hvala vam na čestitkama!
novka šrećan rođus nasledniku!
joj. pitanja.
prvo. napičila me prodavačica u radnji sa cipelama, kako nemamo cipele kad dete već hoda! tačno me grizla savest. počela da se vadim, zamislite, da se pravdam, tamo nekoj glupanderki. kao pa imali smo one nehodajuće ali sa uloškom...bla bla truć. kaže ona sva bitna nogice joj idu u stranu, valjda je mislila stopala, verovatno spava na leđima! pa kao da forsiram cipele i unutra...kažem ja sigurno joj neću obuvati cipele unutra, nego smao napolju. ajoj mama pa na čemu hoda u stanu. kažem ja na NOGAMA ahahahhahahahahha
ne, ne nego je imate parket. ne tepih. a pa dobro onda, ali trebalo bi zbog stopala.
gledam ja kući dete potpuno normalno gazi, stopalo i prirodno ne stoje paralelno nego su blago izvijena zar ne??????? ja tako učila na plesnoj akademiji...
e sad moja dilema. koje cipele? sad je još hladno pa da li da uzmem skroz zatvorene, ili da sačekam još koju nedelju pa one koje imaju visoko kod zgloba ali su malo otvorenije na risu?
i koju marku. gledala ciciban 6500

ne znam koje su ok. ovde u ns ima neke Pavle koje mi deluju isto kao ciciban, i koštaju oko 4000.
pa ima Nauturino u Rumi, tu su najskuplje oko 2000, ali prošli put ni jedan par u celom magacinu da je br 18....idemo u sredu ponovo, navodno su dobili novu robu...
pa onda. blendanje. od rasprave na maloj temi, ja se zinatila pa ko neću da joj blendam više. problem. ona ima samo dve donje jedinice. meso joj ne ide nikakao ako nasečem na sitno. vrti vrti i pljune....
povrće još nekako, ali obrok traje li traje, sve se ohvadi, ona izgubi živce, tako da jako malo pojede tako. ideje?
da li da nastavim pa će se navići ili kako...doručak, hleb, voće jede bez problema, samo mi taj ručak problem. evo danas sam kao počela onako sa komadičima, pojela dve tri kašikice, pa se iznervirala već je bila i sanjiva, pa sam onda sve izblendirala ni tako nije htela, na kraju je sisala i zaspala.
pa onda. mleko. iz krave. još joj nisam davala, jer sisa. ali ubrzo ću početi da radim, pa sam mislila taj jedan dnevni podoj da zamenim flašicom, a podoje u zoru, posle buđenja i pre spavanja da zadržim još bar do leta. plan mi je do 1,5 god da je dojim. ali eto neki manji clj -leto. za ovo kravlje mi sad frka zbog aflatoksina....znam da svi daju, ili da li dajete? pre neki dan bila na rođusu kod mojih trudnica iz školice. prvo su me napičile što još uvek dojim

kao bez veze, pa velika je ona, nije joj to potrebno, ali ti kako hoćeš. nisam se raspravljala samo rekla da kad sam već u mogućnosti da dojim, ne vidmi razlog da još prestanem, naročito ako je kr.mleko sumnjivo... iz cele grupe (nas oko 15) dojimo još samo dve. pa šta. meni nije teško.
inače recimo da je već unosila mleko, jer kad pravim hleb umesto vode i masti ja stavljam mleko i puter.
dosta za sad. ko pročita ovaj post svaka čast!