- Poruka
- 11.409
I kod nas bosiljak stalno, probaj sa time Drinjača, nek isparava po celoj sobi, što više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..nemoj da je sazaljevash i da joj mnogo popushtash,

..tsuy, ja mislim da bi bila ista i da niste ishli na sve ovo..
..pa vreme joj je za isterivanje besa....nemoj da je sazaljevash i da joj mnogo popushtash,
ali je mnooogo cmachi i gnjavi i grli kad je dobre volje..
..prodju i tantrumi i sve epizode, pre ili kasnije, pa ko kako pregura,
pisala sam vec rechenicu iz neke knjige za uzrast 2-3 godine "u ovom periodu vashe ce dete prelaziti iz jedne faze zabrinjavajuceg ponashanja u drugu"![]()
?da novka, al nocu,brate mili????
misim stvarno
inace joj ne popustam nego se sada plasim da ne prokrvari
a da se pohvalim, cuclu je izbacila, tj. nije smela posle operacije pa smo nastavili da ne dajemo
nocas nije ni pitala za cuclu
mm kao daj joj cuclu da se smiri
reko ne, nek besni al cuclu ne vracam
posle sam ja ispala kriva za njen bes i tako...![]()

Jel moguce da oni krenu ranije, negde oko 14meseci? Ili Junior vidi u vrticu stariju decu pa 'ajd da i on proba tako?
.. 

..moguce je, vec od rodjendana, a kod nekih se protegnu i do 5 godina..
..mada su najcheshci od godinu i po pa do nekih dve i po, bar po mom iskustvu, neko cheshce neko redje, neko tek ponekad, neko blago i verbalno uglavnom, a neko chisto fizichki i burno..
..a i chini mi se da shto ranije pochnu ranije i zavrshe sa tom idejom..![]()
Ulepsala si mi dan. Nadam se da si u pravu 
..ne nervira me mnogo, sve smo to vec proshli.. 
Otprilike jednu supenu kašiku preliješ sa pola litre vode, to je mera koju ja koristim, i ne proceđujem, tako ostavim da isparava.

ako nas ipak spici Nibiru, da znate zasto. 
..bice bolje za dan-dva.. 
..drzite se, kis....bice bolje za dan-dva..
![]()

Hvala!
Ja moram do sutra da ozdravim, nece imati ko da mi cuva dete.
A sto ga cuva tata, ne mogu da opisem!
Nahranio ga kesicom cipsa i cokoladom, kaze nece nista drugo, sve je probao.
Jeste, on uzasno lose jede kad je bolestan, al' ebote...grickalice i slatkisi...
Pusta ga da brise nos rukavima "ne da maramicom, nece kapi, nece da ispira" samo mu menja majice kad zacementira oba rukava-6 od jutros.
I tako...
..cuti tamo i spavaj..

mali mishic
nama je uspevalo ovo dok nije krenula u vrtic i zapatila bakteriju u krajnikuMi se trudimo da dete što više iznosimo napolje, u šetnju i u igru. Mislim da je i to jedan od razloga zašto joj je imunitet jači nego kod druge dece. I po minusu smo do vrtića išli biciklom ili sankama dok su druga deca dovožena kolima. Izbegavamo većinu lekova koje nam prepišu lekari, baš kad je kritično, dobije lek. Temperaturu je imala jednom za 2,5 godine, povremeno kašlje ali je i onda iznosimo na hladno. To se kod sina pokazalo kao dobra praksa, od svoje treće godine kada smo odlučili da se tako ponašamo sa njim, nije pio ni jednom antibiotik, niti lekove bilo koje vrste osim čajeva, a ima 18 godina i spava pod ćebetom celu zimu, nekad čak i prozor otvori, ne nosi duple pantalone, debele jakne...kape. A do treće godine se nagutao lekova, inekcija, imao i upalu pluća, nekoliko puta temperaturu oko 41, boginje...
и код нас слично. све с врти у круг. ја имао темп, бол грло, магарећи кашаљ..оздравио сад опет ме хвата. Жену хвата прехлада. Син имао темп. Сад више нема темп али кашље дубоко и слини. Наишао неки вирус у Србији. Чувајте децу, а ми одрасли ћемо лако!svi smo bolesni, i mm i ja...