Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
na zalost, nismo mogli da odsednemo u hotelu zbog predustrljivosti madjarskih recepcionista, ali smo jedan dan bili u banji. bio je radni dan, ali praznici valjda, pa je guzva bila nenormalna. deca stvarno jesu uzivala, voda je topla i cista, tobogancici, prskalice, bla bla, sve super za njih, igraonica, presvlacionica itd. ali, meni se nije svidelo zbog rastrkanosti bazena, skucenosti prostora, deo gde su tobogani je tako nekako naguran da sam imala osecaj da ce mi one cevi pasti na glavu. samo jedan bazen gde moze da se pliva (pregradjen na pola, u jednoj polovini skola plivanja). ne znam, ko je bio i video sta je banjski turizam u sloveniji, uvek ce tamo pre otici, ukljucujuci i mene.evo kako su malji deca uzivali..klinci se nauzivali, mi se odmorili i naspavali ii ja sam spremna za ostatak zime..
..sama banja je chista i topla, ali brate guzveljiva do bola, petak i subota su nam skoro preseli
ali hotelski kompleks ima sve shto i sama banja i to u mirnom i tihom i toplom i sve-pri-ruci fazonu..
..plus je toliko bebi-todler-frendli da mi je 101 put bilo skoro neprijatno
(..ebiga, ja sam seljAnka, uvek sam u tripu da deca smetaju kad se motaju oko ljudi/previshe trche/preglasno se smeju, ciche, zovu nas ili jedni druge.. )..hotel colosseum -
sve preporuke..

Prilozi
Poslednja izmena:
i ja sam spremna za ostatak zime..
..sama banja je chista i topla, ali brate guzveljiva do bola, petak i subota su nam skoro preseli
(..ebiga, ja sam seljAnka, uvek sam u tripu da deca smetaju kad se motaju oko ljudi/previshe trche/preglasno se smeju, ciche, zovu nas ili jedni druge.. )..hotel colosseum -
sve preporuke..

) .. mali je pokushao da skochi sa fiokara, na koji se ponovo popeo iz kreveca, pa smo razmeshtali nameshtaj ... meni se iskreno onako vishe svidjalo, ovako sam ostala bez onog dela za previjanje( da, mi smo ga josh koristili, mali nije hteo da bezhi sa njega
), ali ovako je za njega praktichnije, sad moram da ga naviknem da se presvlachimo na fotelji (velika, na razvlachenje) ... a ako neko misli da je malac bio zbunjem razmeshtanjem , oooo, neee ... on je najvishe uzhivao, vukao usisivach, brisao okolo, gurao sve zhivo sa nama ...
... zavrshili sa AB, sad ni ne kashlje, ima josh malo suvog sekreta u nosu, i to je to, hvala Bogu ... 

znam sve, al nada nikad ne umire