tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Identicno i meni bilo sa Sarom neposredno pre nego sto je krenula u vrtic. Jos ja trudna, fizicki ne mogu nista, nemam snage da jurim napolju za njom, kad mi pobegne samo urlam i vicem, ona nemoguca kao za inat...
Mislim da je to jedan od razloga sto je lepo prihvatila vrtic, jer sam ja znala u tom momentu kad sam je upisivala, da je to najbolja moguca opcija za nju, nisam bila tuzna kao da je ostavljam negde gde joj nece biti lepo i td..nisam vise imala sta da joj pruzim, bukvalno sam dosla bila do granica svoje snage..
Sad vama zbog tih cestih upala, i cekanja na vakcinu, jbg, nemam pametan savet, osim da izguras jos to malo sto si planirala, proci ce, kad krene ponovo u vrtic bice nadam se sve ok..u kranjem slucaju mozda da ga odvedes kod tvojih na pr dana, jel si ga ostavljala do sad negde bez tebe da spava?
ovako se ja osecam par dana vec
kada ide u vrtic ja dok je tamo zavrsim sve sto imam za posao, kucu, posvetim se sebi malo i kada ga preuzmem njemu sam posvecena i uzivamo i on bude divan stvarno
ovako besna ja besan on,nezadovoljna ja itd
pa me onda grize savest sto zaboga osetim da mi je tesko sa svojim detetom, sto nemam bas nikakvu pomoc, a nisam jedina, koliko njih je u slicnoj situaciji samo sto ja verujem da samo ja pucam : )
nemam sali gde da ga ostavim, mama mm-a je u drugoj drzavi i bolesna je zena, moja mama, moja tetka i baka, svi su van zemlje, ne van beograda... docice oni sada preko leta pa sam bas pricala sa mamom da ga odvede u sd da prespava, bude par dana tamo sa njima, prijace i njemu sigurno, tamo imamo sestre, tetke itd pa da bude malo sa njima da onda moze povremeno da ostane i kod njih...
uzeh rezulate, cist je bris, sad da primi vakcinu za desetak dana i nadam se nadam da ce sve biti ok
Poslednja izmena:

Nemam pojma od cega. On tako mali a promukao bas bas.