zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
bokiceeeeeeeeee! pa doborodšla nazad. ja sam te špijunirala ahahahhhhhahaha samo da znaš. mali je presladak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, hej rezervisi ti njega na vreme, kad odemo na pijacu samo pljuste ponude za neke sremice :-D
Naravno ima I moje cEdoviste razne dane, evo npr sinoc me je samleo bez pardona, zivelo nicanje trojki I cetvorki :-S
Ja sam jedan dan ovde kod mene blizu videla biricinog klinju :-) meden je... Al me bio blam da zaskacem babu I dete....
Sent from my C1505 using Forum mobile app
svako kupa svakog i niko ne spava ahahahahhahahah
ja to nekako ovako zamisljam!![]()
prvo okupas mladje i dok stavis u krevetac i podojis, taman je vreme da se starije okupa...pa to obavis/.....i kad zavrsis i sa starijim,onesvestis se na trosedu pokusavajuci da pogledas zadnjih 10 minuta neke serije...Imam pitanje za mame dvoje dece sa malom razlikom:
Kako ste organizovale vecernje rituale?
Kupanje? Kako? Ko koga kupa? Ko se prvi kupa?
Ko koga uspavljuje?
Ja ne planiram da kupam bebu svako vece.
To sam radila sa medom, ali mislim da nema potrebe, jer svakako guzu perem pod cesmom posle kake.
Pogotovo zimi, a termin mi je 15.februar.
A ni Pedju. Svaki drugi dan.
Vec cemo nesto smisliti, samo mi sad bude tesko. Jer uvece ja uspavljujem medu.
Vec mesecima. On to obozava. Sredimo ga, pidzamica, legnem ja, pa on kod mene u zagrljaj,
tata donese mleko, i onda on pije, ja pevam, kad popije mleko jako se zagrlimo, mazimo i tako zaspe.
Sad se mislim ako beba bude bas tad trazila da sisa, moracu joj dati.
A on ce biti ljubomoran i patice.![]()