Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
odlicno 
Da, jeste Ns gori po tom pitanju..

Da, jeste Ns gori po tom pitanju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali tako nezno i pazljivo kao nikad do sad.. 
ahhaah... i kaze da ce dati bebi sike kad se rodi...
Lela danas pala i povredila usnu,sva je natecena,da li treba necim da joj tretiram usnu,da ispiram kamilicom?ili da pustim da samo prodje,
Kad smo vec kod crtaca Lela jako voli Pocoja,Pepu takodje,obozava Pricu o zvezdi padalici,prelepa pema,i voli pesmu od Lakovica Suma blista,suma peva.Televizija je kod nas uvek upaljena,ali Lela je energicno dete i ne interesuje je mnogo,osim kad cuje neku lepu pesmicu ili bude neki crtani,ne drzi je paznja uz tv,vise voli da se igra i skakuce
super sali, ja planiram da trazim uput za ortopeda, bas me brine to uvrtanje nogice
nego, nocas opet nista spavao nije, ali srecom jutros je ona cista nestala, da li u toku noci ili kad ne znam, ali bar nismo isli na secakanje
a ja sam toliko pogubljena i umorna da sam sinoc popila gasin lek,umesto da dam njemu ja otisla u kuhinju i popila ga
sreca pa je bio antibiotik obican
Ajaoj...izvini, al nasmeja me sa ovim..al dobro je da nije neki drugi lek
Znaci splasnulo? A zubic nije izbio jos?
sumara, moje dete je zivlje od sve dece koje znam, ona nema mira ni jednu sekundu, i ne kazem ovo da se hvalim, nego je tako, meni je teze nego mamama mirnije dece, ali kad sam joj bila pustila pepu, sedela je i gledala...tako da - zivela pepa
- - - - - - - - - -
Ja nisam ni sa cim ispirala, njoj je stala krv brzo, natekla usnica, i za dva dana je nestalo sve..
ja mislim da je to jedan mit, to mamama mirnije dece je lakse
iskreno, malo me to i nervira, jer toliko mirno dete ne postoji
oko svakog imas ceo dan posla, i ono mirno isto zeli i da se penje i da cacne sve zivo, i gricne i ode gde ne treba, to su deca, radoznala, to je normalno i tako se razvijaju i fizicki i psihicki....
tako da ja jos nisam upoznala dete koje ne moras da pazis i koje ne moras da drzis na oku stalno i trckaras za njim dok su tako mali....
ja imam mirno dete, ali nista ne mogu da uradim sa mirom, kad usisavam , jase mi po usisivacu, gasi mi isti na ono dugme, hiljadu puta, jer mu je zanimljivo, kad kuvam , kaci mi se o nogavicu il mi vadi sudove iz ormarica, il se penje da dohvati ringlu i otvori vrucu rernu....
ako je u dnevnoj, opet isto, kolko kod da je miran, mora da dira kablove, utiocnice, da vadi i baca ploce, otvara fioke jer zeli da gvirne sta je tamo, da cacka pojacalo. daljinski, da se penje na trosede
ako su otvoren avrata od kupatila il spavace momentalno juri tamo, sve tiho, ne pravi od haos, al ga ne cujes, to je najgorezabije se tamo, za sekundu, pere ruke u wc solji, cepa wc papir, u sobi, otvori orman gde mi stoje njegove stvari za higijenu, pa pobaca cetke, fizioloski, i to sve dok zbrise, i ja viknem, ne vladeta, vracaj se... i naravno moras ici za njim, i vracati ga....
u fazi je i da sve zivo trpa u usta, sta kod da nadje na podu, uglavnom kod terase jer se otvara pa uleti neki listic il nesto, odma u usta....
cupa mi niti sa onog prekrivaca sa troseda, po celom tepihu to belo, i to hoce da jede, da ne pricam da mi je telefon jedan pokvario i td
kafu nijednu ne piojem na miru jer kako vidi soljicu il casu grabi i penej se po meni da je dohvati pa je drzim iznad glave....
sad ja ovo pisem saly, cisto da uvidis da nema 'mirne' dece
tj ima, ja mogu za mog da kazem da je miran, al nema dece oko kojih nema posla, svako tako malo, zahteva po ceodan da si oko njega, tako da nema tu neko ima vise, neko ima manje posla....
- - - - - - - - - -
a hodnik mi lici na minsko polje, nemam vrata, otvoreno je sa dnevnom, sva obuca razbacana

ovako me samelje do ujutru