kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Znaci, necete verovati sta sam videla da prodaju na kartonu, oni sto prodaju stvari iz kontejnera, morala sam da slikam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...danas sam se nagledala takvih i slicnih jos tuznijih ponuda...tuga jedna na sta smo spali,
samo se plasim da ce biti jos gore....![]()

Zar niko nece da mi pozeli dobrodoslicu?

Poslednja slika-ja pre 15 minuta!![]()

Ej, mnogo ste mi pomogle, prvo na onoj temi od 0-6 a sada i ovdje, te vam hvala. Meni prvo dijete, odselila se u potpuno drugu sredinu (druga sredina Beograd), nemam neku pomoc pa sam se snalazila alternativno
.Kvalitetno ne mora da znači uvek meso. Količine mesa koje su potrebne su jako male, to novka zna, valjda će napisati.

) 

..bre chichak, ne jedemo meso svaki dan, ni mi ni deca, zato shto je to definitivno previshe, za svakog..
..dvonedeljno kupujemo dve rozbratne ili kilogram od junecih grudi, rebara, shtagod za dve supe
od kojih svaka bude za dva dana, kilogram mlevene junetine (2 ruchka), 5 bataka i karabataka (jedan ruchak)
kilogram od svinjskog buta (dva ruchka) i dva kilograma ribe (dva ruchka)..
..meso je najmanja stavka u budzetu za hranu, mislim da barem dvostruko potroshimo na voce,
a takodje dvostruko na mleko i mlechne preradjevine svih vrsta..
..zimi nas naravno peljeshe za smrznuto povrceali chak i da imam gde da zamrzavam
sveze sa pijace preko leta/jeseno, sumnjam da bi bilo kvalitetno cele zime..
..nemamo selo, nemamo rodbinu uzgajivache, to nam je shto nam je sa ponudom i cenama..![]()

Svaka cast!
Treba to izdrzati.
Ja ne dajem jaje pa zato toliko mesa. Preskocim mu mozda jednom nedeljno.
Kontam i da moze jednom nedeljno grasak... pa pasulj... pa testo sa kojecime...
Kad bi jeli meso svaki dan to bi bilo suludo skupo.
Nama srecom mm baba drzi koke, povrce, moj deda ovce, ujak krave... I imamo vocnjak u dvoristu.
Sem finansijskog momenta, super je sto je sve provereno domace...
Stvarno je umetnost hraniti decu u danasnje vreme

..ponavljam, meso je najmanja stavka u budzetu za hranu..![]()
Ma vidim.
Zato i kazem da ih nije lako kvalitetno hraniti. Nije lako bili kako, a kamoli kvalitetno.
a, da...ima obicaj i da zamahne rukom na nas...lavica...