november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..izlazim iz kupatila jutros, obojica imaju bojice u rukama i prave se blesavi..
..slike sa uvidjaja

..transkript sa informativnog razgovora:
-..jaksha, ko je crtao po zidu..?
-..beba!
-..bebo, ko je crtao po zidu..?
-..bata!

..posle 5 minuta, dok trazim gumicu za brisanje:
-..jaksha, ko je brisao ono shto ste crtali..?
-..ja sam bio neshto pogreshio, pa sam brisao krpom, ali nije htelo da se obrishe..
..i beba mi je zvrljao na MOM delu.. 

..slike sa uvidjaja

..transkript sa informativnog razgovora:
-..jaksha, ko je crtao po zidu..?
-..beba!
-..bebo, ko je crtao po zidu..?
-..bata!

..posle 5 minuta, dok trazim gumicu za brisanje:
-..jaksha, ko je brisao ono shto ste crtali..?
-..ja sam bio neshto pogreshio, pa sam brisao krpom, ali nije htelo da se obrishe..
..i beba mi je zvrljao na MOM delu.. 

Poslednja izmena:

... naravno jutros gomila zhutog sekreta, a sad ga jurim svakih 2 minuta da mu brishem nos ... izgleda kao neko 'ganche
)
...
... mada ako trazhim da mi da, u 95 posto sluchajeva mi je da

)

.... mnoooogoooo , bre, para
... ja se vec 10 meseci spremam da kupim onaj shto se stavi u uvo, pa mozhesh i bebi kad spava da merish, ali nikako da skupim pare ... 'ebale me pare 
a mi em naplacasmo se silnih novaca, em nas namucise posteno...ebiga, bitno da je cilj postignut
... i to shto kazhesh, ako sve srachunam, strefice me srchka 

... jer je druga alternativa taxi, a on nece da placa taxi ... ako ga danas ne roknem, nikad necu 
), ne trosim na "hvatace prasine" (i ono sto sam imala sam pobacala jer me nerviralo to da samo brisem prasinu s njih), ne trosim na restorane, kafice itd (odem nekada sa koleginicama na kafu ili na caj jednom u mesec-dva dana ili kada sve one idu pa da ne strcim) pa valjda mogu onda pare za koje se naradim da dam kozmeticarki da mi ocisti lice, da dam nekada za taxi kada nosim gomilu papira pa ih ne mogu vuci po busu i sl.