Deca 1-3 godine (toddlers)

ja ni kecigu ni smudja nisam pecala, al sam jela : )
al kod kecige je bzv sto je nema cesto, ne znam za smudja, uopste se ni ne razume u ribu

a kad smo kod ribe, od kada sme ikra da se daje?
ja je volim mnogo i redovno jedem, al ne znam za njega

i sali, bravo za saru i nosu! : )
jesi li joj stavila isto onaj stocic ili je sedela bez njega?

ja sam danas probala da ga stavim na kratko, nije bio zaintereosvan, a necu na silu da ga stavljam, plus je mnogo nervozan zbog zuba
opet sam zvala subara, nije prosao otok idalje, jos je ljubicaste boje, kaze ako ne prodje do petka da idemo na pregled, moralo bi da prodje, treba malo da se secne : (
ja se samo nadam da ce proci jer ga urnise idalje

Blago vama... i nosama... samo napred deco... saro i jakove!!!! :)
Medo ni blizu!!!

Htedoh vas pitati koje pelene koristite?

Nestalo ovih koje mi uzimamo, a nema ni ovih huggies koje smo uzimali u zamenu.
Tj.imaju samo 6-icu, a medo 12 kg, bojim se da bi mu bile velike?
Sta mislite?

Kupili smo par komada pampers, joj kako mirisu fuj... ne volim parfimisane, hemija cista.
Uzela danas i pufies, peticu, i one nesto smrduckaju-mirisu...

Prosto ne znam koja je kvalitetna i dobra pelena

I mi smo jeli smudja, njama njama, e kecigu bih mogla da mu dam.... Ja ga necu jos ns nosu, nekako cekam da zaista bude svestan akcije piskenja I kakenja, I da zna sta I kada trazi da obavi.... Nigde ne zurimo....
Joj tara, I nama I dalje ljubicaste desni kod jedne cetvorke, nisam znala da to moraju da im secnu ako potraje.... :-/

bokice, jesu li vam oteceni ili samo ljubiasti?
kod jakova se oseca da je kao cista, plik mesnati, onako velicine manjeg grozda i kada mu mazem gelom i dam mu prst on grize jako, ne boli ga
kaze da je to neka cistica koja prodje kada zub probije desni, da mu mazem gengi gel 4-5 puta dnevno, da mu dajem da glodje, al on vise nece glodalice, ja mu dam djevrek, on ga umiri a onako je tvrd pa mozda pomogne da probije

e ako ne probije do petka da ga vodimo, pojma nemam

a nosa, ja sam uzela da pokusam, cito da mu nudim, da se upozna sa njom itd
evo pokusala sam da ga stavim popodne, nece da sedne, on bi da je gleda, malo glodjne ako moze itd : )
necu da ga forsiram, pokusacu s vremena na vreme, cisto da vidim kako reaguje na tu ideju, a iskrena da budem ne ocekujem uskoro, tj tu negde oko druge godine, kazu da tda i povezuju te stvari, a ne bih da propustim momenat ako ga bude imao ranije

i ima li kecige sada uopste?

e super, bas si me obradovala za kecigu, ja je mnogo volim a uvek je propustim, a super je i za njih sada
inace jeo je podvarak juce, mada dosta sam ga isprala al ok je proslo : )

a njih dvojica sad imaju i istu muku dakle, nadam se da ce brzo da im prodje, bar do famoznog petka : )

kecigu sam jela samo przenu, nisam je nikada spremala drugacije
ostale ribe uglavnom pecem u foliji, al nju nisam nikada a dugo je nisam spremala
jesi li davala vladeti przeno do sada? ja jos nisam, a ne znam kakva bi keciga bila u foliji...

Lela od danas pocela da trazi nosu da sedi na njoj, i sedi ona tako pet minuta i trazi knjigicu i trazi loptu i trazi pesmu o zvezdi padalici,sve joj dala i ona se lepo igra i cita,posle nekih desetak minuta ustaje i pokazuje i kaze nema,vrati se na nosu,sedi jos pet minuta i dosadilo joj,ovo je ipak veliki napredak sad sama trazi nosu i hoce da sedi,jos samo i da obavi nuzdu i bice super.
Sto se tice kaslja sad samo kine par puta u toku dana i nosic joj je cist,jedino trojka nam ne da mira:sad2:

Blago vama... i nosama... samo napred deco... saro i jakove!!!! :)
Medo ni blizu!!!

Htedoh vas pitati koje pelene koristite?

Nestalo ovih koje mi uzimamo, a nema ni ovih huggies koje smo uzimali u zamenu.
Tj.imaju samo 6-icu, a medo 12 kg, bojim se da bi mu bile velike?
Sta mislite?

Kupili smo par komada pampers, joj kako mirisu fuj... ne volim parfimisane, hemija cista.
Uzela danas i pufies, peticu, i one nesto smrduckaju-mirisu...

Prosto ne znam koja je kvalitetna i dobra pelena
Cicak da li si iz N.S. kod nas na Novom Naselju i na Telepu imaju pelene xenia,nisu parfimisane i ne propustaju,jeste malo pakovanje al im je i cena dobra
Mi ribu jos nismo jeli,neznam sa kojom ribom smeo da krenemo,sve se plasim alergije

cicak, pelene one bele pampers mislim da ne mirisu, i ja siyim od tog mirisa

nego, vodite li racuna koliko puta nedeljno ima dajete klopu u kojoj su jaja, ne mislim na ceka jaja, nego nor palacinke, mafine, gibanica i sl?
ja cela jaja dajem dva puta nedeljno, al cesto se desi da spremam nesto sto ima jaja u sebi za dorucak/ veceru, pa razmisljam da to nije mnogo

cicak, pelene one bele pampers mislim da ne mirisu, i ja siyim od tog mirisa

nego, vodite li racuna koliko puta nedeljno ima dajete klopu u kojoj su jaja, ne mislim na ceka jaja, nego nor palacinke, mafine, gibanica i sl?
ja cela jaja dajem dva puta nedeljno, al cesto se desi da spremam nesto sto ima jaja u sebi za dorucak/ veceru, pa razmisljam da to nije mnogo

Vodila racuna do prve godine kasnije ne, ako u cijelo jelo idu npr 2 jajeta koliko ga ima u jednom obroku, to su male kolicine ja ne vjerujem da moze da naskodi naravno ako se ne radi o osobama sklonim alergijama

Ljudi, gde imaju da se kupe huggies pelene 5-ica?

Danas otvorim fioku sa pelenama(juce stavila pufies),
kad se nisam ispovracala, toliko smrdi da je sva garderobica koja je
bila u fioci usmrdjena!!! Uzas!!!

Dodje mi da ih sve bacim u smece.

ebote ne mozes naci obicne pelene

Back