november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Vec odfikarih onako seljoberski. Nadam se da ce nam ovo biti poslednja flasa fizioloskog. Samo malo da se zagreje more i eto nas na "prirodnoj inhalaciji"![]()
..drzim fige da zaboravish i za shta se koristi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec odfikarih onako seljoberski. Nadam se da ce nam ovo biti poslednja flasa fizioloskog. Samo malo da se zagreje more i eto nas na "prirodnoj inhalaciji"![]()
sto ne busis kroz gumu![]()
..mm tako bushi za ispiranje sochiva, vishe mu na ruku kad shtrca sa strane, pa i ja tako za malishane..
..a i ne moze da mi stane na policu u bebecoj sobi ako stoji shpric u vis..
..razlozi za u pm, ali radi posao i tako..![]()
Nastaviti tako.hihi
reci muzu da ja za sociva probysim tu gumu s onim sistemom za infuziju, i onda odsecem makazama to crevo
prekotoga curi ko. blesavo :-D
nego ja cekala savet sta raditi kad se dete navikne da spava s vama![]()
Nastaviti tako.
Ako ti odgovara, skines stranicu kreveca, naslonis uz vas krevet i eto ti, svi zadovoljni, nije u vasem krevetu, a spava pored mame.
- - - - - - - - - -
P.S.
Pogledajte prilog 282046
kis, od pre par dana spava prilepljen uz mene, al bukvalno,evo lezim, on spava, ja s telefona ovde, sestra mi donela palacinke u keevet sa veceram :-D
ne smeta mi, kako sa se izrazin sad, ne smeta on meni.psihicki :-D volim ga, obozavam ga, ugnhavila bih ga ovakvog
al fizickki, budim se ukocena, nazuljena, neodmorena....
..sinusi, verovatno..
..pokazace bris i ako su tamo..
..smarachi mikroskopski..![]()
..kako nema dremke u vrticu, privatni..?
Ne, ne, drzavni, ali model-centar, drugaciji nacin rada.
Ogledni, mislim rade oni tako vec vise od 20 godina.
Nema ni uzrasnih grupa, sva deca su zajedno, mali brze uce od velikih, veliki uce da brinu i da dele sa malima i tako, svasta nesto lepo.
Imaju stalno na raspolaganju vise soba sa razlicitim aktivnostima, nesto kao Montesori.