Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Juce nisam imala predavanja pa sam isla kod mede u vrtic,
pravili smo kutiju, igrali se itd... Oko dva sata sam bila tamo sa njima.
Bas sam uzivala, jer danima pominjem da me bas zanima kako je njima tamo,
kako se ponasaju i zabavljaju.
U popodnevnoj grupi ih je bilo 7-oro juce, nikad ih ni ne bude vise.
Kad sam dosla, sedeli su svi u trpezariji, i vecerali, ja sam sacekala ispred da ih ne ometam.
Tako su slatki dok jedu, svi samostalno, samo jedan decak ima godinu, on je najmladji, njega je hranila kuvarica.
Vaspitacica i kuvarica na njih 7, i bas im je lepo. Vidi se da brinu o njima.
Prostor im je vrlo cist, i imaju bas lepih igracaka, igrali smo se i sa kestenjem, orasima, flasama, pravili zvecke...
Ono sto mi je bilo najsladje je, kad je ta beba od godinu dana, koja puze, jos ne hoda, krenula do nas, zapeo je i sapleo se,
pa zavalio, a jedna devojcica 2,5 god, dotrca, pa ga podigne, da mu ruku i dovede ga do nas
, jos kaze:"Ajde bebo."
Medo je opasan, ne znam na koga, ja uvek bila naivna. Vice "Daj!" i to starijima od sebe. A kad smo svi seli da pravimo kutiju,
najstariji decak iz grupice sedne do njega, medo ga 'ladno gurne
Morala sam mu objasniti da to ne sme.
Elem, svi smo zajedno napravili divnu kutiju pa lepili stikere, svako je birao po neki pa lepio... pa sve vicu "Bravo!"
pravili smo kutiju, igrali se itd... Oko dva sata sam bila tamo sa njima.
Bas sam uzivala, jer danima pominjem da me bas zanima kako je njima tamo,
kako se ponasaju i zabavljaju.
U popodnevnoj grupi ih je bilo 7-oro juce, nikad ih ni ne bude vise.
Kad sam dosla, sedeli su svi u trpezariji, i vecerali, ja sam sacekala ispred da ih ne ometam.
Tako su slatki dok jedu, svi samostalno, samo jedan decak ima godinu, on je najmladji, njega je hranila kuvarica.
Vaspitacica i kuvarica na njih 7, i bas im je lepo. Vidi se da brinu o njima.
Prostor im je vrlo cist, i imaju bas lepih igracaka, igrali smo se i sa kestenjem, orasima, flasama, pravili zvecke...
Ono sto mi je bilo najsladje je, kad je ta beba od godinu dana, koja puze, jos ne hoda, krenula do nas, zapeo je i sapleo se,
pa zavalio, a jedna devojcica 2,5 god, dotrca, pa ga podigne, da mu ruku i dovede ga do nas

Medo je opasan, ne znam na koga, ja uvek bila naivna. Vice "Daj!" i to starijima od sebe. A kad smo svi seli da pravimo kutiju,
najstariji decak iz grupice sedne do njega, medo ga 'ladno gurne

Elem, svi smo zajedno napravili divnu kutiju pa lepili stikere, svako je birao po neki pa lepio... pa sve vicu "Bravo!"