Deca 1-3 godine (toddlers)

...Posle, Andrije i proljeva, i Nadje-proljev T i povracanje...od subote su na solji mm, moj tata i moja mama...

Tatu sam juce zvala da pitam kako je...kaze (izvinjavam se na vulgarnostima): dobro sam, tri puta sam prdn'o, stanje se popravlja! :rotf:

Ja se jos drzim...kakav sam baksuz, mene ce spopasti za Bozic...pa nista necu smeti da jedem!!! z:cry:

Zdravo drage mame (i tate), vec dugo pratim temu a sad sam odlucila i da vam se javim. Mi smo 16. novembra napunili godinicu i sad sam veliki momak. Htjela sam, prije svega, da podijelim sa vama kako se mi izlijecimo od kaslja koji je uzrokovan slinicAma. Uvece kad zaspi pored kreveca stavimo na tanjiric izrezan crveni luk, koliko sam citala valjda ima neku supstancu koju ispusta a koja je dobra za kasalj i nosic, i sklonimo ujutro. Jeste da soba "smrdi" na cevape naredih par dana i da nije prijatno spavati u istoj ali sve dok pomaze vrijedi! Pa eto, ovo je nase iskustvo. Pisemo se i citamo :zpozdrav:

ako je za utehu moj TIRANIN je dobro :lol:
ja sam konacno na odmoru a on jos ne veruje i samo me prati po sobama i ponavlja mama mama. glava mi je ko televizor smao mi odzvanja mama mama sto od velikog sto od malog smora :mrgreen:
i jede naravno. otkrio je fioku sa slatkisima i capio jedan smoki. rodila se jos jedna velika ljubav :lol:
sve sam posakrivala i sad razmisljam gde cemo prebaciti slatkise jer ne trab jos dguo da provali cokolade i ostale djakonije.

ziv blam me pojeo u maksiju
nisam htela da joj kupim tofitu i krenula je da vristi i lupa nogama o pod
to se nastavilo i nastavilo i stigle smo nekako kuci a ona je jos vristala
trajalo je nekih 15 minuta, jer je ispred maksija sedela na klupi i urlala
doslo mi je da je zgromim....da je zguzvam ko papir

kod nje ignorisanje uopste ne pali vise izgleda
uzas
UZAS
vise ne idem u taj maksi, u smenu ovih nesrecnih svedoka koji su prisustvovali osmom svetskom cudu

uzas
UZAS
vise ne idem u taj maksi, u smenu ovih nesrecnih svedoka koji su prisustvovali osmom svetskom cudu

Mislim da je velika vecina roditelja bila u istoj ili bar slicnoj situaciji. Nemoj da se nerviras, proci ce je. Sto da te bude blam? Bezveze, to je samo faza kao i svaka druga :cmok:

Nije valjda da ozbiljno mislis da ne ides vise u taj maxi :think: ? Mene iskreno bas briga ako Junior pravi scenu, pokusam ga ignorisati, preusmeriti paznju itd. Ko me kako gleda, bas me briga.

uzas
UZAS

:mazi:
Procitaj ovo, bice ti lakse :) http://www.fisher-price.com/en_US/p...vice/articledetail.html?article=tcm:169-21093

Moj još nije imao te napade besa kad nešto neću da mu kupim,tj slabo ima napade besa iskrena da bude...Kad je njanjav od bolesti pa nervozan e onda ima, buni se al ne histeriše.Mene čak i tad bude blam tako da te razumem.Živo me zanima dal će imati napade histerije, ono for real, kako ih većina ima :think: Odma' prijavljujem! :lol:

..posle (bar) shest meseci, pozvala sam majku za pomoc za sutra, poshto je to ostala jedina opcija koja ne ukljuchuje maltretiranje dece..
..i kao i obichno, nije izvodljivo.. :neutral:
..koliko god da verujem da je u pitanju sluchajnost, ovo se ponavlja vec petnaest godina i vec je sasvim bzvz..
..mislim, stvarno nije njen izbor i objektivno ne moze, zao je i njoj i sama je isto prokomentarisala da se stalno namesti tako, ali bratee.. :(

..mislim da je stvar do mene, trazim pomoc kad nemam nikakvog drugog izbora i onda me negativan odgovor totalno baci na kolena.. :neutral:
..kad sam kokoshka.. :(

Danas dobio gitaru .. srece pregoleme

34fazk0.jpg

@November: Smislices ti nesto ne sumnjam u to :cmok:

@Birica: :heart: radost-radost. Moracemod a se vidimo pa da poslusamo malog umetnika ;) Kako je Armin? Jel prosla prehlada? Junior je bolje (pu-pu-pu) ali jos uvek pomalo kaslje. Nekada ga uhvati pa se iskaslje pa je miran satima i tako....

Svima koji danas slave Bozic:

CESTITKAM VAM BOZIC! PROSLAVILI GA U MIRU, RAZUMEVANJU I LJUBAVI​
:zjelka2:

@Birica: :heart: radost-radost. Moracemod a se vidimo pa da poslusamo malog umetnika ;) Kako je Armin? Jel prosla prehlada? Junior je bolje (pu-pu-pu) ali jos uvek pomalo kaslje. Nekada ga uhvati pa se iskaslje pa je miran satima i tako....

Svima koji danas slave Bozic:

CESTITKAM VAM BOZIC! PROSLAVILI GA U MIRU, RAZUMEVANJU I LJUBAVI​
:zjelka2:

Hvala na chestitkama, i ja zhelim divan Bozhic svima vama ( ma koji slavili, nebitno! z:lol: ) :zjelka2:

Armin samo vuche gitaru gore-dole i donosi kad se opuste zhice .. ne volE dete kad nije nashtimovano :zblesav:z:D ... inache vec treci dan ga za'ebava nos, prvo je krenulo nocu da se zachepljuje, ni bosiljak nije neshto pomogao, pa sad i kashlje nocu, preko dana JOSH NE, ali sad mu i nos curka :roll:... a nije se prehladio, nema shanse ... jedino da nije neshto pelcovao na rodjendanu pre Bozhica :dash: ... ali i sve 4 chetvorke su mu krenule , svi cemo flipnuti porodichno :zlud: ... mozhda je i od tog , nemam pojma ... probao med na Bozhic, dok sam se okrenula, moj dragi brat mu je dao da jede medenjak :tiganj:... i nisam mogla da mu izvadim iz usta, stegao zube, progutao, pa posle otvorio ... kao: zheno bre, jedva izkumchih, a ti bi da otimash ?!! :huh: ... posle nisam spavala pola noci , ulazila u sobu, da gledam, dal' dishe ... a brat kol'ko mi se chini, nece vishe nishta na svoju ruku ... zamalo mu nisam glavu otkinula :zblesav: ... i taaaakoooo ... pomalo ga hvataju tantrumi, samo se ukochi i dere se ljubichastog lica, ali ga dosta dobro ignorishem :zblesav:

Ljubi malog dLugaLa, da nam ozdravi pa da se druzhe, eurokremasta deca nasha :zskace: ...

..ija, afro - hvala.. :)

..ne bi bilo vajde da sam pitala koji dan ranije, ljudi putuju, sasvim neochekivano za praznike.. :roll:

..snashli smo se, naravno, veliko dete nije ishlo u shkolu na prva tri chasa, dotle je doshlo.. :roll:

..aleksej primio poslednji pentaksim, nije htela sestra da ga meri poshto mu fali deset dana do punih 18 meseci.. :zblesav:

Back