...joooj...ono moje malo dete me izludjuje...sad je pocela svima da govori PREKINI ako joj nesto nije po volji...zatim NECU...i slicne varijacije na temu...jos ako je ljuta ili ljubomorna, ili joj bilo sta nije po volji, ispusta jedan karakteristican ton svakih par sekundi...dok je ne prodje ili dok ne dobije sta zeli...a sinoc mi je rekla: plekini, nemo ti meni da govolis sta da ladim...a, da...ima obicaj i da zamahne rukom na nas...lavica...
Nisam sigurna kako je pravilno da reagujem...nekad je cusnem po guzi, nekad joj se rugam sa tim istim zvukovima...nekad ponavljam za njom, a nekad je ignorisem...ali, cik pogodite, nista ne pali...![]()
uh, ista je kao ova moja azdajica!

ukoliko nešto ne želi čuti, pazi šta radi..
pitam je jedanput-ništa!
pitam je drugi put-opet ništa!
pitam je treći put, već malo višim tonom, a ona se tako hladno okrene, pogleda me ispod oka i pita " Jesi me nešto pitala?"

a, da...ima obicaj i da zamahne rukom na nas...lavica...

nemam pojma kako mu je lakse tako da ga izgovori! 
), pa dobijem uptini odgovor "sto jel ti nas nisi"?...jesam al' ne tako male (lazem
... ali danas je pokazao da smo DEFINITIVNO uleteli u histerija fazu
... on plache, ali to je plach sa sve veeelikim suzama u ochima plus ponekad prekine da bi vrishtao ... i to traaaajeeeee
... samo chekam kad ce mm da pukne film, on nije bash od onih sa dugim strpljenjem i debelim zhivcima ... pa po ceo dan mu objashnjavam faze kod dece, ko pokvarena plocha sam