tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kako da se ne racuna : )
znaci moze uskoro, super!
znaci moze uskoro, super!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да постоји максимални износ који родитељи смеју да плаћају васпитачици а што се не односи на цену вртићаPa to morate da se dogovorite u vrtiću. Je l tebi dobro? Pitaš na forumu koliko košta paketić u vrtiću. Kao da je to univerzalna cena za celu Srbiju.
sto rizikujemo rahitis? preko leta se organizam sasvim fino napuni zalihom vitamina d
dnevno je dovoljno samo 10ak minuta na suncu da budes i to ne celo telo
i stvaraju se zalihe
zamisli onda koliko je to vitamina skupljeno preko leta
a bebe koje piju i adaptirano mleko,makar i jednu flasicu dnevno,ne treba da piju vigantol jer vitamina d ima i u formuli...i u onim zitaricama za bebe....
Ljudi, jel deca dobijaju paketice u vrticu?
cula sam i drukcija misljenja pa sam ipak opreznija....i radije cu davati periodicno a kasnije u formi ribljeg ulja nego da razmisljam da li je imao dovoljno D vitamina ili ne....
hvala , hvala, ko ej spavao? ja nisam
em sinocno saznanje em vladeta, urniso me zbog zuba , gtrazio da siki milion puta....
htedoh vas pitati za to nase sikenje, on siki cesto, bar po malo da cucne jer voi i to ga smiri, sta sad da radim?
ne bih prekidala... al to je samo onaj glas u meni
opet plasim se, jedan spontani, jedan prevremeni porodjaj, nisam ziva dok ne prodje desetak dana bar da mogu kod dr....
valjda ce sve biti ok i necu dobiti mecu vesticu
mislim da cu se ispovracati od shoka....
znate da nisam imala simptoma s vladetom sem intuicije....
lezim kraj njega sada, muce ga zubici.... I ja razmisljam nesto, sutra mi je 35. dan ciklusa, nista neobicno jer stize I na 38 jer dojim....
ali mi ne da mira neki osecaj.... odem u kupatilo sada u ponoc, ispiskim se I iskoristim test koji sam imala u steku mesecika, I ono se pojave dve crtice.....
skamenjena sam, htela sam vecu razliku.... mislim ko zna sta ce da bude, mozda I dobijem mecu, nije to sigurno, ali presece me .... kako sad da zaspim.... dobro kazu da sam prava vestica.....
Gde je ona cicak, udavicu je.... :-D
Aj videcemo sta ce biti za desetak dana....
Sent from my C1505 using Forum mobile app
Imam ja svog privatnog (doduse pulmolog za odrasle ali je mozes nazvati i pitati da li radi i sa decom) ako zelis mogu ti poslati broj na pp.Shto bi rekla Chichak, ajde sad ostale zheMske da se pridruzhe ... ako je njima na'eb, shto da nama bude bolje ahhhhaaaahhhaaaaa ...
Boki, drzhim ti fige, Ata i tebi ...
A ja ima da pridavim muzha sa sve sveki zajedno ... oni bili sa Arminom juche na kontroli kod dr, pa nishta nemaju pojma shta je dr rekla, + gomilu stvari nisu pitali ...... stvarno sam mislila da je izreka "jedna je majka" samo to - izreka, ali ... ako neko zna gde se zakazuje pulmolog za decu ( i da li postoji tako shto, ili samo redovni pulmolog) neka mi javi na pp ... u NS ... Armin ispisan od ponedeljka za vrtic, ja ne bih da ga vodim, ali ostatak familije me napao: gde cesh ga pod stakleno zvoino bla bla blaaaa .. a radim, ni ne mogu da ostanem kuci ... a u PM
... mozhda mu ne bude nishta, on je u principu zdrav, nishta, ali nishta se ne chuje na plucima, ne kashlje, ama nishta, ali ako bude imao josh jednu epizodu gushenja, moramo da idemo kod pulmologa, i verovatno ce zavrshiti sa pumpicom
![]()