Deca 1-3 godine (toddlers)

Shto bi rekla Chichak, ajde sad ostale zheMske da se pridruzhe ... ako je njima na'eb, shto da nama bude bolje ahhhhaaaahhhaaaaa ... :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Boki, drzhim ti fige, Ata i tebi ... :zag::zag:

A ja ima da pridavim muzha sa sve sveki zajedno ... oni bili sa Arminom juche na kontroli kod dr, pa nishta nemaju pojma shta je dr rekla, + gomilu stvari nisu pitali ... :dash: ... stvarno sam mislila da je izreka "jedna je majka" samo to - izreka, ali ... ako neko zna gde se zakazuje pulmolog za decu ( i da li postoji tako shto, ili samo redovni pulmolog) neka mi javi na pp ... u NS ... Armin ispisan od ponedeljka za vrtic, ja ne bih da ga vodim, ali ostatak familije me napao: gde cesh ga pod stakleno zvoino bla bla blaaaa .. a radim, ni ne mogu da ostanem kuci ... a u PM :neutral: ... mozhda mu ne bude nishta, on je u principu zdrav, nishta, ali nishta se ne chuje na plucima, ne kashlje, ama nishta, ali ako bude imao josh jednu epizodu gushenja, moramo da idemo kod pulmologa, i verovatno ce zavrshiti sa pumpicom :sad2:
Svakako ti treba pulmolog, a sta ces I kako ces dalje, ostaje da odlucite. Ja sam dete upravo iz tog razloga ispisala. Ako je cena vrtica da mi dete bude asmaticar- onda nece ici u vrtic.
To nije pod stakleno zvono, to je samo postovanje odredjenih slabih tacaka koje svako od nas ima. Uvek kazem, hvala Bogu da ima I drugacije dece, ima onih koji relativno bezbolno prodju kroz vrtic, ali mi od kad smo pokusali imamo inhalator I povremeno pije po vise mseci lekove za astmu. Neka hvala.

Svakako ti treba pulmolog, a sta ces I kako ces dalje, ostaje da odlucite. Ja sam dete upravo iz tog razloga ispisala. Ako je cena vrtica da mi dete bude asmaticar- onda nece ici u vrtic.
To nije pod stakleno zvono, to je samo postovanje odredjenih slabih tacaka koje svako od nas ima. Uvek kazem, hvala Bogu da ima I drugacije dece, ima onih koji relativno bezbolno prodju kroz vrtic, ali mi od kad smo pokusali imamo inhalator I povremeno pije po vise mseci lekove za astmu. Neka hvala.

sve mi je poznato, ali ne mogu ni dete u kompot da stavim pa da ga odlozhim na policu u shpajz ... imam sveki da ga chuva, ali to nije 100 postotno jer i ona mora da radi ... ne bih o tome ... ja josh uvek mislim da je kod njega neka intolerancija na hranu koja se povukla sa kozhe (imao je velike problem sa ekcemom) i sada za'ebava imunitet ... preporucheno nam je da privatno uradimo IgE, mada je to za'ebano jer se vadi krv iz vene ...

sve mi je poznato, ali ne mogu ni dete u kompot da stavim pa da ga odlozhim na policu u shpajz ... imam sveki da ga chuva, ali to nije 100 postotno jer i ona mora da radi ... ne bih o tome ... ja josh uvek mislim da je kod njega neka intolerancija na hranu koja se povukla sa kozhe (imao je velike problem sa ekcemom) i sada za'ebava imunitet ... preporucheno nam je da privatno uradimo IgE, mada je to za'ebano jer se vadi krv iz vene ...

mi smo isto to radili ali nije tolko zahebano kad osoba zna sta radi. inace bocnuli su joj gornju stranu sake, bilo sve gotovo u roku od 10 sekundi...

