Deca 1-3 godine (toddlers)

Sinoc je medo kukao do 3-4-5 jutros, konstantno!!! Ali neprestano!!!
Kaze boli ga stomak! :(
Na kraju sam mu dala paracetamol sirup(eferalgan) i tad je zaspao.
Nisam znala vise sta cu, sve smo probali.

Posle se setim, da smo uvece bili kod muzevih, a moja svekrva je opsednuta,
bukvalno opsednuta sa hranjenjem!!! Ona toliko trpa u njega, to je bolesno!!!
Zamalo da se posvadjamo juce!
Ja kazem:"Nemojte mu davati to, sad je vecerao u vrticu" a ona:"Ma ko zna kako je jeo tamo" i nastavi da mu daje.
Ja opet:"Nemojte, prosli put je povratio kuci." ona:"Ali on jede koliko on hoce, nece on uzeti ako ne moze" i nastavi da mu daje.
Ja treci put:"Nemojte mu davati vise!" a ona:"Pa dobro, evo samo malo!"

Kad je nisam zadavila!

Rekla sam muzu, sl.put ili ce da reaguje ili ce da slusa mene kako se svadjam sa njom!
Muka mi je vise od kljukanja deteta. Kao da je kanta za smece. Evo malo ovoga evo malo ovoga,
juce mu je dala: hleb, cvarke, kiselo mleko, zuzu, smoki, i ciniju nekih coko bombonica!
To je po njoj inace nista! Ona kaze:"Ma nije on nista pojeo. Obavezno mu dajte mleko"

Posle dete celu noc preplace jer ga boli stomak!
Bas sam popizdela!!!

Kao moja sveki sa mesom .... ja mu nasechem koliko pojede uz ruchak, a kad ih ostavim da ruchaju, ona mu josh da mesa .... na ushtrb variva ili salate ... ko ih shisha ... a ako nije jeo meso za ruchak obavezno mora za vecheru ... :roll:

elem, danas je bio Mikulash ( sveti Nikola :lol:) doneo poklone u chizmice ... Armin bio presretan ...

Извини, али ја то не разумем. Довољно је да се окрене глава на другу страну и да се не гледа.

nije dovoljno
kaze trip kao kad izvlace krv iz tebe, kao da izvlace zivot
ma neka halucinacija
uglavnom prestalo je samo od sebe
ali nekima je tako ceo zivot

- - - - - - - - - -

Meni je gore iz prsta nego iz vene

i meni....vise boli

pa sa petog na shesti stavlja poklone .... nemam pojma shta ima petog
:D

2925z0o.jpg

jutroshnje odushevljenje

Poslednja izmena:
Meni su vadili vodu iz stomaka nazivo, iglom od po metra, debelom ko crevo i nista.
Ali kad vadim krv iz prsta, op skoro u nesvest. Ludo, ne znam.u cemu je fora.
Zadnji put sam trazila iz vene, lakse mi :)

Sto se tice baba, ja ne znam kako protiv njih, toliko su svojeglave...
Moja sveki, ima neku traumu sto posto, valjda joj starije dete bilo necejed,
da vi vidite koja jento tenzija oko hrane, za sve unuke, ne samo medu,
i nikad jos nije rekla dosta, ili bas je pojeo.

Birice, najlepse je gledati njihovo odusevljenje :heart:

Razbila usnicu, jurile smo se po stanu na sve cetiri, ona to obozava, i sad se okliznula i bup licem u parket, raskrvarila usnicu, pomodrila je :( Uh koliko ovo boli vise mene nego nju..
Taro, secam se da se slicno desilo Jakovu, jel si ga vodila kod dr, ili ne?
Ne curi joj krv vise, brzo je stala, sad je sisala i zaspala. Valjda nece mnogo nateci..

sali, ne brini, videces kako ce brzo da joj spadne otok, ja sam se sokirala tada kako im brzo sve prolazi, dva puta je razbio/rasekao usnicu i oba puta je vrlo brzo sve bilo ok

a scena strasna, krv ide iz usta, uh, sad se stresem kada se setim
mene su brinuli zubi jer je on pao iz stojeceg polozaja, a kod vas to nije slcaj tako da nema potrebe da brines
trebalo bi da bude sve ok, samo prati situaciju

- - - - - - - - - -

a to vijanje po stanu im je svima izgleda super zabavno, samo sto se ja svaki put istraumiram jer se on unese kao sasav, a nestabilan je bas
inace juce i danas se pusta non stop, ne napravi vise od 3 - 4 koraka maks, ali oslobadja se : )

Back