kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Srecan rodjendan drugaru Jaksi! 
- - - - - - - - - -
I Luci, sa zakasnjenjem!

- - - - - - - - - -
I Luci, sa zakasnjenjem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje dete uopste nece da se igra sa igrackama koje ima, sve drugo u kuci mu je interesantnije. kad vidim fotke vase dece kako lepo sede na podu okruzeni igrackama, place mi se. moram da skinem jednu s telefona da vidite cime se igra.
htedos da vas pitam da li je moguce da mu sa malo jace od 19 meseci zilaze petice? gura flasicu skroz levo i grizze, grize, grize. nocima kuka i place u snu, izuzetno je nervozan. za vikend imao temperaturu dva dana, od juce osip. roseola, ako se ne varam?
ja sad nasla na netu 19-30 meseci. moracu da zagledam malo bolje kad se rasplace
evo kako i cime se decak igra. malo rastura, pa onda uzme i cisti
Pogledajte prilog 278028Pogledajte prilog 278027
htedos da vas pitam da li je moguce da mu sa malo jace od 19 meseci zilaze petice? gura flasicu skroz levo i grizze, grize, grize. nocima kuka i place u snu, izuzetno je nervozan. za vikend imao temperaturu dva dana, od juce osip. roseola, ako se ne varam?
Pogledajte prilog 278051
..jedva pronadjoh sliku sa koje je moguce kropovati drugare, a da se vide i jaksha i torta..![]()