birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
ija, poshalji na pp ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako ti treba pulmolog, a sta ces I kako ces dalje, ostaje da odlucite. Ja sam dete upravo iz tog razloga ispisala. Ako je cena vrtica da mi dete bude asmaticar- onda nece ici u vrtic.Shto bi rekla Chichak, ajde sad ostale zheMske da se pridruzhe ... ako je njima na'eb, shto da nama bude bolje ahhhhaaaahhhaaaaa ...
Boki, drzhim ti fige, Ata i tebi ...
A ja ima da pridavim muzha sa sve sveki zajedno ... oni bili sa Arminom juche na kontroli kod dr, pa nishta nemaju pojma shta je dr rekla, + gomilu stvari nisu pitali ...... stvarno sam mislila da je izreka "jedna je majka" samo to - izreka, ali ... ako neko zna gde se zakazuje pulmolog za decu ( i da li postoji tako shto, ili samo redovni pulmolog) neka mi javi na pp ... u NS ... Armin ispisan od ponedeljka za vrtic, ja ne bih da ga vodim, ali ostatak familije me napao: gde cesh ga pod stakleno zvoino bla bla blaaaa .. a radim, ni ne mogu da ostanem kuci ... a u PM
... mozhda mu ne bude nishta, on je u principu zdrav, nishta, ali nishta se ne chuje na plucima, ne kashlje, ama nishta, ali ako bude imao josh jednu epizodu gushenja, moramo da idemo kod pulmologa, i verovatno ce zavrshiti sa pumpicom
![]()
Svakako ti treba pulmolog, a sta ces I kako ces dalje, ostaje da odlucite. Ja sam dete upravo iz tog razloga ispisala. Ako je cena vrtica da mi dete bude asmaticar- onda nece ici u vrtic.
To nije pod stakleno zvono, to je samo postovanje odredjenih slabih tacaka koje svako od nas ima. Uvek kazem, hvala Bogu da ima I drugacije dece, ima onih koji relativno bezbolno prodju kroz vrtic, ali mi od kad smo pokusali imamo inhalator I povremeno pije po vise mseci lekove za astmu. Neka hvala.
sve mi je poznato, ali ne mogu ni dete u kompot da stavim pa da ga odlozhim na policu u shpajz ... imam sveki da ga chuva, ali to nije 100 postotno jer i ona mora da radi ... ne bih o tome ... ja josh uvek mislim da je kod njega neka intolerancija na hranu koja se povukla sa kozhe (imao je velike problem sa ekcemom) i sada za'ebava imunitet ... preporucheno nam je da privatno uradimo IgE, mada je to za'ebano jer se vadi krv iz vene ...
Па и јесте.sve mi je poznato, ali ne mogu ni dete u kompot da stavim pa da ga odlozhim na policu u shpajz ... imam sveki da ga chuva, ali to nije 100 postotno jer i ona mora da radi ... ne bih o tome ... ja josh uvek mislim da je kod njega neka intolerancija na hranu koja se povukla sa kozhe (imao je velike problem sa ekcemom) i sada za'ebava imunitet ... preporucheno nam je da privatno uradimo IgE, mada je to za'ebano jer se vadi krv iz vene ...
Па и јесте.
Мојима то нису никада радили, а татанац им само једном у животу и било је двапут горе од ужаса!
Још у прошлом миленијуму на регрутацији у Бегишу ушли смо у ,,собу смрти" где би нам нека згодна сестрица ставила шаку на властиту бутину тек да нам набије припушак, рекла ,,немој гледати ако се бојиш" и умилно жмицнула!
Ал очина у мене јунака се ноге оЦекоше и вене повукоше!
Бола ме је неколико пута у обе подлактице и лактове, али ниЦ, тек је успела из вене на надланици да ми извуче довољно крви која је успорено капљала ко бензин на пумпи у доба рестрикције.
Изашао сам лелујајући ко Етиопљанин на ветру, сео на неку клупу испред лабораторије и нисам пао у несвест као рецимо око трећине осталих јунака!![]()
А бWе имам олакшавну(што би Нушић рекао) околност.Sunce vam vase musko!!! Mene ovde bushe svaki dan sto u levu sto u desnu
pa se ne onesvescujem![]()
Kako se u drugim zemljama ide u porodjajnu salu bez igle?
Poznavaoce, stidi se![]()
47 uboda u 3 dana (one na vratu i izmedju nozhnih prstiju nEsam rachunala,jer ih nisam videla) bila crna od podliva bez padanja u nesves' ......
![]()
Па и јесте.
Мојима то нису никада радили, а татанац им само једном у животу и било је двапут горе од ужаса!
Још у прошлом миленијуму на регрутацији у Бегишу ушли смо у ,,собу смрти" где би нам нека згодна сестрица ставила шаку на властиту бутину тек да нам набије припушак, рекла ,,немој гледати ако се бојиш" и умилно жмицнула!
Ал очина у мене јунака се ноге оЦекоше и вене повукоше!
Бола ме је неколико пута у обе подлактице и лактове, али ниЦ, тек је успела из вене на надланици да ми извуче довољно крви која је успорено капљала ко бензин на пумпи у доба рестрикције.
Изашао сам лелујајући ко Етиопљанин на ветру, сео на неку клупу испред лабораторије и нисам пао у несвест као рецимо око трећине осталих јунака!![]()
Не верујем шта читам, хтео си да паднеш У НЕСВЕСТ због вађења крви из вене???
mm je ranije padao
al je prestao,sad opusteno ode i nista
to je neki trip u glavi...ko neka fobija ili nesto...ima dosta ljudi kojima se to desava...nebitno kog su pola