Deca 1-3 godine (toddlers)

Pelena za vodu je glupost. Ne bacaj pare.
u vodu golisavi a kad izadje stavim redovnu pelenu.
Doduse ja E.nisam bas kupala u moru prosle godine... samo nogice

a medo golisav. Jednom stavila tu pelenu za vodu i samo odvisi. Bacila
Ove godine mu uzeli kupaci ali ga ja cesto skinem

isto golisav u vodi
pelene za vodu samo ako je bazen, ako je more mislim da nema potrebe
msm j prosle god nije imao pelene nego kupace gace al je ponajvise bio go

ove god sve zavisi da li bude ljudi na plazi, ako budemo na pustarama bice go ako ne ima nekoliko kupacih gaca pa cu mu menjati

stevca, gacie i da bude gola su ok ako joj znas raspored, odnosno ako ima vreme kada kaki. ja sam kupovala te peelene za vodu kad je bio mali (pre navrsene godine) i uopst enisu lose, nisu to klasicne pelene koje se otegnu kad se upiski. one sluze samo da zadrze sadrzaj da ne ode u more ili bazen, ne upijaju lepo

Nego, kad Silvie pomenu rokanje :D

U petak vidim vruca...u guzi 37.7..nakon pola sata 38.4 i za 20takmin 38.7...

Nakon paracetamola padne.

Odmah je odvedem u bl kod dr, sve ok, krvna slika ok. Leukociti 11
Temp se vise nija javljala, evo vec treci dan.

Jesam li trebala provjeriti urin ( inace ok boja i miris) ili da smatram to nekim virusom ukoliko nije bilo tragova upale ni pri pregledu ni na ks?

Trebako putovati prekosutra i sve me sad kopka...

Poslednja izmena:
Nego, kad Silvie pomenu rokanje :D

U petak vidim vruca...u guzi 37.7..nakon pola sata 38.4 i za 20takmin 38.7...

Nakon paracetamola padne.

Odmah je odvedem u bl kod dr, sve ok, krvna slika ok. Leukociti 11
Temp se vise nija javljala, evo vec treci dan.

Jesam li trebala provjeriti urin ( inace ok boja i miris) ili da smatram to nekim virusom ukoliko nije bilo tragova upale ni pri pregledu ni na ks?

Trebako putovati prekosutra i sve me sad kopka...

Leukociti su od 3.5-10, 11 je minimalan sok, mogli su biti zubici; ako se nije ponavljala temp, ako je dobre volje, krka, nema sta da se
brines. Endiju je skakala do 40.2, dam 2.5mlg brufena jer nista drugo ne radi ne skine ni on, zovem hitju oni kazu dajte jos 2.
Ne padne, mi u Tirsovu. Dok smo dosli na red trcao je tamo, dr siktala a ja se mal nisam potukla.

Rekla bi ti dr da doneses urin, ali da je urinarna imala bi i drugih simptoma. Endi je imao eserihiju sa tri meseca, ali je pored temperature, kukao, povracao...
tesko da bi to jedan dan diglo temp i cao zdravo.
Ja zbog istorije vadim urin i krv- kks i crp.

- - - - - - - - - -

mi sutra na Taru...preko dana ce biti vrucina(fala bogu) pa cu tamari oblaciti gace
kad je u dvoristu po ceo dan,moze i da piska :lol:
i ima nosa tamo pa cemo videti....

Srecno sa nosom, ovaj moj uzme nosu sedne sa sve pelenom pa se pokaki, bez pelene nece...videcemo sad na putu dal ce hteti.
Ne znam da li da mu kupim adapter.

Back