Deca 1-3 godine (toddlers)

Ups. pa šta joj dođe brat od muža? Ne razumem se u rodbinu na srpskom. To mi je uvek bila viša matematika, majke mi. Meni su svi tetke i teče! Ahaha

Stric. Ali objasnio Poznavalac. I meni to bilo kao shpansko selo, ali odkad sam ponovo u kontaktu sa majkom, morala sam neke stvari da nauchim ... na madjarskom nisu tako komplikovani rodbinski odnosi :zcepanje: ...

I kad vas je budila mala opasnica? :zper:

Ahaha ču drugo! Luca je sa 9 meseci spavala samo jedanput preko dana oko 1.5 sat. Sa 1.5 godinu počela da zahebava i sa onim jednim spavanjem. Od druge god definitely ne spava preko dana, a ako je kojim slučajem uspem savladati onda ne zaspi do 11, 12 sati. Ali možda ona nije dobar primer

Poslednja izmena:
Kad su vasi klinci izbacivali drugo dnevno spavanje?

Irina sa 11 meseci...malo sam pomogla jer sam videla da je negde na pola....bila je kao umorna al ako odspava,ne zaspi do ponoci,,pa sam joj malo pomogla...
a Tamara sa 7 meseci...al je spavala jednom posle, po 2.5-3 h
sada spava sat ipo,dva...sa 16.5 meseci

- - - - - - - - - -

nocu 12 h odvali

al ono sto sam pisala da pije mleko pred zoru samo i da fino spava i to....kako sam napisala,od tada,pisi propalo
opet me zeza
nedelju dana sam odmorila i sad opet sve
jos ta 4 zuba i to je to....treba samo izdrzati...sad moze mesecima da me drnda sa tim peticama

- - - - - - - - - -

znaci neko da mi da milion evra i kaze evo ti al da rodis jos jedno...ne hvala
moze al samo ako ce taj sto nudi lovu da se drnda nocu sa bebom
postro ocigledno radjam decu koja se razlikuju u svemu osim po tom nocnom zezanju

ogradica za krevet. ima li neko? iskustvo?

moje mam\jmunce u junu 2 god, pocelo je da uskace u krevetac. svako jutro skidam stranicu, svako vece montiram.
ulazak je ne dao ti bog - naglavacke , plakala sam kad sam je videla pre neki dan, rekoh jbt polomi kicmu

jakov od druge god spava u krevetu ovakovom, on raste sa nim, super je krevet
Pogledajte prilog 351516
uredno smo kupili i ogradicu koju smo koristili 5 dana i skinuli je i od tada spava u krevetu bez ogradice

isto sam prelomila jer je ulazi i izlazio iz krevetca sam,preskako ogradu, a nasa nije mogla ni da skine niti bilo sta, videlo se da mu je krevetac mali, na krevet se odmah navikao

Tara, spavao je bez ogradice? Nije padao sa kreveta?
Ja sam mislila da kupim ogradicu za krevet pa da je montiram na krevetac a kasnije na krevet.
Ogradice su oko 4-5000, tako da ne bih bas da je koristimo 5 dana...
Ovako se vise ne moze definitivno..

Saru smo nedavno prebacili u njen krevet, veliki, nema ogradicu, ali je krevet do naseg odmah, pa ne moze da padne..ali trebace nam ogradica, posto se ovako prevrti i dodje do mene..

Inace, na kraju joj prosla temp, za 1 maj vec nije imala uopste, ustala zdrava, juce stizu rezultati brisa nosica, i nema bakterija nikakvih, sva sreca pa smo sacekali sa ab i nismo dzabe davali, evo je zdrava, cila, nista..
Strasno.

Mi imamo simpo krevetac gde se vade 3 sipkice. Zakon je.
Kasnije moze i krevet da bude.
Medo sam udje legne izadje a ne moze da ispadne

U ovakvom krevecu je odrastao moj stariji sin. Spavao je dok nije krenuo u prvi razred, onda dobio veliki krevet, a ovaj nasledio mlađi. Jedna od boljih investicija u mom životu. I sada jedno dete u komšiluku u njemu spava. :)

Lilava,za 5-6 meseci je jednom pao, mi smo uzeli ikeinu ogradicu za oko 10 evra i vrsi posao msm ne koristimo je ali moze da vrsi posao ako treba...
Ovaj krevet je super, raste sa njim,sada je 140 x 80 a ide do 200x80, mi prezadovoljni, jednostavan je a praktican

Код нас продају веш ариље на више места по цени кратке гаће 150 динџи и дечије и за мене, дуге гаће 450 динџи што је незнатно другачије него на пијаци, а и ариљеве гаће су удобније од оних турских с пијаце.

Back