Deca 1-3 godine (toddlers)

samo moja familija pametna ide u kanadu :roll:
Ето да су нпр отишли на Нови Зеланд у Окленд на крајњем северу Северног Острва живели би у суптропско-тропској клими(неки би рекли влажна медитеранска), а тек пејсажи... били бисте господари прстена!:D

- - - - - - - - - -

Kako ko, Poznavaoche, kako ko ... :)
Немој ту да ми бушиш шатру, ено Чичак на једној теми на ПДФ Жене поставила слику своје другарице која живи у тој субарктичкој вукоебини, пре три недеље све завејано!!!
Сам Бог отац зна јел тамо пребацила температура преко нуле?
Замисли цркне ти ауто између два града, снег, лед, напољу -35Ц, а беле мечке зује око кола ко кућни љубимци!:sad2:

da su tamo,mi bi odavno bili tamo
:lol:
najozbiljnije
planiramo da vidimo sta treba i tako to,da odemo na N. Zeland
bolje da me jure zmije i pauci nego ovi ovde politicari da nas ugnjetavaju :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ето да су нпр отишли на Нови Зеланд у Окленд на крајњем северу Северног Острва живели би у суптропско-тропској клими(неки би рекли влажна медитеранска), а тек пејсажи... били бисте господари прстена!:D

- - - - - - - - - -

Немој ту да ми бушиш шатру, ено Чичак на једној теми на ПДФ Жене поставила слику своје другарице која живи у тој субарктичкој вукоебини, пре три недеље све завејано!!!
Замисли цркне ти ауто између два града, снег, лед, напољу -35Ц, а беле мечке зује око кола ко кућни љубимци!:sad2:

u Cercilu ima belih meda :heart:
toliko im je super gore,da su se spustili u grad...eto ti

- - - - - - - - - -

i kopaju po kantama

najozbiljnije
bolje da me jure zmije i pauci nego ovi ovde politicari da nas ugnjetavaju :mrgreen:

- - - - - - - - - -

u Cercilu ima belih meda :heart:
toliko im je super gore,da su se spustili u grad...eto ti

- - - - - - - - - -

i kopaju po kantama
Гледао емисију, транспортују их хеликоптерима мало подаље... мада сваке године поједу неког.

taj deo nisam znala
misim da jedu ljude
bila je samo prica da ih stanovnici hrane i da ih gledaju i slikaju
Ма какви, храњење се избегава јер се онда наваде па их се не може опарати.
Била нека фарма свиња баш поред споменутог Черчила на коју су упали и направили масакр.
После су више од деценије тамо залазили иако су објекти зврјали празни.
Једини који су их хранили су туристи у посебном аутобусу где ниво прозора почиње тек од 3+ метра јер ови кад се усправе буду таман толико високи.
Једном се аутобус покварио и било је држ-не дај, спасавали су их хеликоптерима!

najozbiljnije

MOLIM TE AKO ODETE, SHALJI MI RAZGLEDNICEEEEE ... bar da to imam od Novog Zelanda , moje nikad, NIKAD ne prezhaljene ljubavi :rida:

Tamo nema zmija, a paukova samo u najvecoj , najdubljoj shumi ... :sad2: ... e sad cu ponovo da se lechim od moje zhelje za putem :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja volim zimu, sneg i led
meni je mesto gde zracka sunca nema idealno resenje
ionako ne smem na sunce pa taman :)

:roll: juce imala horor sa sinom, pocelo je od toga da odbija da ga presvucem te me sutira nogama....nikakvo ubedjivanje nije vredelo a ukakan....kraj je bio tri puta po dupetu dok nije poceo da saradjuje....najvise me izludjuje sto mi se smeje u facu i namerno me zeza, jos i kaze posle: Beba zeza mamu....niej vredelo ni izmaranje na igralistu i setnja, kada smo dosli kuci horor se nastavio....bas sam bila strpljiva ali nisam popustila na gluposti niti sam ga tukla, a bogami je zasluzio posteno.....:neutral: od ovakvih dana mi presedne amterinstvo....

Ja volim zimu, sneg i led
meni je mesto gde zracka sunca nema idealno resenje
ionako ne smem na sunce pa taman :)
Парадајз у количинама добро чини код осетљивости на сунце, нпр 100грама шуЊке и по киле парадајза па тако неколико пута.:)
А парадајза нема без сунцета!

Парадајз у количинама добро чини код осетљивости на сунце, нпр 100грама шуЊке и по киле парадајза па тако неколико пута.:)
А парадајза нема без сунцета!

Dzaba, mislim jedem ja paradajz na tone (skoro)
i sargarepu, i kajsije
al imam totalni vitiligo, tako da slaba vajda :(

Dzaba, mislim jedem ja paradajz na tone (skoro)
i sargarepu, i kajsije
al imam totalni vitiligo, tako da slaba vajda :(
Није квака унети само добро већ и избацити лоше.
Вероватно уносиш нешто као окидач, или трајан подстицај слабости коже, пигментације, крвне слике...
Напросто није у реду да витилиго уопште постоји(а читао сам да је присутан у преко 1% популације) код људи који смо до коске тропске живуљке.
Ми не поседујемо ни елементарни телесни покривач којим би се заштитили од хладноће и све док нисмо нашли начина да одеремо неку несрећну животињу егзистирали смо само око екватора.

