Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
3 hiljade dinara??? nema sanse da toliko dam za kremu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova atopik je isto fenomenalna, ima sa 5 i sa 10% uree, jedna od najboljih krema stvarno
ima je u liliju, oko 500 din je ta sa 5% uree
i nju koristi brat, pored tog melema sto sam spomenula
svastaStigli rezultati iz konzilijuma
Ni s od streptokoka
Sutra idem da bacim bombu na gradski zavod za zastitu zdravlja
Stigli rezultati iz konzilijuma
Ni s od streptokoka
Sutra idem da bacim bombu na gradski zavod za zastitu zdravlja
Tastatura mi je riknula, sad sam uspela da kupim novu pa da vam se javnem ...
Armin je zavrshio u dechjoj bolnici srecom ga nisu zadrzhali samo su mu snimili pluca I pregledao ga je specijalista ... posle 3 dana ( i slovima : TRI DANA) u kolektivu ponovo je na Berodualu ( na 6 sati inhalacije) i pije neki Ab, ubijte me, nemam pojma kako se zove, a ne ustaje mi se sad da ga vadim iz frizhidera .... nema T, ili samo oko 37, igra se pricha, razdragan je, ali plitko dishe i mnooogo je kashljao i ponovo je pocheo da se gushi ... pluca mu neshto svirkaju ... a CRP je u redu
, krvna slika ok, nemam pojma shta je ovo, specijalista rekao pochetna upala pluca,nasha dr kazhe shta su oni ovde videli, bezveze ... a ja da poludim
... nosicemo g.ovanca da ispitaju, jer je mozhda alergijska reakcija na neshto (javlja mi se da cemo zavrshiti ponovo kod alergologa i na bezmlechnoj ishrani : shta cu onda sa vrticem, pojma nemam
) ... e da i mirovanje 10 dana .... ako imate ikakvu ideju, kako smiriti dvogodishnjaka koji je rodjen sa pundravcima u doopetu, pa bi samo da jurca, javite ...
![]()
За озбиљније екцеме се мора користити неки кортикостероид, мојој ћерки помаже апотекарска мешавина Белодерма и Галсане. Она има повремене екцеме на превојима руку и ногу.
Галсана је неутрална крема која се у чистом стању користи за негу осетљиве коже.
Elekom, a ima i jace. Ako se ne varam.
"Elokom" се зове, маже се у танком слоју.
"Elokom" се зове, маже се у танком слоју.