Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Tara, koliko ima mm to bello organik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas.je.nas.krevet pi.meri od punog drveta kostao 360 jura I jos 400 dusek, :-D
imamo popust na dusek
... sad zaspi, pa se probudi posle najvishe sat vremena , pa pochne da izlazi iz sobe ... samo chujesh kako neko veeeeeooooma polako i oprezno otvara-zatvara vrata za sobom .... juche smo ga sa mm nosili nazad jedno 5-6 puta ... jedva je zaspao, a dusha mu spava ... znam da mora da se navikne, ali bre, mnogo me nervira ovo 
Aha, znaci kratkotrajno mleko, pa se ipak kuva..ako sam dobro shvatila.
Pa ja nesto kontam da nema potrebe da pije kravlje mleko dok jos sisa. Kad prestane da sisa, onda cu joj davati kravlje..u stvari ni ne znam kako to ide, i koliko ce joj trebati kolicinski mleka tada, ali o tom po tom..
pa da, ako sisa i ako ne planiras da prestajes nema potrebe za kravljim mlekom
jakov popije oko 300 ml pred spavanje i ujutru jos 150 ml, ja sam bila u soku
dok je sisao nisam imala pojma koliko popije

), Kako se vi nosite sa "necu" fazom?

meni je spas
stedi kicmu nam jedinu
Pa planiram da prestajem, naravnoSamo ne odmah..nesto mi zao nje, posto je vezana bas, ali svakako necu jos dugo, gornja granica mi je 2 godine, mada racunam za par meseci da probam da je odviknem, ne znam ni ja..
A kako je kod vas to proslo, nisam ni znala. Jel bez problema prestao da sisa? Nije se bunio, plakao, trazio?
neizreciva, nemam pojma, ja se secam mleka iz kese pre sto godina kad sam bila mala, i to se kuvalo, a nikad nisam koristila to kao odrasla, samo dugotrajno, jer ga i ne pijem nesto, samo za ness kafu ili kad ide u neko jelo i slicno..
Mala place danas ne spava ne izlazi mi iz narucja
Ivan je dosao iz vrtica ne stigoh cestito ni da ga zagrlim
Hocu da crknem od muke![]()

i nama je bilo veselo
juce super,grceva uopste,uzeli onaj enterokind...pomaze dosta
al veceras...haos...2 sata vristanja
pridruzila joj se i Irina...a ja da mi nisu ruke bile zauzete drzeci malu,cupala bih kosu
- - - - - - - - - -
i isto mali kvarnjak trazi u ruke obavezno svaki put kad je budna
tacno ima neki zvuk koji ispusta kad hoce da je uzmemo, kao da laje...cudan neki zvuk
kvarnjak mali,kad je pre skapirala....
Posle sam se zezala da sam mu nasla "restart" dugme 
Gde si kupila?
Imas neki sajt?
i da je stabilan, da ga ne mozes tek tako pomeriti...
onosnamama: