jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
E super
da vidim dve lepotice
da vidim dve lepotice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jadno dete, svanuće joj kada se reši mučenja. 
Da mi je neko rekao da će posao da me nadje u sred leta, totalno neočekivano
Bukvalno je bilo tako - pozvala me zaova - ej, taj i taj ( neki dalji rodjak iz unutrašnjosti ) otvara još jedan butik, otvara dole u centru ( ima lanac butika po celoj Srbiji ), ne zna nikog ovde, zvao me da mu nadjem dve prodavačice, evo ti telefon, zovi ga. Ja okrenem, on čovek priča o uslovima, plati i kaže - samo da ja za koji dan donesem robu, da to unesemo, popišemo i sutradan otvaramo. Spremi za to vreme dokumenta da mogu da te prijavim. Javiću se dan ranije da sutradan dolazim da to uredimo i da startujemo sa poslom. Može? Rekoh - može. I ostadoh
ovakva posle razgovora. Dobih posao preko telefona, potpuno neočekivano. Bez gazde nad glavom, on čovek živi u drugom gradu, bez intervjua, probnog rada, pitanja o porodici, deci, radjanju, butik, mislim ok je posao, a plata kao i svuda u Smederevu. Upade mi sikirče u med totalno neočekivano.
..bolje traziti bolji posao uz platu nego bez plate.. 
..jaksha sutra uveche na kontrolu, izgleda mi ok osim shto kija juche i danas 

e da. pranje zuba,pasta za zube.
KAKO da je naučim da pere zube????? islim za sad tek ima 2 cela i 2 napola zubića, i dva se tek naziru. ali nikako ne mogu da je nekako nateram, prevarim, da otvori usta. čim ja četkicom, ona jezi napolje i ne da. ili grizečetkicu. probala sam da kao i ja perem zube, pa da onako šuštim sa četkicom po zubima da čuje zvuk. to joj se sviđa, alikad je na nju red, jednom prevučem preko zubića i odmah zatvori usta.
sve sugestije dobrodošle.
i sećam se da je kristina doktorilala na pastama za zubiće, ali nikako da pronađem gde je o tome pisala i koju je na kraju pastu odabrala. ja juče kupila neku weledinu, bez fluora, konzervansa, vešt bolja, zaslađivača, sa nekim eteričnim uljima...jel to ok? ili ipak treba taj fluor?

ne treba joj sa fluorom još. E sad uzmi ti njenu četkicu i kao da hoćeš da joj pereš zube a u isto vreme njoj daj tvoju četkicu i vidi da li hoće da ona pere tvoje zube. Moja ćerka mene imitira kako ja zinem i daje da joj perem zube samo kad razmenimo četkice, ti meni ja tebi perem. A dok se nisam toga setila muke, jedva uspem pamučnom pelenom da joj malo istrljam zube.
ne treba joj sa fluorom još. E sad uzmi ti njenu četkicu i kao da hoćeš da joj pereš zube a u isto vreme njoj daj tvoju četkicu i vidi da li hoće da ona pere tvoje zube. Moja ćerka mene imitira kako ja zinem i daje da joj perem zube samo kad razmenimo četkice, ti meni ja tebi perem. A dok se nisam toga setila muke, jedva uspem pamučnom pelenom da joj malo istrljam zube.
A u da, pa njoj izbijaju zubići zato neće da zine, strpi se dok se ne primire zubići a do tada samo krpicom ispoliraj

i naravno trpa sebi u usta 

..fluor ne dok ne pochnu da pljuju sve napolje, najmanje do tri godine..
..pisala je kis da i nema veze, tj da srachunashe da je to jako malo fluora, ali ja tako radim ipak..
..a oko pranja - nek mulja kako god zeli, ti peri u isto vreme da bi gledala i nemoj da insistirash da trlja kako treba..
..vazan je samo ritual, da skonta da se to radi svaki dan i da se privikne na ideju i postupak..
..ja na kraju kazem "daj malo da popravim" pa trljnem koji put gornje jedinice, one su najkritichnije za cirkularni karijes..
..tata ima drugu taktiku, oriba im zube kako dolikuje pa ih pusti da se igraju malo sa chetkicom sami,
ali on se ukljuchio u to kad su vec voleli i znali i nisu pravili problem..
- - - - - - - - - -
..odlichna ideja..![]()
hvala novka, pa da onda ni ovu pastu ne stavljam, juče sam malo stavila, svidelo joj se, ima blago ukus na mentu, još duže je žvakala četkicu.ja sam ovako isto....ona meni ja njojne treba joj sa fluorom još. E sad uzmi ti njenu četkicu i kao da hoćeš da joj pereš zube a u isto vreme njoj daj tvoju četkicu i vidi da li hoće da ona pere tvoje zube. Moja ćerka mene imitira kako ja zinem i daje da joj perem zube samo kad razmenimo četkice, ti meni ja tebi perem. A dok se nisam toga setila muke, jedva uspem pamučnom pelenom da joj malo istrljam zube.
A u da, pa njoj izbijaju zubići zato neće da zine, strpi se dok se ne primire zubići a do tada samo krpicom ispoliraj

Tsuy, valjda ce vas proci ta grozna T, nista stresnije za mene nema.
A da cujete moju pricu:
Imao Strahinja neke slince u nosu i malo balavio, nista strasno, nije kasljao, nema T, nisam vodila kod dr.
Negde 5.dan dobije T 38 sa 4, ja spustala sa Eferalganom, kad nije bilo bas previse uspesno presla na Brufen (koji je by the way vec pio nekoliko puta ranije). Skinuo Brufen lepo, trajalo je 2 dana to sve.
Krenuo osip koji se brzo poceo siriti, ja odvedem kod dr (ali ne naseg doktora nego neke snajine cice jer je bilo vec 8 uvece pa nisam mogla naseg da navatam).
Ona mu izvadi krv, kaze bakterijska infekcija, navodno stafilokok, krkne mu Hemomicin konjske doze, ujutru osip sve gori, variola vera majke mi. Odvedem kod nje ponovo, ona uvede neke Miripan cepice, triderm kremu, to sve kortikosteroidi od kojih se ja jezim, al sta da radim.A ****** mu u zivim ranama, celo telo u gnojnim plikovima, posle nestao gnoj a ostale rane, ma haos.
Odvedem kod decijeg dermatologa, ona kaze da je ili reakcija na Brufen ili virusno nesto, nije sigurno bakterijsko, videla rezultate krvi koje sam ponela.
Ebote, ko je ovde lud? Kako ne znaju da li je virusno ili bakterijsko? Jel dzabe pio hemomicin, ako je virusno?
A sta cu ako je od Brufena? Da li smem ikad vise da ga dam ponovo?
Kaze dermatolog: moze sledeci put kad popije brufen da bude isto tako, a moze da ne bude nista.
Bas super.
Eferalgan da ne dajem, velik je kao za eferalgan (17 meseci) - to je rekla ova prva.
Umesto triderma dala nam dermatolog Belogent.
Ocu da poludim. Situacija se smiruje, ali on je nedelju dana sav u ranama.
Kod ove prve vise ne vodim, sad mi je zao sto sam uopste i vodila kod nje ali jbg bilo je kasno uvece a ja u frci.

e da. pranje zuba,pasta za zube.
KAKO da je naučim da pere zube????? islim za sad tek ima 2 cela i 2 napola zubića, i dva se tek naziru. ali nikako ne mogu da je nekako nateram, prevarim, da otvori usta. čim ja četkicom, ona jezi napolje i ne da. ili grizečetkicu. probala sam da kao i ja perem zube, pa da onako šuštim sa četkicom po zubima da čuje zvuk. to joj se sviđa, alikad je na nju red, jednom prevučem preko zubića i odmah zatvori usta.
sve sugestije dobrodošle.
i sećam se da je kristina doktorilala na pastama za zubiće, ali nikako da pronađem gde je o tome pisala i koju je na kraju pastu odabrala. ja juče kupila neku weledinu, bez fluora, konzervansa, vešt bolja, zaslađivača, sa nekim eteričnim uljima...jel to ok? ili ipak treba taj fluor?