Па и јесте.
Мојима то нису никада радили, а татанац им само једном у животу и било је двапут горе од ужаса!:sad2:
Још у прошлом миленијуму на регрутацији у Бегишу ушли смо у ,,собу смрти" где би нам нека згодна сестрица ставила шаку на властиту бутину тек да нам набије припушак, рекла ,,немој гледати ако се бојиш" и умилно жмицнула!
Ал очина у мене јунака се ноге оЦекоше и вене повукоше!:sad2:
Бола ме је неколико пута у обе подлактице и лактове, али ниЦ, тек је успела из вене на надланици да ми извуче довољно крви која је успорено капљала ко бензин на пумпи у доба рестрикције.
Изашао сам лелујајући ко Етиопљанин на ветру, сео на неку клупу испред лабораторије и нисам пао у несвест као рецимо око трећине осталих јунака!:mrgreen:

au al ste ko od pamuka. meni u bolnici neka mlada sestra stavljala branunili (ili kako se vec zove) uletela mi u venu ko svinja umastan dzak. usla sa jedne izasla sa druge. na svu srecu lep zaraslo. ostao je samo mali oziljak. o tome koliko puta su mi napravile podlive i da ne pricam. :roll:

Birice imas pulmologa u klinickom, prekoputa decije bolnice.
Samo nazovi, reci da je dete u pitanju, zakazace ti odmah,.prva ces biti na redu.
Tamo sam ja isla u prvoj trudnoci, trudnice i mala deca ulaze odmah.
Sad se ne secam prezimena, zena je doktor.
Canak cini mi se.

- - - - - - - - - -

Visnja Canak (tako nesto, nisam sigurna)

Nemojte o braunilama... bar deset su mi promenili u bolnici...
Najjace mi je kad mi posalju nesretnicu na praksi, iznabada me najstrasnije,
Primim terapiju, i posle idem da mi skida jer me boli, nije dobro stavila.
Pa onda sutra opet stavlja novu...
A jedna se toliko spetljala da je mm morao da ucestvuje, i stavlja mi.

ja sam svoju braunilu sama izvadila posle porodjaja
ostavili mi je dva tri dana,niko da se seti
ja lepo izvadila...poplavela mi vena od nje
odvratna stvar
ne znam sto uopste stavljaju to i ukljucuju infuziju...nisam primetila na zapadu da po difoltu prikace4
oni to kod nas da bi krknuli indukciju na kvarno,da te skinu s vrata sto pre

Па и јесте.
Мојима то нису никада радили, а татанац им само једном у животу и било је двапут горе од ужаса!:sad2:
Још у прошлом миленијуму на регрутацији у Бегишу ушли смо у ,,собу смрти" где би нам нека згодна сестрица ставила шаку на властиту бутину тек да нам набије припушак, рекла ,,немој гледати ако се бојиш" и умилно жмицнула!
Бола ме је неколико пута у обе подлактице и лактове, али ниЦ, тек је успела из вене на надланици да ми извуче довољно крви која је успорено капљала ко бензин на пумпи у доба рестрикције.
Изашао сам лелујајући ко Етиопљанин на ветру, сео на неку клупу испред лабораторије и нисам пао у несвест као рецимо око трећине осталих јунака!:mrgreen:

Sunce vam vase musko!!! Mene ovde bushe svaki dan sto u levu sto u desnu
pa se ne onesvescujem :)

Sunce vam vase musko!!! Mene ovde bushe svaki dan sto u levu sto u desnu
pa se ne onesvescujem :)
А бWе имам олакшавну(што би Нушић рекао) околност.
Никада пре регрутације(а ни после) нисам ништа сломио, оперисао, повредио... нити сам био у болници.
Био је то потпуни шок да гледам како ми игла улази у ткиво, па тако неколико пута.
Али нисам пао у несвест за разлику од неких других!
:mrgreen:

Па и јесте.

Не верујем шта читам, хтео си да паднеш У НЕСВЕСТ због вађења крви из вене???

Back