Junior opet pokupio nesto u jaslicama. Grrrr Izdrzao je cela dva dana. Sinoc je povracao na sat vremena, pa sam zvala dr da ga pitam sta i kako. Dakle, nije jeo niti pio 1.5 sat, nakon toga sam mu davala 2 male kasike nane na 15 minuta i nakon sat vremena je sve povratio i zaspao 

Kada se probudio dala sam mu na 20minuta kasikicu-dve vode i to je povratio nakon sat vremena. Ceo dan je pospan i kenjkav, placljiv nije bio valjda ni pola sata sve ukupno van ruku, cak je i spavao u mom narucju. Spava, pa se zakaslje pa povrati pa ga preobuci i tako u krug. Danas sam pet puta presvalcila krevetic, a sebe i njega ko zna koliko puta (ja vise nemam cistih majica a oprala sam danas tri masine vesa 

). Popodne sam mu skuvala glat pirinac i pojeo je veliku kasiku pirinca i popio oko pola deci vode sa prahom za rehidrataciju sve na kasikicu, pa pauza, pa kasikica pirinca, pa opet pauza, i pa kasikica vode i tako u krug. Uvece je popio 120ml Humane HN i hteo jos, ali je posle zaljenja najzad zaspao. Mislila sam kada se probudi sledeci put da mu dam jos 120ml (ali da prode bar sat-sat i po vremena od ove Humane).  Sve u svemu nije nam dosadno. T mu je 37.3-38.0'C Kupali smo ga i kupili jos jednu flasicu Efferalgana za ne daj Boze (imali smo jedan neotvoren ali sam ga ja guska ostavila u Dublinu u frizideru, mogu misliti sta je spremacica pomislila kada je videla 

).
Da li neko zna kako ide bolovanje zbog deteta? Da li mora dete da ide kod drzavnog pedijatra ili moze i kod privatnog? Ima li onih hranarinskih i slicnih papira kao kod odrzavanja trudnoce ili je ovo nesto drugo? Da li se zna unapred do kada je bolovanje ili se ide sa detetom na kontrolu pa se zavrsi bolovanje kada dete ozdravi? Bas sam neupucena