Није квака унети само добро већ и избацити лоше.
Вероватно уносиш нешто као окидач, или трајан подстицај слабости коже, пигментације, крвне слике...
Напросто није у реду да витилиго уопште постоји(а читао сам да је присутан у преко 1% популације) код људи који смо до коске тропске живуљке.
Ми не поседујемо ни елементарни телесни покривач којим би се заштитили од хладноће и све док нисмо нашли начина да одеремо неку несрећну животињу егзистирали смо само око екватора.

Pa ne znam bas...
kod mene su udruzene dve autoimune ale, vitiligo i hipotireoza
a i brat ga ima, tako da ima malo i genetike, imao ga je deda sa mamine strane
i sad je poceo i sestri od ujaka da se pojavljuje
bice da svi imamo gen, ali je kod nekog okinuo pre...
buraz ima vitiligo od 1997, meni je poceo 2003 ...
i kod njega je lokalni, ono prsti, laktovi, i skoro je pocelo oko usana
a kod mene od 2011 i Ivanovog rodjenja nema vise ni tackice pigmenta...
sad je preslo na kosu, jedino je to ostalo 'u boji' ali mi se sve cesce pojavljuju beli pramenovi, sneg beli
i ne mogu se prefarbati, ali uopste

jos malo pa albino, samo jos duzice da mi pocrvene :)

al smo off topikovali, najstrasnije :)

Pa ne znam bas...
sad je preslo na kosu, jedino je to ostalo 'u boji' ali mi se sve cesce pojavljuju beli pramenovi, sneg beli

Да али није битно, држимо тему при врху!:hahaha:
Бтв с ведрије стране гледано боље него да си поЧрнеља.
Сећам се случаја једне белкиње из ЈАР која је добила интензивну пигментацију коже и постала црЊкиња у доба расне сегрегације.
Упркос свим уверењима и документима имала је сто проблема.

Да али није битно, држимо тему при врху!:hahaha:
Бтв с ведрије стране гледано боље него да си поЧрнеља.
Сећам се случаја једне белкиње из ЈАР која је добила интензивну пигментацију коже и постала црЊкиња у доба расне сегрегације.
Упркос свим уверењима и документима имала је сто проблема.

Jasta, beli ten je vazda bio nobles :)

Pa ne znam bas...

Dobro je dok dole je osedis :malav:

Zezas?
Stvarno?
Ma zezas

Ne zezam, lepo sam napisala gore da mi je jos samo kosa ostala u boji
Obrve bojim olovkom svako jutro jer su crno bele a ne mogu da se ofarbaju, izgledaju kao da sam ih 'ujela' prilikom chupanja :)

A kosa mi izgleda ovako, imam ovakvih par pramenova, pa sam skoro izvlacila bele pramenove i radila preliv svetliji da ih malo kamufliram

FB_20150604_12_02_12_Saved_Picture.jpg

Poslednja izmena:
Ne zezam, lepo sam napisala gore da mi je jos samo kosa ostala u boji
Obrve bojim olovkom svako jutro jer su crno bele a ne mogu da se ofarbaju, izgledaju kao da sam ih 'ujela' prilikom chupanja :)

A kosa mi izgleda ovako, imam ovakvih par pramenova, pa sam skoro izvlacila bele pramenove i radila preliv svetliji da ih malo kamufliram

Pogledajte prilog 353387
Ето да живиш у тропима ко сав нормалан свет, могла би на племенском савету жена с децом од 1-3 године да кажеш како имаш светле праменове од сунца.:mrgreen:

Mozes da napravis trajne obrve. Koje se iscrtaju ali su trajne.

Ono japansko crtanje...raspitivala sam se, al mi devojka rekla da zbog, jel, problema koje imam nije sigurno da ce uspeti, i ondaK bacam 90-120 jura

- - - - - - - - - -

Ето да живиш у тропима ко сав нормалан свет, могла би на племенском савету жена с децом од 1-3 године да кажеш како имаш светле праменове од сунца.:mrgreen:

Frizerka jedna mi rekla da je to 'beleg' i da sam srecna zena :)

MOLIM TE AKO ODETE, SHALJI MI RAZGLEDNICEEEEE ... bar da to imam od Novog Zelanda , moje nikad, NIKAD ne prezhaljene ljubavi :rida:

Tamo nema zmija, a paukova samo u najvecoj , najdubljoj shumi ... :sad2: ... e sad cu ponovo da se lechim od moje zhelje za putem :sad2:

ja da se pitam,otisla bih u juznu afriku :sad2: :zaljubljena:
pravac u kejptaun

- - - - - - - - - -

Aj bre, ja se farbam sama kod kuce, sta ti je, sat posla

taj fazon...namazes,kesu na glavu i operes posle i cao
kakvi frizeri

- - - - - - - - - -

birice ako odemo,slacu obecavam
al ne nadaj se previse hahahah

- - - - - - - - - -

Ма какви, храњење се избегава јер се онда наваде па их се не може опарати.
Била нека фарма свиња баш поред споменутог Черчила на коју су упали и направили масакр.
После су више од деценије тамо залазили иако су објекти зврјали празни.
Једини који су их хранили су туристи у посебном аутобусу где ниво прозора почиње тек од 3+ метра јер ови кад се усправе буду таман толико високи.
Једном се аутобус покварио и било је држ-не дај, спасавали су их хеликоптерима!

ti jbt sve znas
nik ti je opravdan skroz

Back