jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Tsuy, koja je cena drzavnog vrtica po novom?
9,770 din bez ikakvih umanjenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tsuy, koja je cena drzavnog vrtica po novom?
9,770 din bez ikakvih umanjenja

... mi smo se lomili, shta da radimo, puno puta sam pisala da ce ga sveki chuvati do skoro trece godine, ali vidim da njemu nedostaje drushtvo, fasciniran je decom i na tv-u, pricha im i peva ... pre neki dan bila mi tu kuma sa njnim malim od 5 god, Armin je bio van sebe od srece, odneo mu svoju knjigu da mu pricha ... a to je kod njega bash neki znak prihvatanja ... tako da smo na kraju odluchili da ga upishemo u vrtic ( mislim da ce on biti jaslice, ili se varam? ) 30tog septembra ce puniti 2 godine (
) ... samo nemam pojma da li je vec konkurs u toku, dobila sam razne informacije, na sajtu Radosnog detinjstva nema ni I od informacije ... ako neko neshto zna, hvala unapred

,vadio mi zivac pa sam bila sva utrnula od anestezije i glava me bolela ostatak veceri...ali mm je malo popravio stvar.
.Dunja je budna od pet,a ja ne znam kud teram.
Zenske,juce napunih 27 god...,al sam bila i kod zubara,vadio mi zivac pa sam bila sva utrnula od anestezije i glava me bolela ostatak veceri...ali mm je malo popravio stvar.
A da,prve cipelice Ciciban,ja sam prezadovoljna.Kozne,lagane,ma divne.7500 DIN.
sAD IMAMO pAVLE,I ONE SU SUPER.

Svakakvog sveta ima, bas sam odlepila.
..veliki to pamte iz vrtica i bash vole, mali nisu fascinirani ali jedu..ja bih ovako sa jajima, pavlakom i majonezom, ali nekako mi je luk previse. valjda zato sto ga ja ne volim.
moje dete je od vikenda i temperature nepodnosljivo. razdrazljiv, kenjkav, histerican ako nije sad i odmah i po njegovom. na svako ne ili naznaku ne podivlja, odmah plac bez suza i kukanje. i dalje trpa sve i glodje skroz u kraju usana, siguno idu zubi