Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Zsuki zao mi je! Ali znam ja kakav si ti borac! Ljubac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo da vam javim da vto nije uspela. Prokrvarila sam juče, beta danas 0.1 Bemtiživot.

Ako je virus povecani su limfociti, ako je bakterija granulociti.suki, drzi se zenska!
mi u ponedeljak treba da damo jakovu pentaxim, drugu dozu, e sad on je preksinoc imao temp u toku noci i posle toga nista, ne kaslje, ne slini, msm nije bolestan, ipak bih mu u petak uradila ks i urin, posto svakako radim briseve, i ako je sve ok ide na vakciunu
nego sam htela da pitam ako je proleteo neki virus da li ce se to videti u ks kako bese, sta je povecano ako je virus a sta ako bakt?

suki, drzi se zenska!
mi u ponedeljak treba da damo jakovu pentaxim, drugu dozu, e sad on je preksinoc imao temp u toku noci i posle toga nista, ne kaslje, ne slini, msm nije bolestan, ipak bih mu u petak uradila ks i urin, posto svakako radim briseve, i ako je sve ok ide na vakciunu
nego sam htela da pitam ako je proleteo neki virus da li ce se to videti u ks kako bese, sta je povecano ako je virus a sta ako bakt?

pa sad, mozda obe nismo normalnejao tara
pazi smejem se
znas zasto?
bukvalno copy/paste kod nas
s tim da zadnja dva dana je sam usao u sobu i legao i zaspao u podne
'inace nedeljama vodim istu bitku kakvu sio opisala
jos sam umorna ko konj jer mirna nece uopste da spava
pa se isto izderem na njega, pa se osetim ko *****, al jbt, kad ne spava, onda mi presedne ceo dan, jer je nemoguc, kapke jedva drzi i samo pravi sranja, sav bude nakrivo
- - - - - - - - - -
vec sam mislila da ja nisam normalna, majke mi, al sad mi je lakse kad vidim da je i kod drugim isto...

Ja nemam grizhu savesti ... zavrljachim ga u krevet, i on spava u roku od minut ... ili manje
... ali pre toga ide dreka, suze, otimanje dok ga nosim u sobu, plakanje dok skidamo trenerku i charape .. i onda se izvrne i gotov je
... pre neki dan nije spavao u vrticu i kuci je bio nemoguc do 5 kada je zaspao, nismo mogli da ga probudimo, polegli ga u krevet, probudio se u 20.45 , baka ga odvela da pishki, prochitala mu 2 priche i u 21.30 je spavao ko top do ujutru ...