosili poklon za 8.mart i sad drugarica i ja skupljale pare i birale i izaberemo nekog labuda staklenog sa susenim cvecem, nesto tako... majko mila kliko se uciteljica razocarala kada je dobila,i dan danas se secam kako je bila besna sto su sve ostale uciteljice dobile nakit,parfeme i slicno a ona plasticnu gusku sa cvececm " (tim recima bukvalno ,tenkre)

kreten uciteljica

mi nosimo samo vaspitacicama
ogroman je vrtic pa zato
zaposlenih ima mali milion a samo su njih daj boze petorica muskarci(znam za dvojicu ali verujem da negde ima jos neki)
a glupo mi da nekima dam a ostalima ne
pa zato samo vaspitacima

Kod nas je kuvarica skoro baraba sa vaspitacicom. Ona ih hrani, igra se s njima, presvlaci, stavlja na spavanje... bukvalno sve to... vaspitacica to nema govora ona je odlicna i pomocnica je super... ima tamo jos zena ali nemamo bas za sve... jbg... mozda bude ruza za njih

Mi smo u školi skupili neku poveliku svotu novca, i na kraju nismo mogli da se dogovorimo šta bismo kupili. Na kraju smo odlučili da kupimo učiteljici bukvet cveća i vaučer u Lilly-ju, pa neka sama bira šta joj se sviđa.. :lol:

jel mora u NS ili moze Bg?
posto mislim da moja drugarica ima jednog dobrog,moram da je pitam kako se zove i tako to
- - - - - - - - - -
njena starija cerka ima problem sa bubregom
Moze i BG. Hocu da odem negde po drugo misljenje sto se tice te sintigrafije.
Amira Peco Antić u Tiršovoj u Beogradu.
Jel radi negde privatno?
Ne mozemo mi dobiti uput za BG

- - - - - - - - - -

Hvala vam :zag:

Veroavtno postoji neki problem koji nije moguće dijagnostikovati drugačije. Scintigrafija je specifična metoda, ali sigurno postoje opravdani razlozi zašto zahtevaju da se baš ona uradi.

- - - - - - - - - -

Moze i BG. Hocu da odem negde po drugo misljenje sto se tice te sintigrafije.

Jel radi negde privatno?
Ne mozemo mi dobiti uput za BG

Nemam pojma da li radi negde privatno, poslednji kontakt sa njom sam imala pre 12 godina. Ali je stručnjak bez premca.
Mislim da na klinici možeš da platiš pregled ukoliko ideš bez uputa. Raspitaj se.

da li poklanjate nesto vaspitacicama za 8.mart?
ja sam kao podvojena licnost, nekako mije bzv da im nista ne odnese, u smislu male paznje, da npr napravi sam neku cestitku ili nesto tako...

To bi bilo baš lijepo. Mali znak poštovanja..
Izgubilo se to s vremenom..

- - - - - - - - - -

Mene ove godine vrbovali u jaslicama... pa ja skupljam pare.
U ponedeljak idem da uzmem vaspitacici i pomocnom osoblju pa neku sitnicu.
Davali smo po 200 din. Ima oko 3.ooodin cini mi se. Nisam brojala.
Vaspitacici cemo neku maramu esarpu, kuvarici i pomocnici bombonjeru.

Jedna mama ima cvecaru, pa ce ona dati 3 ruze, ja cu 3 vina, vaspitacici u korpu: maramu, vino, bombonjeru i ruzu i cestitku.
Kuvarici i pomocnici: bombonjeru, vino, ruzu i cestitku.

Mislim da je to ok. Simbolicno.
Ne volim preterivanja.
Gore kod mede smo davali 300 din. Nas 20. Svima je bilo puno.
Uzeli vaspitacici torbu i ona se zena sokirala.
Mislim da se tako skupi pokloni ne uzimaju vaspitacicama. Zbog njih. Nije lako ni takav poklon primiti.

Isuse, ne vjerujem da toga još ima.
U šoku sam.

Mameeee..

Sofi mi od srijede, 4ti dan, ima visoku temp. Max do 40.2.
Kad padne na 39 racunam da je i nema..
Juce radili crp. 8.
Nocas oper 40 temp.
jutros nam ukljuci ab.. Medjutim temp opet bjesni..ocito ds je virus.
Al ne brine koliko vec traje jbt..
Do danas je bila aktivna i zivahna.danas je smorena..
Inace ne kaslje, ne curi joj nosic. Grlo ok..

Ima li mjesta panici?

prekosutra punih 15mj

..kako stojite sa zubicima?

- - - - - - - - - -

..pitam zato sto je moja starija sa 14 meseci bila bez i jednog zuba, i kad su krenuli svaki je isao sa tako visokom temperaturom od 4-5-6 dana, doduse i sa prolivom
i to bas jakim...kad god je zub izbio sve je nestajalo kao carobnim stapicem odneto...i tako dok nisu svi nikli...
..kasnije su niskli novi staln, a mlecni stajali kao da su juce nikli nikad se nisu klimali..i dan danas ima jake i zdrave zube u 30 godina ni jednu plombu, pa ako je to
onda eto da znas, malo cete se pomuciti ali i to ima svoje razloge....

Back