Najbolji odmor je hotel all inclusive... tamo imas sve... 
Moja drugarica ide u Tursku godinama, ultra all inclusive, bukvalno imas sve. 
Hranu za bebe od rodjenja, blendere, specijalno kuvano za bebe/decu... imaju i ad mleko za sve uzraste(mamicu im! Cudi me da nemaju dojilju 

)
Dorucak rucak vecera milion uzina... samo dodjes sednes jedes ustanes odes... posteljina peskiri cisti svaki dan... 
Ali taj luksuz i platis posteno...
Nama je bzvz da idemo kad imamo ovaj stan... i precenjeno mi je realno... a i deca su mi mala...
I jeste da ovde u stanu palim masinu svaki dan(sad ce nas biti 5oro odraslih+Pedja), sirim, kupim, slazem, pa dok svi doruckujemo, pa okupamo se, pa posteljine operi na kraju, itd...itd... 
Ali od pre par godina ne kuvam! Ama bas nista. I to naglasim, da se neko ne prevari pa me pita... 

Doruckujemo u stanu, svaki dan neko postavi neko pere sudje... kad nas je toliko nije problem...
Rucamo na plazi... u Becicima ima super restoran samoposluzenje... extra hrana... uvek ima supe corbe ribe... na okolnim plazama deru ali ako mi se jede priustim to sebi, ili pojedem neku picu/sendvic, veceramo kuci kad se vratimo sa plaze, ili ako smo rucali picu, idemo na veceru negde...
Voce se podrazumeva u ogromnim kolicinama... 
Mm nije neko ko izvoljeva i on bi mogao 10 dana da jede picu ili sendvice... tako da nemam nikakav problem... u smislu tenzije da moram da kuvam...
- - - - - - - - - -
A ja sam jedina unuka, od nas 5 unucadi. Malo je reci da su me drzali kao malo vode na dlanu 
- - - - - - - - - -
Krecemo sutra oko 10h...
Sad sam rasirila ves i odradila vecinu stvari.
Deciji haos u sobi i medju igrackama necu ni da gledam... nek ceka kad se vratimo