@Birica:

radost-radost. Moracemod a se vidimo pa da poslusamo malog umetnika

Kako je Armin? Jel prosla prehlada? Junior je bolje (pu-pu-pu) ali jos uvek pomalo kaslje. Nekada ga uhvati pa se iskaslje pa je miran satima i tako....
Svima koji danas slave Bozic:
CESTITKAM VAM BOZIC! PROSLAVILI GA U MIRU, RAZUMEVANJU I LJUBAVI

Hvala na chestitkama, i ja zhelim divan Bozhic svima vama ( ma koji slavili, nebitno!

)
Armin samo vuche gitaru gore-dole i donosi kad se opuste zhice .. ne volE dete kad nije nashtimovano

... inache vec treci dan ga za'ebava nos, prvo je krenulo nocu da se zachepljuje, ni bosiljak nije neshto pomogao, pa sad i kashlje nocu, preko dana JOSH NE, ali sad mu i nos curka

... a nije se prehladio, nema shanse ... jedino da nije neshto pelcovao na rodjendanu pre Bozhica

... ali i sve 4 chetvorke su mu krenule , svi cemo flipnuti porodichno

... mozhda je i od tog , nemam pojma ... probao med na Bozhic, dok sam se okrenula, moj
dragi brat mu je dao da jede medenjak

... i nisam mogla da mu izvadim iz usta, stegao zube, progutao, pa posle otvorio ... kao: zheno bre, jedva izkumchih, a ti bi da otimash ?!!

... posle nisam spavala pola noci , ulazila u sobu, da gledam, dal' dishe ... a brat kol'ko mi se chini, nece vishe nishta na svoju ruku ... zamalo mu nisam glavu otkinula

... i taaaakoooo ... pomalo ga hvataju tantrumi, samo se ukochi i dere se ljubichastog lica, ali ga dosta dobro ignorishem
Ljubi malog dLugaLa, da nam ozdravi pa da se druzhe, eurokremasta deca nasha

...