ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
..chitam o ovim boleshtinama, pa se setim da smo letos negde prichali o pranju nosa fizioloshkim,
ovo je treca zima od kad imamo malishane (ako vas teshi, bolesti dece prestaju da budu tako dramatichne s godinama)
i koliko je jakshu prve zime kad je imao devet meseci spasilo to pranje nosa koje mu je postalo deo rutine posle kupanja
i rezultiralo zavrshavanjem nekoliko kijavica koje su deca donela iz shkole na kijavicama, a ne poseti lekaru (kao i sa velikim decAma),
toliko je aleksej svoju prvu zimu kad je imao 6 meseci proshao bez i jednog pranja nosa,
poshto za tim nije bilo potrebe, poshto matori nit su slinili niti donosili kojeshta kuci..
..to je bila proshla zima..
..ove zime se samo smenjuju, klinci slinavi odmah posle mog rodjendana u novembru,
vishe ili manje se to oteglo do nove godine,
posle raspusta i morahaloma, malishani su slinili jednu nedelju, pa je matija bio sa T kod kuce jednu nedelju,
pa sledece alisa, pa opet matija sa istim simptomima
pa sam ja od kljuchanja iznutra a nemogucnosti da se ko chovek razbolim i odbolujem zapatila herpes na kozi ispod oka
(btw nisam ga imala ni na usni ni nigde, da pamtim..)..
..ne pamtim zimu tokom koje su mi deca bila bolena kao ove, srecom ne ozbiljno, ali jedno za drugim, sa vracanjima temperature i bolova..
..reche neko, od novembra na ovamo niko nije zdrav 100%, oteglo se..![]()
Ja isto vucem nesto od novembra. U stvari ne znam da li je sve to ista stvar, ali od novembra ni Junior ni ja nismo 100% zdravi bili duze od nedelju dana. Ja sam to pripisala jaslama&prosveti, ali sigurno ima neceg i u ovom ludom vremenu. Nema razreda da bar 3-4 ne kaslju i kijaju. Umesto da ostanu kuci oni razbacuju viruse po ucionici
Danas mi je bio poslednji radni dan

)

od prvog aprila da krene..

... mogu da danem dushom sutra i u ponedeljak, pa onda u utorak u nove radne pobede
... 
Polako, naucice on brzo i imace 100% ucinka, a ti ces se pitati, da li je zaista postojalo vreme kada on nije znao duvati nosic